مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

دانیال جان شما تا ساعت 9 شب وقت بزار برای فرستادن ترکیب هر کی نفرستاد دیگه مقصر خودشه بعد بازیها رو برگزار کن شاید چون خیلی وقته تاپیک خوابیده بوده بعضیها نفهمیدن قراره دوباره بازیها شروع بشه به هر حال با برگزاری هفته نهم کم کم پیداشون میشه:laughing:

سلام
دانیال جون چرا لغو میشه شما بازیت رو برگزار کن چکار داری . اگر ترکیب رسید که رسید نرسید هم تیم رو با ترکیب پیش فرض به زمین بفرست . این رو بدون تا وقتی مسابفات برگزار نشه . تایپیک داغ نمیشه.
یا علی مدد

سلام دوستان این اولین پست من تو این سایته من حدود چند ماهه ثبت نام کردم ولی نمیدونم چی بگم به این شانس پسورد ایمیلمو کم کرده بودم دیگه دنبالشم نگرفتم تا امروز دیگه تصمیم گرفتم دونبالشو بگیرم من چند ماهی میشه دارم تاپیکتونو دنبال میکنم باید خصته نباشید بگم به اقا دانیال
واقعا حوصله میخواد این کار ولی در کمال تعجب میبینم بعضی از اعضا حتی دیگه سری هم به تاپیک نمیزنن من خیلی دوست دارم صاحب یکی از تیمها باشم
در ضمن قدر این دانیال رو بدونین(حالا میگین نیومده پسر خاله شد)
ایشون اینهمه زحمت میکشن شما دلتون نمیاد این تشکر رو فشار بدین واقعا که تعجب میکنم در هر صورت خوشحال میشم اگه تیمی ازاد شد اونو صاحب بشم

سلام دوست عزیز
به جمع بازی سنتری ها خوش اومدی
از لطفت خیلی ممنون اما من هر کاری میکنم به خاطر بچه های اینجاس در مورد تیم باید بگم شما باید تا دوره ی دیگه وایسی چون الان نمیتونیم تیمی رو بدون صاحب حساب کنیم بازم ممنون از لطفت من کوچیک تمام بچه های اینجا هستم

نه متاسفانه ترکیب جدیدی به دست من نرسیده من امیدوار بودم با اعلام زمان مسابقه بچه ها ترکیب بفرستن یا ترکیب قبلی رو تائید کنن حقیقاتا باید بگم دل سرد شدم

نه متاسفانه ترکیب جدیدی به دست من نرسیده من امیدوار بودم با اعلام زمان مسابقه بچه ها ترکیب بفرستن یا ترکیب قبلی رو تائید کنن حقیقاتا باید بگم دل سرد شدم

اقا دانیال ترکیب چهار تیم یعنی من و خودت و حسن و امید که ردیفه جواد هم که الان داره صفحه رو میخونه:biggrin1: برات میفرسته بازیها رو برگزار کن بره مردیم از بی بازیی:laughing:

دانیال جان صاحب تیم رم هم طی یک پیغام خصوصی:biggrin1: خبر داد که می خواد با همون ترکیب قبلی به میدان بره این چهار تا ترکیب البته با خودت 5 تا:cheesygri

دانیال جان صاحب تیم رم هم طی یک پیغام خصوصی:biggrin1: خبر داد که می خواد با همون ترکیب قبلی به میدان بره این چهار تا ترکیب البته با خودت 5 تا:cheesygri

راستی یادم رفت اقا جواد صاحب چلسی هم که از اول مسابقات همیشه با ترکیب پیش فرض به میدان میرفته پس شد 6 تا:biggrin1:

7تا که شد شروع میکنیم فقط باید دیگه بدونم صاحب های تیمهای ارسنال لیورپول خیلی وقته که دیگه اصلا به تاپیک نمیان پس احتمال اینکه تیمشون ازشون گرفته بشه هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or