مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

آقایون سلام . ما هم pes تقریبا در حد حرفه ای بلدیم . میشه یکم در مورده تیمو نوع بازی کردنتون بگید . اگه می خواین تیم راه بندازین ما هم هستیم . از نظر سرعته اینترنتم فولیم و از سرعت بالایی برخورداریم :biggrin1: (بالا تر از Adsl)

عزیز از پیس 5 به بعد دیگه نمیشه بدون سیدی ارجینال و اصلی بازی انلاین یا نتوورک بازی کرد

دانیال جان شما چرا سر امکان بازی انلاین یا غیر ممکن بودن این کار داری با این دوست عزیز بحث میکنی :biggrin1: روش انجام این بازیها رو براش بگو تا همه چیز براش روشن بشه:cheesygri
راستی اپشن فایل جدید رو هم زودتر بزار که خیلی وقته مسابقات خوابیده:cool:

برو بچ تاپیک الان دو هفته هست که خوابیده اگه بیشتر نباشه دانیال جان اپشن جدید رو بزار تا ترکیب بفرستیم مسابقات ادامه پیدا کنه دیگه:-":cheesygri

اقا امیر اگه میبینی که من دیگه اینجا پست نمیدم به خاطر اینه که میبینم هیچکی به غیر از شما اینجا پست نمیده هرکی باشه بی انگیزه میشه
در ضمن من تو روی شما یکی شرمنده شدم اقا امیر به دلیل پارتیشن بندی جدید اپشن جدید پاک شده یعنی همه چی رو باید از اول شروع کنم یعنی هرچی انتقال کرده بودم تو اپشن پرید اگه یکی همت کنه و اپشن جدید رو خودش درت کنه خیلی ممنونش میشم چون من دیگه کاری از دستم بر نمیاد

سلام
دانیال جون بچه ها هم برای این تو این تایپیک پست نمیدن چون که بازی برگزار نمیشه که پست بدن. در ضمن من نیازی نیست که آپشن فایل قبلیم رو برات بفرستم چون که در نیم فصل اول اصلا خرید نکردم . فقط هارگریوز و نانی و اندرسون رو خود باشگاه خرید که تو آپشن فایلی که لرام فرستادی بود. خرید های نیم فصلم رو هم که میدونی.
یا علی مدد

من در حال حاضر جدیدترین اپشن فایل رو دارم ولی واقعا اگه بخوام از اول بشینم همه انتقالات اینجا رو انجام بدم کار خسته کننده ای هست حالا ببینم چیکار میتونم بکنم تا ظهر

سلام
دانیال جون تو ترکیب من فقط سیدورف و نیستلروی هست و این بازیکنان وجود ندارن.
1: اون هارگریوز
2: نانی
3:اندسون
4:اورتگا
5:الیویرا
که مورد 4 و 5 رو از ریال مادریدخریدم و بجای اون سیلوستره رو به ریال مادرید فروختم.
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or