مسابقات FIFA15 PS4

بله هستم

- - -ویرایش - - -

سرکاری نی ولی اگه شما فکر میکنی سرکاری میتونی شرکت نکنی !!!

- - -ویرایش - - -

دوستان یه پیشنهاد واس این دوره دارم
اگه همتون مایل هستید این دورهو به صورت لیگی برگزار کنیم. یعنی همه با هم رفت و برگشت انجام میدن و کسی که بیشترین امتیازو بیاره برنده این دوره میشه.
اما این یه اشکالی داره. اونم اینکه خیلی طولانی میشه و ممکنه براتون خسته کننده بشه.
به هرحال کسایی که موافق یا مخالفن بگن.
در ضمن مسابقات جمعه برگزار میشه و تا روز پنج شنبه ساعت 24 شب ثبت نام انجام میشه.

حذفی - رفت و برگشت

اول گروهی
بعد حذفی رفت و برگشتی
فینال هم رفت و برگشتی

لیگ یه مشکلی داره :
این که اگه من نوعی بیام 3-4 تا باخت بیارم و بعد که دیگه دیدم شانسی برام وجود نداره دیگه لیگ رو ول کنم
بازی هایی که با بقیه دارم همه 3-0 میشه
در حال که مثلاً با اون هایی که بازی کرده بودم مثلاً یک بازیِ رفت رو یه مساوی گرفته بودم یا یکیش رو برده بودم و ...
و اگه با اونی که نمیخوام بازی کنم چون لیگ رو ول کردم هم بازی کنم شاید یه مساوی ازش بگیررم ولی هردو رو 3-0 میگیره ، و این بی عدالتی میشه
ولی اول گروهی و بعد حذفی اینجوری نمیشه
ولی خب از طرفی لیگ اگه همه بازی هاشونو انجام بدن قهرمانش واقعی تره ! و شانس کمتر توش دخیله

بله هستم

- - -ویرایش - - -

سرکاری نی ولی اگه شما فکر میکنی سرکاری میتونی شرکت نکنی !!!

- - -ویرایش - - -

دوستان یه پیشنهاد واس این دوره دارم
اگه همتون مایل هستید این دورهو به صورت لیگی برگزار کنیم. یعنی همه با هم رفت و برگشت انجام میدن و کسی که بیشترین امتیازو بیاره برنده این دوره میشه.
اما این یه اشکالی داره. اونم اینکه خیلی طولانی میشه و ممکنه براتون خسته کننده بشه.
به هرحال کسایی که موافق یا مخالفن بگن.
در ضمن مسابقات جمعه برگزار میشه و تا روز پنج شنبه ساعت 24 شب ثبت نام انجام میشه.

حالا چرا جوش میاری؟
لیگی فرصت نمیشه، گروهی حذفی بهترین گزینست
با اجازه منم به جای اورتون، تیم ملی ترکیه رو برمیدارم به عشق آردا

اول گروهی
بعد حذفی رفت و برگشتی
فینال هم رفت و برگشتی

لیگ یه مشکلی داره :
این که اگه من نوعی بیام 3-4 تا باخت بیارم و بعد که دیگه دیدم شانسی برام وجود نداره دیگه لیگ رو ول کنم
بازی هایی که با بقیه دارم همه 3-0 میشه
در حال که مثلاً با اون هایی که بازی کرده بودم مثلاً یک بازیِ رفت رو یه مساوی گرفته بودم یا یکیش رو برده بودم و ...
و اگه با اونی که نمیخوام بازی کنم چون لیگ رو ول کردم هم بازی کنم شاید یه مساوی ازش بگیررم ولی هردو رو 3-0 میگیره ، و این بی عدالتی میشه
ولی اول گروهی و بعد حذفی اینجوری نمیشه
ولی خب از طرفی لیگ اگه همه بازی هاشونو انجام بدن قهرمانش واقعی تره ! و شانس کمتر توش دخیله

ممنون از راهنماییتون

- - -ویرایش - - -

دوستان باز هم اعلام میکنم ثبت نام این دور تا پنج شنبه ساعت 24 هستش.
این دوره مسابقات ابتدا به صورت گروهی و سپس دو نفر برتر هر گروه به دوره بعد که حذفی هستش راه پیدا میکنن.

- - -ویرایش - - -

دوستان باز هم اعلام میکنم ثبت نام این دور تا پنج شنبه ساعت 24 هستش.
این دوره مسابقات ابتدا به صورت گروهی و سپس دو نفر برتر هر گروه به دوره بعد که حذفی هستش راه پیدا میکنن.

مسابقات دوره تیرماه که تموم شد برای دوره مرداد ماه مسابقات رو به صورت پولی برگزار میکنیم تا به نفر اول جایزه نقدی بدیم. اینطوری هیجان مسابقات بیشتر میشه.
هر بازیکن 5000 تومان فقط.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or