مسابقات FIFA15 PS4

دوستان شرکت کننده توجه کنید:

جدول مسابقات با تم زیبای کوپا آمریکا آماده شده و در پست اول قرار گرفته است. به پست اول برید و جدول و گروهتونو ببینید.
دوستان برای این جدول زیبا کلی وقت و با ظرافت خاصی درست شده و ممنون میشم نظرتونم درمورد طراحی این جدول بگید.
به دلیل اینکه دوستان جدید هم به مسابقات اضافه شدن ، مجبور شدیم دوتا از گروها رو 6 تایی کنیم. و به قید قرعه شرکت کنندگان در گروه ها قرار گرفتن.
با همگروه هایتان هماهنگ کنید و بازیهاتونو انجام بدین. تاریخ انجام مسابقات تا 6 روز دیگر یعنی 94/4/20 می باشد. یعنی تا 20 این ماه ساعت 12شب محلت دارین بازیهاتونو انجام بدین و اطلاع بدین.
باز هم ازینکه جدول طول کشید متاسفم.
موفق باشید ...

دوستان به دلیل این که گروه های D و E شش نفره هستند و برای اینکه عدالت هم بر قرار بشه این دو گروه نفرات سوم این دوگروه به پلی آف میرن. واسه اینکه تعداد شرکت کنندگان گروه های دیگه کمه و فقط این گروه زیاد هستش نفرات سوم فقط این دو گروه ، بازم تاکید میکنم فقط این دو گروه یعنی D و E به پلی آف میرن تا دوباره اونجا شانس برای دوره بعد داشته باشند.
پس اگر اول و دوم نشدین سعیتونو ادامه بدین تا سوم شوید و به پلی آف برید تا دوباره شانس داشته باشید.

- - -ویرایش - - -

^ ^ ^
ای بابا من تیم ملی ترکیه بودم که :d
زدی اورتون

شما که نوشتی اورتون که!!!!
اوکی شما ترکیه بگیر توو مسابقات

بعدش اصلاح کردم، اشکال نداره همون اورتون رو بر میدارم
این تمتم خیلی قشنگه;)
===================
وقت بازی رو باید بزاریم رو 10؟
خیلی زیاد نیست 10 دقیقه؟

آخرین ویرایش:
دوستان به دلیل این که گروه های D و E شش نفره هستند و برای اینکه عدالت هم بر قرار بشه این دو گروه نفرات سوم این دوگروه به پلی آف میرن. واسه اینکه تعداد شرکت کنندگان گروه های دیگه کمه و فقط این گروه زیاد هستش نفرات سوم فقط این دو گروه ، بازم تاکید میکنم فقط این دو گروه یعنی D و E به پلی آف میرن تا دوباره اونجا شانس برای دوره بعد داشته باشند.
پس اگر اول و دوم نشدین سعیتونو ادامه بدین تا سوم شوید و به پلی آف برید تا دوباره شانس داشته باشید.

- - -ویرایش - - -
خیلی هم عالی ، میرم که اد کنم بچه ها رو . جدول گروه ها هم خیلی خوب در اومده .

بعدش اصلاح کردم، اشکال نداره همون اورتون رو بر میدارم
این تمتم خیلی قشنگه;)
===================
وقت بازی رو باید بزاریم رو 10؟
خیلی زیاد نیست 10 دقیقه؟

عب نداره برو همون ترکیه رو بگیر ، مشکلی نی! ولی دقت کن که با یه تیم شروع کردی همون تیمو باس تا آخر بگیری!!!
نه 10مین تایم بین المللیه . اگه دقت کنی اکثر مسابقات بین المللی مثله ECWCG از این تایم استفاده میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or