مسابقه بهترین تیرانداز بازی های سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام تیرانداز رای می‌دهید؟

• The Punisher

رای‌ها: 20 37.7%
  • Captain Price

رای‌ها: 33 62.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    53
به نظر من که این مسابقه ها کاملا مردوده، چرا:
1.در هر نظر سنجی باید شخصیت ها بر اساس تناسب شغلی که با هم دارن در مقابل همدیگر قرار بگیرند، مثال:شخصیت DOOM3 باید در مقابل دکتر گوردون فریمن قرار بگیرد-شخصیت پانیشر باید در مقابل شخصیت من هانت قرار گیرد-سام فیشر فقط و فقط باید در مقابل سولد اسنیک قرار گیرد(باور کنید اونوقت این مسابقه جنجالی ترین مسابقه میشد)-شخصیت GHOST RECON باید در مقابل شخصیت RSVEGAS و یا بازی های مشابه قرار گیرد و...
2.در رای گیری ها باید تعداد زیادی از کاربران شرکت کنند مثلا حدود 80-100 نفر در هر مسابقه شرکت کند(نه با رای 15 نفر بیاید مسابقه راه بندازید)

سخنان شما کاملا صحیح و متین می باشد.(چقدر گنده گنده )
اما انگار اینجوریمه اسم همه رو روی کاغذ می نویسن بعد 2 تا 2 جدا می کنن.

حالا اگه مثل اینکه شما می گین بود که جذابیتش فوق العاده بیشتر میشد.

خوب اگه همه رو این جور که شما میگید قرعه کشی کنم تمام شخصیت های خوب همین اول مسابقه حذف میشن.مسابقه شمشیر زنا رو همین کارو اقا ارسلان کرد پشیمون شدم.کسایی که حذف شده بودن تو قرعه کشی دوم همه فینالیست شدن.

جذابیت این مسابقه از دور دوم به بعد کم کم شروع میشه.

پس اعتراض نکنید.

----------------------

در مورد رای گیری دیگه دست من نیست.اینجا رو باید کاربرا خودشون بشناسن و بیان رای بدن

مسابقه بین پانیشز و شخصیت بازی دوم تموم شد.
پانیشر 13 بر 4 دوم رو برد.

constantine
یه شکارچی ارواح خبیثه یا همون جنه که زیاد تیر اندازیش تعریفی نداره ولی تو کشت این ارواح بسیار خبرس و خیلی از کنستانتین میترسند چن از گلوله های عادی برای کشتن استفاده می کنه و اینه که اونو با بقیه تیر انداز های عادی جدا میکنه

2dqikj6.jpg

Captain Price

یکی از فرماندهان نیروهایی که در بازی Call of Duty 4 باهاش سرو کار دارید.او استفاده از انواع سلاح هارو بلده و در سنگر گیری و غایم شدن از تیر رس دشمن حرف اول رو میزنه

25i3uvr.jpg

آخرین ویرایش:
فقط و فقط و فقط كنستانتين. اين كيانو ريوز در اين فيلم غوغايي به پا كرد كه من اگه هر روز فيلمو نگاه كنم خسته نميشم. پس فقط جان كنستانتين.

فقط و فقط و فقط كنستانتين. اين كيانو ريوز در اين فيلم غوغايي به پا كرد كه من اگه هر روز فيلمو نگاه كنم خسته نميشم. پس فقط جان كنستانتين.
خب منم تو فیلم ازش خوشم میاد ولی تو بازی خوشم نمیاد ! :دی چی کار کنم ؟

فیلم و بازی کنستانتین چیزی بود واسه خودش.علاوه بر سلاح های جالب جنگیری و هیولاکشی شخصیت جالب و تاریکی هم داره.
مجتبی جون این نظرسنجی رو هم ردیف کن قربون دستت.:cool:

منم از فیلم کنستانتین فوق العاده لذت بردم اما از بازیش نه.هر چند تمومش کردم اما برام لذت بخش نبود.(کیانو ریوز هم که محبوبترین شخصیتای منه.:love:)این جمله توی امضامم سخنانشه تو فیلم ماتریکس.
اما چون اینجا بحث سر بازی کامپیوتریه از سیبیلهای کاپیتان نمی شه گذشت :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or