مسابقات FIFA 14 | XBL

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا من الان چی کنم هر بازی ای که تو فیفا میکنم بعد از نیمه اول لگ میگیره و قطع میشه!؟؟ کسی راه حلی نداره؟:(

آقا قرعه کشی کن!:p

آقا منم مشکل همین دوستمون رو دارم کسی راه حلی نداره ؟؟؟ البته جزو مسابقات شما نیستم و فقط راهنماییم کنید
مرسی

من هر بازی میخوام بکنم تا حدودا دقیقه 35 خوبه بعد شدیدا لگ میزنه و قطع میشه و میبازم بازی رو هز امروز صبح اینطوری شده کسی میدونه مشکل از چیه؟

من g-s بازی کردم و خسته نباشید بهش میگم:

بازی اول که با بدبختی تموم شد با نتیجه 3-2 g-s منو برد
بازی دوم 3-1 به نفع من تموم شد

نتیجه : من صعود کردم!:d

سلام دوستان
من الان میخوام برم مسافرت به مدت دو روز و متاسفانه نمیتونم بازی ها رو انجام بدم اگه میشه HD1225 رو به جای من جایگزین کنید

خوب منم با Major Gen3ral بازی کردم که نتیجه بازی تو خونه حریف 4 بر 1 به نفع من و نتیجه بازی برگشت 2 بر 2 مساوی شد که با این حساب ما هم صعود کردیم

سلام.منم با mehdi1367 بازی کردم که تو خونه من بازی 3-1 به نفع من شد و تو خونه حریف هم 3-3 مساوی. با این حساب منم صعود کردم نیمه نهایی:d

بازی من و امیر علی هم انجام شد که رفت رو 6-3 بردم برگشت هم 3-2 . ضمن خسته نباشید به ایشون باید بگم که ما هم به چهارنفر برتر پیوستیم :bighug:

بازی من و امیر علی هم انجام شد که رفت رو 6-3 بردم برگشت هم 3-2 . ضمن خسته نباشید به ایشون باید بگم که ما هم به چهارنفر برتر پیوستیم :bighug:

با این حساب داداش امیر علی سریع قرعه کشی کن که من فردا باید برم مسافرت !
لطفا سریع!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or