دیر شده عزیز.انشاالله دور بعدیسلام
آقا نمیشه ما هم شرکت کنیم
سابقه قهرمانی تو فیفا 9 و 11 رو هم داریم
آقا فرشاد بنظرت تعادل گروه ها برقرار شده؟آخه من داشتم اطلاعات بازیکنا رو تو فیفا مشاهده می کردم یکم بنظرم یک یا دو گروه آسونتره.برا منم فرقی نمیکنه.فقط مثلا اگر یه چیزی رو مثل رده ی لیگ توی H2H یا تعداد title ها انتخاب میکردی شاید بهتر بود.در کل بسیار ممنون بابت تلاش ها و پیگیری هاتون برای هرچه بهتر و با کیفیت تر برگذار شدن این رقابت ها.
دوستانی هم که راغب هستند تا در مورد بازی ها و مسایل مربوط به اون توی مسنجر بحث کنیم اد کنند.
دوستان اینو اینجا میگم که اگه هرکی هرچی به فکرش اومد , نظرشو بگه
من دیروز میخواستم با bestpersianboy بازی کنم ( هم گروهیم هم هست ) اصلا نتونستیم . هرچی که من invite میدادم یا اون میدا , وصل نمیشد.
بعد اومدم با sinamac و hardbarca1994 بازی کنم بازم همینجوری شد. با rango1042 هم نشد. ولی از بچه های اینجا با nicepop و Hamed_myth به راحتی بازی کردم.
میخواستم ببینم مشکل از کجاست؟ من قبلا با هیچکسی این مشکل رو نداشتم , چه خارجی , چه داخلی. همیشه با رفیقام تک به تک میزنیم.
میخواستم ببینم شما ها میدونید چه طوری میشه حلش کرد قضیه رو؟ چون اگه نشه که من نمیتونم با bestpersianboy بازی کنم تو لیگ هم.
م
منون میشم کمک کنین.
دوستان اینو اینجا میگم که اگه هرکی هرچی به فکرش اومد , نظرشو بگه
من دیروز میخواستم با bestpersianboy بازی کنم ( هم گروهیم هم هست ) اصلا نتونستیم . هرچی که من invite میدادم یا اون میدا , وصل نمیشد.
بعد اومدم با sinamac و hardbarca1994 بازی کنم بازم همینجوری شد. با rango1042 هم نشد. ولی از بچه های اینجا با nicepop و Hamed_myth به راحتی بازی کردم.
میخواستم ببینم مشکل از کجاست؟ من قبلا با هیچکسی این مشکل رو نداشتم , چه خارجی , چه داخلی. همیشه با رفیقام تک به تک میزنیم.
میخواستم ببینم شما ها میدونید چه طوری میشه حلش کرد قضیه رو؟ چون اگه نشه که من نمیتونم با bestpersianboy بازی کنم تو لیگ هم.
م
منون میشم کمک کنین.
نه , من که نمیگم مشکل من نیستم. اصلا به احتمال زیاد مشکل از منه. ولی میگم چرا فقط با یه سری اینجوریه؟شاید مشکل از سمت شما باشه!!!!چون با bestpersianboy بازی کردم مشکلی نداشت.اما اگر دیدی مشکل حل نشد در موقع invite دادن تو لیگ squad رو در حالت costume بذار شاید وصل بشی.(البته اگر از لیگ invite بدی خودکار squad online هست برای اینکه costume بدی باید از friendly بدی که بتونی تغییرش بدی)البته مطمءن بشید که هر دوتون تیم هاتون رو edit نکرده باشین ها!!!!
اما اگر مشکل با این کار هم حل نشه باید نتایج رو تقسیم کنیم.
ولی داداش من یادم نمیاد که از شما پیامی گرفته بودم که گفته باشی بیا بازی کنیم بعد به مشکل هم برخورد کرده باشیم!!! کی گفتی بیا بازی داداش؟
باز دفعه ی بعد که آنلاین دیدمت بهت میگم بیا یه تست هم میکنیم ولی اصلا یادم نمیاد پیامی داده بودی.
نه , من که نمیگم مشکل من نیستم. اصلا به احتمال زیاد مشکل از منه. ولی میگم چرا فقط با یه سری اینجوریه؟
الان من خواستم بازی کنم , از لیگ باید invite بدم دیگه , خوب چجوری پس بزارم رو حالت Custome ؟
نمیدونم احتمالا من دارم اشتباه میکنم ! چون اونروز با خیلیا Invite و ... دادم , گفتم شاید چون شما تو اونایی که باهاشون بازی کردم نبودی , حتما Failed داده!
OK دمت گرم داداش.