مسابقات FIFA 12 Champions League---season 2

من با ps3 ه idahadi21 بازی میکنم ... فک نکنم بتونم ساعت 12 شب بازی کنم ... اگه با این شرایط قبوله منم هستم...

psn ID : Hosein_710
به مشکل میخوریم دوست عزیز!!!برای بازیهای دور سوم گروهی که امکان تغییر ساعت بازی نیست و باید هماهنگ باشه نمیشه کاری کرد.

---------- نوشته در 01:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:31 PM ارسال شده بود ----------

نکته ی مهم:دوستان توجه کنید در مورد ساعت بازیها در دور قبلی هم من ساعت رو مشخص میکردم ولی اگر طرفین بازی مشکلی نداشتن و امکانش بود که هر دو سر ساعتی غیر از ساعت مشخض شده ی من بازی کنند ایرادی نداشت.این دور هم همینه.من ساعت ۲۴ رو انتخاب کردم.حالا ممکنه طرفین ساعت ۲۲ راحت باشن مشکلی نیست.اما اما برای بازیهای هماهنگ(دور سوم گروهی) باید بازیها هماهنگ باشه

عزیزان در حال حاضر ظرفیت تکمیل هست.مگر اینکه یکی از اعضاء لیگ دور اول نخواد این دوره باشه یا فردی قبل شروع مسابقات انصراف بده.
و البته اگر اینطور شد اولویت با کسیه که اول در اینجا اعلام امادگی کنه!!
;)

آخرین ویرایش:
​این مطلب رو تو پست اول هم میزنم:

شرکت کننده ها توجه داشته باشن که این دوره نیز مانند دوره ی قبلی فقط ۸ نفری که به مرحله ی بعد صعود کنند میتونند در سری سوم مسابقات باشند و ۸ نفری که در همون مرحله ی گروهی حذف بشن در سری بعدی حضور نخواهند داشت.
ضمن اینکه سری سوم ممکنه world cup یا همون جام جهانی و با ۳۲ تیم!!!باشه.پس از همین اول محکم بازی کنید.

سلام.آقا منم هستم.

id:bestpersianboy

ممنون آقا فرشاد که زحمت مسابقه ها رو میکشید.ما آشناییم.

دوستان همونطور که گفته بودم احتمال داره یک نفر انصراف بده تا قبل از شروع مسابقات همینطور هم شد و ESPIRIT666VZ دوست خوبم انصراف داد.حالا شما bestpersianboy جایگزین ایشون میشی!!!

ممکنه باز هم کسی انصراف بده و اولویت با کسی هست که اولین درخواست رو برای حضور بده.

دوستان بنده بشدت اعلام پوزش ميكنم و ببخشيد شرايط كاملا نامساعد بود و مجبور به انصراف شدم . همچنين از دوست خوبم فرشاد جان هم درخواست بخشش ميكنم .

اینم لوگو ی مسابقات :
b6nihwifbeevu10104vx.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or