مسابقات FIFA 14 | XBL

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی من و امین خان هم انجام شد که رفت رو 2-0 بردم و برگشت رو 2-1 باختم ( داش امین اولین باختمون رو رقم زد /:) )خلاصه رفتیم فینال :d

آخرین ویرایش:
من و امیرحسین هم بازی کردیم که واقعا خسته نباشید میگم بهش! طی یک ماراتن تو دو بازی اول هر دو طرف تو زمین خودشون 3-2 بردن و مساوی شد.یه بازی دیگه هم بعدش زدیم که من 3-2 بردم و رفتیم فینال:d
کارت درسته امیر حسین#:-s

بازی من و امین خان هم انجام شد که رفت رو 2-0 بردم و برگشت رو 2-1 باختم ( داش امین اولین باختمون رو رقم زد /:) )خلاصه رفتیم فینال :d

خدایش بازی اول هرچی زدم انگار 10 تا نویر تو دروازه بود لامصب از نیم متری هم مگه میرفت تو دروازه انگار زمین و زمان دست به دست هم داده بودن که توپ تو دروازه نره.

در کل این چند روزه خوش گذشت موفق باشین دوستان:d

خدایش بازی اول هرچی زدم انگار 10 تا نویر تو دروازه بود لامصب از نیم متری هم مگه میرفت تو دروازه انگار زمین و زمان دست به دست هم داده بودن که توپ تو دروازه نره.

آره منم که باهاش بازی کردم همین بود لامصب عجیب البته فقط با سر میتونه گل بزنه

بابا دمت گرم :d حالا خوبه بازی رفت من 11 تا شوت تو چارچوب داشتم تو 7 تا . یکیم زدم به تیرک که اگه گل میشد کلا کار به بازی برگشت نمیکشید :d حالا بگذریم که بازی برگشتم دقیقه نود گل زدی .

خب فینال رو هم بازی کردیم که اولی رو Blue lion تو آلاینز 2-1 برد و بازی برگشت هم تو سانتیاگو برنابئو 4-1 بردم به ایشونم خسته نباشید میگم.
و من قهرمان شدم:d
----
pxc33 مسابقات خوبی بود ممنون. بازم ازین کارا بکنین

خب فینال رو هم بازی کردیم که اولی رو Blue lion تو آلاینز 2-1 برد و بازی برگشت هم تو سانتیاگو برنابئو 4-1 بردم به ایشونم خسته نباشید میگم.
و من قهرمان شدم:d
----
pxc33 مسابقات خوبی بود ممنون. بازم ازین کارا بکنین

آقا تبریک :d مسابقات مفرحی بود . ولی انصافا بازی برگشت هر چی توپ خطرناک نیمه خطرناک بی خطر هر چی زدی گل شد :d به هر حال بعد از اون گلی که تو بازی رفت زدی کلا

تیم وحشتناک ریخت به هم و نشد جمش کنی و تیم تو هم رفت رو فرم :d

بازم تبریک بابت قهرمانی :bighug:

آقا تبریک :d مسابقات مفرحی بود . ولی انصافا بازی برگشت هر چی توپ خطرناک نیمه خطرناک بی خطر هر چی زدی گل شد :d به هر حال بعد از اون گلی که تو بازی رفت زدی کلا

تیم وحشتناک ریخت به هم و نشد جمش کنی و تیم تو هم رفت رو فرم :d

بازم تبریک ...
نیمه اول بازی رفت فک کنم سی تا شوت خوردم ولی خداروشکر تو نیمه دوم جمع شد تیم#:-sتو بازی دوم فقط تمرکزو گذاشتم که وینگراتو بگیرن نتونی سانتر کنی.چون مانزوکیچ رو که نمیشه گرفت کلا:d قربانت برادر...خسته نباشی
(حالا اینا هیچی ضربه ازادی که با بیل زدم خداییش لذت بردی؟! از 39 یارد فاصله داشت زیر طاق میشد! انقدر محکم زد که توپ بعد اینکه به دست نویر خورد از استادیوم رفت بیرون!)

نیمه اول بازی رفت فک کنم سی تا شوت خوردم ولی خداروشکر تو نیمه دوم جمع شد تیم#:-sتو بازی دوم فقط تمرکزو گذاشتم که وینگراتو بگیرن نتونی سانتر کنی.چون مانزوکیچ رو که نمیشه گرفت کلا:d قربانت برادر...خسته نباشی
(حالا اینا هیچی ضربه ازادی که با بیل زدم خداییش لذت بردی؟! از 39 یارد فاصله داشت زیر طاق میشد! انقدر محکم زد که توپ بعد اینکه به دست نویر خورد از استادیوم رفت بیرون!)

اون کاشتت خدایی حرف نداشت . یه شوت تخیلی هم با رونالدو زدی اصلا فک نمیکردم گل شه ولی رفت به اعماق دروازه :d من اکثر بازی ها همون بازی رفت به خصوص نیمه اول کارو تموم میکردم ولی نمیدونم چرا بازی با تو از سی چهل موقعیت گل نیمه اول به زور دوتاش گل شد :d یعنی کاسیاس عجیب توپارو یکی پس از دیگری درمیاورد:d بعدشم دیگه خوب دفاع کردی .

در ضمن امیر علی داداش دمت گرم زیاد زحمت کشیدی واسه مسابقات .

آخرین ویرایش:
اون کاشتت خدایی حرف نداشت . یه شوت تخیلی هم با رونالدو زدی اصلا فک نمیکردم گل شه ولی رفت به اعماق دروازه :d من اکثر بازی ها همون بازی رفت به خصوص نیمه اول کارو تموم میکردم ولی نمیدونم چرا بازی با تو از سی چهل موقعیت گل نیمه اول به زور دوتاش گل شد :d یعنی کاسیاس عجیب توپارو یکی پس از دیگری درمیاورد:d بعدشم دیگه خوب دفاع کردی .

در ضمن امیر علی داداش دمت گرم زیاد زحمت کشیدی واسه مسابقات .

نیمه اول بازی رفت فقط دفاع میکردم. گل سوم رو هم اگه میخوردم کارم تموم بود ولی بعد گلی که تو نیمه دوم زدم تیم جمع شد خوشبختانه#:-s یه تیرک هم زدم تو همون بازی
ولی خب تو بازی برگشت بازیم رو فرم بود و خوب حمله کردم انصافا. بعد اخراجیت جای دو سه تا دیگه هم داشت:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or