M2Terrorism کاربر سایت Aug 1, 2012 #406 نوشته شده توسط dante47: darkness بود اسمش فک کنم نیسته؟؟؟؟؟ همونی که برای ps1 بود که پسره سگشو فضاییا میدزدیدن اینم میرفت دنبالش. بیشتر... نه اون نیست
نوشته شده توسط dante47: darkness بود اسمش فک کنم نیسته؟؟؟؟؟ همونی که برای ps1 بود که پسره سگشو فضاییا میدزدیدن اینم میرفت دنبالش. بیشتر... نه اون نیست
M2Terrorism کاربر سایت Aug 1, 2012 #408 نوشته شده توسط { KANE }: oddworld ?! بیشتر... اره.بعدیرو بزار. تازه فهمیدم اسم عکسو ادیت نکردم!:d:d POOKER FACE
نوشته شده توسط { KANE }: oddworld ?! بیشتر... اره.بعدیرو بزار. تازه فهمیدم اسم عکسو ادیت نکردم!:d:d POOKER FACE
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Aug 1, 2012 #409 نوشته شده توسط M2Terrorism: یخورده تارش کردم دیگه بیشتر از این دیده نمیشد. R43 اشتباه گفتی که:d:d بیشتر... عکس بدجوری به METAL SLUG شبیه بود اما حالا دیگه... :d :d
نوشته شده توسط M2Terrorism: یخورده تارش کردم دیگه بیشتر از این دیده نمیشد. R43 اشتباه گفتی که:d:d بیشتر... عکس بدجوری به METAL SLUG شبیه بود اما حالا دیگه... :d :d
LazaR AngeloV کاربر سایت Aug 2, 2012 #411 من سرچ نکردم می دونستم ! عاشق Fart هاش بودم r43 بعدی رو بذار .. من بذارم ملت گیر میدن !
Kiti Neko тесн теαм کاربر سایت Aug 2, 2012 #413 نوشته شده توسط R43: Spoiler . بیشتر... ایرانیه؟! یا کم کمش بگو چه شرکتیه اگه میشه؛ هرطوری میتونی یه چیزی برسون:d
نوشته شده توسط R43: Spoiler . بیشتر... ایرانیه؟! یا کم کمش بگو چه شرکتیه اگه میشه؛ هرطوری میتونی یه چیزی برسون:d
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Aug 2, 2012 #416 نوشته شده توسط nevan: medal of honor (نسخه 2010) نیست؟ بیشتر... نه نیست.
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Aug 2, 2012 #418 نوشته شده توسط NTI: اسپلینتر سل بلک لیست نیست؟ بیشتر... درسته.
P pedramstalker کاربر سایت Aug 3, 2012 #419 نوشته شده توسط R43: درسته. بیشتر... بازی که هنوز ریلیز نشده میذارین ؟
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Aug 3, 2012 #420 نوشته شده توسط pedramstalker: بازی که هنوز ریلیز نشده میذارین ؟ بیشتر... چه ربطی داره؟؟مگه حتما باید عرضه شده باشه؟؟
نوشته شده توسط pedramstalker: بازی که هنوز ریلیز نشده میذارین ؟ بیشتر... چه ربطی داره؟؟مگه حتما باید عرضه شده باشه؟؟