ایشاله که مسابقات به بهترین شکل برگزار کنید ولی حس کردم یک چیزی اینجا بگم شاید به کیفیت مسابقه کمک کنه اونم چیزی نیست جز "دفاع تاکتیکی" فیفا 12 .این واقعا خیلی اهمیت داره که در طول مسابقات به عنوان یک قانون(حالا هرچی اسمشو می زارید) گفته بشه سیستم دفاع بازیکن ها یکی باشه .اصلا عادلانه نیست یکی با دفاع تاکتیکی بازی کنه (می دونید سختی های خاص خودشو داره نسبت به دفاع legacy ) و فرد دیگری با دفاع legacy .(شاید یکی از ایرادات فیفا12 همین مورد باشه ای کاش حداقل در بازی های انلاین فقط یک دفاع در نظر گرفته می شد با توجه به مانورهای خیلی زیاد ea sport روی این حالت، انتظار می رفت فقط شاهد دفاع تاکتیکی در بازی های انلاین باشیم) .می دونم همتون حرفه ای هستید و ... این فقط به عنوان پیشنهاد در نظر بگیرید .
مطمئن باشيد يه نظر سنجي هم براي دفاع ها خواهيم گذاشتم و خود منم تو فكرش بودم . راي با اكثريت هست يعني يا Legacy يا Tactical .
اطلاعيه بسيار مهم :
12 نفر از ما تكميل شد ولي خب با توجه به انتظار 16 نفري كه داشتم مسابقات رو بصورت همون 12 نفره برگزار ميكنيم . پس هرچه سريعتر تمامي ايدي هاي پست اول رو ادد كنيد و خواهش ميكنم هر 12 نفر هم همين الان بيان و اعلام امادگي كنند تا من نظر سنجي ساعت و تاريخ رو بزارم .
آخرین ویرایش: