باید اول اسم رو بنویسی به بوسیله موس اونو آبی کنی یا اینکه Shift رو نگه داری و رو اسم بری بعد توی نوار بالا کنار اون که یه A نوشته یعنی سمت چپش که عکس زنجیر هستش رو بزن یه نوار باز میشه که توی اون آدرس رو باید بنویسی!
نه به اون موقع که هیچکس نمی اومد اپشن فایل جدید رو بزاره نه به الان که دو تا دو تا می زارید:laughing: من مال اقا امید رو دانلود کردم بازیکنهای رئال فقط سیسوکو رو باید از لیورپول اضافه کنی حالا کدوم مال مسابقات هست مال دانیال یا امید:biggrin1:
اقا امیر اپشنی رو که من گذاشتم میتونم بگم کامل تر هست در واقع من اپشن اقا امید گل رو دانلود کردم و انتقالاتی رو که انجام نشده بود انجام دادم براتون اپ کردم
دانیال جان اپشن شما رو دانلود کردم انتقال بین من و بایرن رو ثبت نکردی یعنی
بکهام+ ریبری+کولر+شوان اشتایگر+دایسلر=کاناوارو
و فرناندو تورس رو هم تو رئال پلاس شده که من نخریده بودمش:biggrin1:
اين اكثر نقل و انتقالات رو داره OF خيلي خوبيه من خودم از اين استفاده ميكنم. همه فايلها رو تو دايركتوري Saveبازي كپي كنيد 2 تا فايل اضافي داره اونا حتماً بايد باشن.
من میخوام احتمالا یه تاپیک بزنم با این موضوع قرار داغ برای pes6
موضوع هم اینه که با توجه به فصصل تابستون و و اینکه ما نمیتونیم پیس رو انلاین بازی کنیم میخوام بگم هرکی تو شهر خودشون بچه های سایت رو جمع کنه حالا هرکی براش مقدوره خونشون بعد یه لیگ برگزار کنه یعنی اینجوری افراد مستقیم با هم بازی میکنن
ممنون از سیاوش عزیز که به این تاپیک سر زده!
متاسفانه اون آپشن فایل به درد بازیهای ما نمی خوره چون کاملا به روز شده هستش و چون ما قبل از این انتقالات بازی ها رو شروع کردیم نمی تونیم ازش استفاده کنیم ولی برای داشتن رو کامپیوتر آپشن خیلی خوبی هست!
فکر نکنم تو این سایت کسی به جز خودت Pes 6 ارجینال داشته باشه که باهات بازی کنه ولی اگه یه قراری بزارید ما هم هستیم!
راستی امروز قرار بود دو تا جواد باهم بازی کنن تو یه گیم نت ولی نمی دونم انجام شد یا نه!
بازیها ساعت چند برگزار میشه دانیال جان ؟ امیدوارم امروز بالاخره طلسم خوابیدن این تاپیک بشکنه
بچه ها هر چه زودتر ترکیبها رو برای دانیال بفرستید تا بازیها از سر گرفته بشه