kayvanbahman کاربر سایت Jul 26, 2012 #316 فکر کنم jungl strike سگا باشه فکر کنم غلط املایی داشته باشم
Sâlar کاربر سایت Jul 26, 2012 #317 نوشته شده توسط kayvanbahman: فکر کنم jungl strike سگا باشه فکر کنم غلط املایی داشته باشم بیشتر... نخیرم
نوشته شده توسط kayvanbahman: فکر کنم jungl strike سگا باشه فکر کنم غلط املایی داشته باشم بیشتر... نخیرم
susha کاربر سایت Jul 26, 2012 #318 من بچه بودم بازیش کردم اسمش یادم نمیاد .. تکلیبف چیه ؟ یادمه یک مرحله بود به سکو های نفتی حمله میکرد و مرحله بعدش از هلی کوپتر اومد پایین و با خود خلبان وارد ساختمان سکو نفتی شد همه رو درو کرد
من بچه بودم بازیش کردم اسمش یادم نمیاد .. تکلیبف چیه ؟ یادمه یک مرحله بود به سکو های نفتی حمله میکرد و مرحله بعدش از هلی کوپتر اومد پایین و با خود خلبان وارد ساختمان سکو نفتی شد همه رو درو کرد
Sâlar کاربر سایت Jul 27, 2012 #323 هیچ کدم که میگید نیست ! بعید میدونم با گوگل هم پیداش کنید ، چون بازی های مشابه زیاد داره
NimA JooN کاربر سایت Jul 27, 2012 #324 jungle strik sega هستش دیگه چرا میگی نه حتی تو سایت آی جی انم نوشته بود
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jul 27, 2012 #325 بابا خوده گوگل هم داره میگه jungle strik sega هست.:d
Sâlar کاربر سایت Jul 27, 2012 #326 چون هیشکی نتونست جوابو خودم میگم ! بعدا هر کی خواست عکس بعدی رو بزاره Spoiler: جواب urban strike
McSaturday کاربر سایت Jul 27, 2012 #329 خدا بگم چیکارتـــ کنه نمیدونی چقد زحمت کشیدم کهــ ـ ـ ـ . . .!!
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jul 27, 2012 #330 نوشته شده توسط McSaturday: خدا بگم چیکارتـــ کنه نمیدونی چقد زحمت کشیدم کهــ ـ ـ ـ . . .!! بیشتر... خعلی زحمت کشیدی :d میری تو فیلتـر گالری اخرین ردیف این فیلتـر توش هست :d :d
نوشته شده توسط McSaturday: خدا بگم چیکارتـــ کنه نمیدونی چقد زحمت کشیدم کهــ ـ ـ ـ . . .!! بیشتر... خعلی زحمت کشیدی :d میری تو فیلتـر گالری اخرین ردیف این فیلتـر توش هست :d :d