McSaturday کاربر سایت Jul 27, 2012 #332 نوشته شده توسط R43: خعلی زحمت کشیدی :d میری تو فیلتـر گالری اخرین ردیف این فیلتـر توش هست :d :d بیشتر... من با فتوشاپ این کارو نکردم با یه برنامه دیگه این کارو انجام دادم 47865 بار هم هی افکت گذاشتم تا اینجوری شد
نوشته شده توسط R43: خعلی زحمت کشیدی :d میری تو فیلتـر گالری اخرین ردیف این فیلتـر توش هست :d :d بیشتر... من با فتوشاپ این کارو نکردم با یه برنامه دیگه این کارو انجام دادم 47865 بار هم هی افکت گذاشتم تا اینجوری شد
P pedramstalker کاربر سایت Jul 28, 2012 #336 نوشته شده توسط Sâlar: بیشتر... Brothers In Arms hell's highway
Sâlar کاربر سایت Jul 28, 2012 #338 نوشته شده توسط pedramstalker: Brothers In Arms hell's highway بیشتر... درسته ! بعدی
kayvanbahman کاربر سایت Jul 29, 2012 #340 نوشته شده توسط pedramstalker: برا شروع آسون میذارم برید حالشو ببرید : :d بیشتر... Soldier of Fortune 2 نیست؟؟
نوشته شده توسط pedramstalker: برا شروع آسون میذارم برید حالشو ببرید : :d بیشتر... Soldier of Fortune 2 نیست؟؟
P pedramstalker کاربر سایت Jul 29, 2012 #341 نوشته شده توسط kayvanbahman: Soldier of Fortune 2 نیست؟؟ بیشتر... شماره یکشه ولی قبول عکس بعدی رو بذارید
نوشته شده توسط kayvanbahman: Soldier of Fortune 2 نیست؟؟ بیشتر... شماره یکشه ولی قبول عکس بعدی رو بذارید
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jul 29, 2012 #342 دوستان تاپیک داره میخوابه یکم سریع تر باشید لطفا!:d
kayvanbahman کاربر سایت Jul 29, 2012 #343 خیلی تابلوه فقط یه ذره ادیتش کردم hud ش رو هم برداشتم Spoiler: عکس بعدی
hdxc کاربر سایت Jul 29, 2012 #344 DIRT? پ.ن:خیلی دارید بدجور ادیت می کنید!حداقل عکسو سیاه سفید نکنید!