مسابقات FIFA 14 | XBL

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا من الان چی کنم هر بازی ای که تو فیفا میکنم بعد از نیمه اول لگ میگیره و قطع میشه!؟؟ کسی راه حلی نداره؟:(

آقا قرعه کشی کن!:p

آقا منم مشکل همین دوستمون رو دارم کسی راه حلی نداره ؟؟؟ البته جزو مسابقات شما نیستم و فقط راهنماییم کنید
مرسی

من هر بازی میخوام بکنم تا حدودا دقیقه 35 خوبه بعد شدیدا لگ میزنه و قطع میشه و میبازم بازی رو هز امروز صبح اینطوری شده کسی میدونه مشکل از چیه؟

من g-s بازی کردم و خسته نباشید بهش میگم:

بازی اول که با بدبختی تموم شد با نتیجه 3-2 g-s منو برد
بازی دوم 3-1 به نفع من تموم شد

نتیجه : من صعود کردم!:d

سلام دوستان
من الان میخوام برم مسافرت به مدت دو روز و متاسفانه نمیتونم بازی ها رو انجام بدم اگه میشه HD1225 رو به جای من جایگزین کنید

خوب منم با Major Gen3ral بازی کردم که نتیجه بازی تو خونه حریف 4 بر 1 به نفع من و نتیجه بازی برگشت 2 بر 2 مساوی شد که با این حساب ما هم صعود کردیم

سلام.منم با mehdi1367 بازی کردم که تو خونه من بازی 3-1 به نفع من شد و تو خونه حریف هم 3-3 مساوی. با این حساب منم صعود کردم نیمه نهایی:d

بازی من و امیر علی هم انجام شد که رفت رو 6-3 بردم برگشت هم 3-2 . ضمن خسته نباشید به ایشون باید بگم که ما هم به چهارنفر برتر پیوستیم :bighug:

بازی من و امیر علی هم انجام شد که رفت رو 6-3 بردم برگشت هم 3-2 . ضمن خسته نباشید به ایشون باید بگم که ما هم به چهارنفر برتر پیوستیم :bighug:

با این حساب داداش امیر علی سریع قرعه کشی کن که من فردا باید برم مسافرت !
لطفا سریع!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or