مسابقه بهترین تیرانداز بازی های سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام تیرانداز رای می‌دهید؟

• The Punisher

رای‌ها: 20 37.7%
  • Captain Price

رای‌ها: 33 62.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    53
خوب مسابقه تموم شد البته با کم تاخیر و Captain Price برد.

مسابقه بعدی بین turok و XIII

XIII
143gi3b.jpg

turok

351u4r5.jpg

در مورد آقای سیزده باید بگم که منم نمیشناسمش و نوین جون معرفیش کرده و سوالاتتون رو از خودش باید بپرسید که فعلا نیستش.

----------------------------
هرکی مایل به همکاری هست با ما میتونه پی ام بده به من تا یه کمک داور دیگه هم اضافه بشه چون دونفری کارا سخته ممکنه یکی از ما نباشه یا دو تا مون اون وقت کارا انبار میشه.

با اجازه شما ... سلام

161864.jpg

XIII شخصیت اول داستان بازی با همین نام است.که بعد ها به اسم واقعی خود که Jason Fly می باشد پی می برد.XIII در یکی از سواحل New York به هوش میاید و تنها چیزی که در ابتدا نظر او را به خود جلب می کند خالکوبی مرموزی(XIII) روی شانه اش است.(او حافظه خود را از دست داده.)
او به زودی میفهمد که تهت تعقیب یه قاتل و گروهش به نام The Mongoose می باشد.به علاوه XIII از طریق FBI نیز به علت اتحام به همکاری در ترور رئیس جمهور آمریکا در حال تعقیب است.
در طول بازی او به دنبال یافتن هویت پنهان خود و نیز کشف حقایقی از گروه XX می باشد.

اینم خلاصه از شخصیت XIII.

من هیچکدوم رو نمیشناسم :( ولی به نظرم Turok باحال تره ...ابوهت زیادی هم داره.... اینو از تو عکسی که ازش گذاشتین دارم میگم;):blushing:
راستی من تو جریان خیلی از مسابقات نبودم. مسابقهSerious Sam:love: کی میشه؟؟؟
راستی تو لیست شرکت کننده ها Lara Croft :love:هم هست؟؟؟؟
Colton توی بازی Gun چی؟؟؟ (آدم خیلی باحالیه ، حیفه اگه تو این مسابقات رتبه نیاره)اونم تو مسابقه هست؟؟؟

سلام! با تشکر از آقا فردین از معرفیشون. این XIII خیلی به نظر من باحال تره هم قیافش هم تیریپش . من تو موبایل XIII رو بازی کرده بودم و توراک رو در 360 و به این پی بردم که XIII بهتره:biggrin1:
عمرا توراک در حده XIII نیست:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or