مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

من مخالفت خودم رو با این آپشن اعلام میکنم!
اگه به قدرت بازیکنها دقت کنید و یه بار Default رو بزنید متوجه میشید که قدرتها خیلی تغییر کرده البته اصلا تقصیر دانیال نیست چون اون آپشن فایل رو من از Gaming Access دانلود کردم و سازندش رو هم می شناسم ولی خب باید بگم که تو قدرتها بد دست برده یه کمی خرابشون کرده مثلا یه بار قدرتهای دیفالت و ساخته شده ی فردیناند رو مقایسه کنید!

سلام
من آپشن فایل امید رو دانلود کردم. نانی و اندسون و هارگریوز به تیم اضافه شدن ولی سیدورف و نیستلروی و اورتگا و اولیویرا از ریال مادرید رو ندارم و سیلوستره هنوز تو تیمم هست در حالی که با اورتگا و اولیویرا از ریال مادرید عوضشون کردم.
یا علی مدد

از اقا امید خیلی خیلی ممنونم که زحمت اپشن فایل رو کشیدن من هنوز دانلود نکردم ولی به کارت اطمینان دارم فقط اگه میشه این اشتباهت کوچکی رو هم که اقا حسن گفت تصحیح کن

سلام
من آپشن فایل امید رو دانلود کردم. نانی و اندسون و هارگریوز به تیم اضافه شدن ولی سیدورف و نیستلروی و اورتگا و اولیویرا از ریال مادرید رو ندارم و سیلوستره هنوز تو تیمم هست در حالی که با اورتگا و اولیویرا از ریال مادرید عوضشون کردم.
یا علی مدد
مطمئنی ؟!:confused:
من اونا رو هم عوض کردم ولی بازم یه نگاه میندازم!
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
سوتی میدهیییم!:-"
اشتباهی آپشن رو آپلود کردم این یکی دیگه تضمین شده هست!:biggrin1:
ببخشید دیگه ... خواهش می کنم :praying:
Option File

لینک اصلاح شد

آخرین ویرایش:
اقا امید راستش من هنوز یاد نگرفتم چطوری شما ها لینک رو به صورت اسم در میارین که اسطلاحا بهش میگن هایلایت از چند نفر هم پرسیدم درست جواب ندادن لطفا شما بگین؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or