بازی من و امین خان هم انجام شد که رفت رو 2-0 بردم و برگشت رو 2-1 باختم ( داش امین اولین باختمون رو رقم زد )خلاصه رفتیم فینال :d
خدایش بازی اول هرچی زدم انگار 10 تا نویر تو دروازه بود لامصب از نیم متری هم مگه میرفت تو دروازه انگار زمین و زمان دست به دست هم داده بودن که توپ تو دروازه نره.
در کل این چند روزه خوش گذشت موفق باشین دوستان:d
خدایش بازی اول هرچی زدم انگار 10 تا نویر تو دروازه بود لامصب از نیم متری هم مگه میرفت تو دروازه انگار زمین و زمان دست به دست هم داده بودن که توپ تو دروازه نره.
در کل این چند روزه خوش گذشت موفق باشین دوستان:d
HD1225-blue lion
بازی رفت و برگشتی هست
فینال و تمام !
مسابقات خوبی بود
بعدشم قهرمان با من بازی کنه:d
خب فینال رو هم بازی کردیم که اولی رو Blue lion تو آلاینز 2-1 برد و بازی برگشت هم تو سانتیاگو برنابئو 4-1 بردم به ایشونم خسته نباشید میگم.
و من قهرمان شدم:d
----
pxc33 مسابقات خوبی بود ممنون. بازم ازین کارا بکنین
نیمه اول بازی رفت فک کنم سی تا شوت خوردم ولی خداروشکر تو نیمه دوم جمع شد تیم#تو بازی دوم فقط تمرکزو گذاشتم که وینگراتو بگیرن نتونی سانتر کنی.چون مانزوکیچ رو که نمیشه گرفت کلا:d قربانت برادر...خسته نباشیآقا تبریک :d مسابقات مفرحی بود . ولی انصافا بازی برگشت هر چی توپ خطرناک نیمه خطرناک بی خطر هر چی زدی گل شد :d به هر حال بعد از اون گلی که تو بازی رفت زدی کلا
تیم وحشتناک ریخت به هم و نشد جمش کنی و تیم تو هم رفت رو فرم :d
بازم تبریک ...
نیمه اول بازی رفت فک کنم سی تا شوت خوردم ولی خداروشکر تو نیمه دوم جمع شد تیم#تو بازی دوم فقط تمرکزو گذاشتم که وینگراتو بگیرن نتونی سانتر کنی.چون مانزوکیچ رو که نمیشه گرفت کلا:d قربانت برادر...خسته نباشی
(حالا اینا هیچی ضربه ازادی که با بیل زدم خداییش لذت بردی؟! از 39 یارد فاصله داشت زیر طاق میشد! انقدر محکم زد که توپ بعد اینکه به دست نویر خورد از استادیوم رفت بیرون!)
اون کاشتت خدایی حرف نداشت . یه شوت تخیلی هم با رونالدو زدی اصلا فک نمیکردم گل شه ولی رفت به اعماق دروازه :d من اکثر بازی ها همون بازی رفت به خصوص نیمه اول کارو تموم میکردم ولی نمیدونم چرا بازی با تو از سی چهل موقعیت گل نیمه اول به زور دوتاش گل شد :d یعنی کاسیاس عجیب توپارو یکی پس از دیگری درمیاورد:d بعدشم دیگه خوب دفاع کردی .
در ضمن امیر علی داداش دمت گرم زیاد زحمت کشیدی واسه مسابقات .