***مسابقات Wcg***

• Thread starter Thread starter 3lectro
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کانتر رو بهخاطره اینکه میگفتن که یه سرس از شرکت کننده های اکس میزنن میشینن پای سیستم ها یه چند تا قربانی هم داشته
اخه این چه ربطی داره امید جان ( امید بودی دیگه ) ... خودت یکم فکر کن یعنی چی اخه ؟؟!!!
یعنی نمیتونن جلوشونو بگیرن ؟؟!! میشینن پای دستگاه یه اکس میندازن بالا جلو ملت :) ...

مپ ایتالی هم از مپ های اصلی نیست ولی توی مسابقات بازی میشه...

اخه این چه ربطی داره امید جان ( امید بودی دیگه ) ... خودت یکم فکر کن یعنی چی اخه ؟؟!!!
یعنی نمیتونن جلوشونو بگیرن ؟؟!! میشینن پای دستگاه یه اکس میندازن بالا جلو ملت ...
تو اینجا استدلالت غلطه. یه بار پاشو برو مثلا PGN که جزو بهترین گیم نت هاست ببین چی کارا که نمیکنن. جلو ملتم نیست چون اونجاها همه این کاره هستن.
ما که نشنیده بودیم تا حالا مپ Hostagi رو مسابقه بدن. عجیبه واقعا ...
خوب در ضمن تو که به من میگی چه ربطی به ایکس و اینا داره چه ربطی به مپ ایتالیا داره؟!

تو اینجا استدلالت غلطه. یه بار پاشو برو مثلا PGN که جزو بهترین گیم نت هاست ببین چی کارا که نمیکنن. جلو ملتم نیست چون اونجاها همه این کاره هستن.
ما که نشنیده بودیم تا حالا مپ Hostagi رو مسابقه بدن. عجیبه واقعا ...
خوب در ضمن تو که به من میگی چه ربطی به ایکس رو اینا داره چه ربطی به مپ ایتالیا داره.
حرفاتو قبول دارم... تو گیم نت خودمون از این بدتره :) ... کم مونده بگیرن ...... :cheesygri ...
ولی خدای اکس دیگه یکم تو مسابقات با اون شرایط بعیده ... اگه اکس بزنی که نمیتونی پای دستگاه بشینی ...
دلیلشو هم توی پست های قبلی گفتم...

بچه ها نمی دونم خبرم تکراریه یا نه

ولی تاریخ مسابقات wcg ایران مشخص شد امسال فقط فیفا 06 و وارکرافت جز عناوینشون هست

تاریخ ثبت نام : 28 مرداد - 3 شهریور

تاریخ مسابقات : 9-18 شهریور

مکان ثبت نام : بزودی اعلام می گردد .

لینک خبر
http://ir.worldcybergames.com/pages/2006/faq.htm#1

((قابل توجه فیفا بازای سایت فرصت خوبیه برای نشان دادن توانایی هاتون))

بچه ها نمی دونم خبرم تکراریه یا نه
دقیقا پست بالاییت نوشته بودم ها !! ( فکر کنم همزمان پست زدیم )
من که فیفا رو هستم . وحید جان شما هم میای ؟!
Pes 5 چی ؟
نداره
همونطور که گفته شد توی مسابقات ESWC اونم هست

نوشته شده توسط saeed-crisis2:
مشکل که نه ولی ولی خودشونو مسخره کردن ... به خاطر مپ ایتالیا...

آره یکی دیگه از دلایلشم اینه که تو این مپ پاوارتی خواننده اپرای ایتالیایی آواز میخونه... آواز هم در اسلام حرامه :D :D :D :D تازه توی یکی از اون خونه ها همونی که میشه رفت تو بالکنش... یه عده شکنجه گر صهیونیست دارن یک عرب مسلمان رو شکنجه میکنن..

بابا چرا حرف بیخود میزنین... چه ربطی داره اینا به شقایق؟ مپ ایتالیا کی تو کدوم مسابقه بوده که من نفهمیدم!!!! از کی تاحالا Hostage Rescue هم تو مسابقات کانتر وارد شده که ما ندیدیم؟!

نوشته شده توسط SamFisher:
دقیقا پست بالاییت نوشته بودم ها !! ( فکر کنم همزمان پست زدیم )
من که فیفا رو هستم . وحید جان شما هم میای ؟!

خیلی دوست دارم شانسمو امتحان کنم پس حتما ثبت نام میکنم

یکی از دلایل برتر بودن فیفا نسیت به الون همین همه گیر بودن اونه در مسابقات رسمی همیشه فیفا حرف اول رو میزنه

موفق باشید

نوشته شده توسط gamestation:
میگم چند تا سوال .
ماباید یه تیم بدیم و بعد بریم ثبت نام کنیم ؟
برای بازیهای مختلف می نویسید که چند نفر نیاز هست ؟
برای گرفتن کارت همه ی اعضا باید برن یا میشه یه نفر بره ماله همه رو بگیره آخه تو مدارسه ؟
هر نفر می تونه تو چند تا بازی شرکت کنه ؟
اصلا یه توضیح کامل میدی . آخه اولین ساله که می خوایم شرکت کنیم
مرسی

سلام دوستان.
ببین محمد عزیز فکر می کنم منظور شما مسابقات کانتر باشه که اون بحثش جداس ( و دوستان هم در موردش صحبت کردن ) ولی فکر می کنم که برای وارکرافت هم مسابقه ی تیمی باشه (پارسال که بود ) تیم دو نفره .
خیلی هم برای ثبت نام گیر نمی دن ...
ولی در کل اونجا هم بی برنامگی موج می زنه (!) :cheesygri

نوشته شده توسط saeed-crisis2:
سعید جان وارکرافت که تیمی نمیشه ;) ...
باز الان دوستان میان یه گیری میدن:) ...
چرا اونوقت
تیمی دو به دو داره ما خودمون یه زمانی تو گیم نت دو به دو می زدیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or