مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

آقا امير من كي مسي رو دادم به شما؟:biggrin1:
يادم نمياد.
چون من مسي رو به هيچ كي نميدم.
اگه هم دادم پشيمونم:-"
اگه ميشه پس بده
چند ميخواي پس بدي مسي رو؟:biggrin1::love:

آقا امير من كي مسي رو دادم به شما؟:biggrin1:
يادم نمياد.
چون من مسي رو به هيچ كي نميدم.
اگه هم دادم پشيمونم:-"
اگه ميشه پس بده
چند ميخواي پس بدي مسي رو؟:biggrin1::love:

اقا جواد داری شوخی می کنی یا جدی میگی این لینکی که توش اعلام کردی من هم تایید کردم
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=209811&postcount=2030
تازه خودت هم اول اعلام کردی بعد من تایید کردم
اقلا زودتر می گفتی من هم پست های اونو رد نکنم مثل روبینیو - ریوالدو- اورتگا-داف:biggrin1:

دوستان واقعا از بابت وقفه عذر میخوام به هر حال مدتی مسافرت بودم حالا دیگه برگشتم گرچه باز سرم شلوغ شده ولی دیگه نمیشه شماهارو بیشتر از این منتظر گذاشت
من باید اعتراف کنم از اینکه مسابقات رو به صورت لیگ برگزار کردم خیلی پشیمون هستم چون برام خیلی خسته کننده شد میخواستم به شما بگم مسابقات رو تعطیل کنیم و باز بریم از اول یعنی نه انتقالت ریست بشه یعنی مسابقات باز به شکل لیگ قهرمانان برگزار بشه ولی دیدم خیلی نامردی هست و همه شاکی میشن برای همین انتقالت فردا شب راس ساعت 12 به پایاین میرسه و زمان برگزاری و برنامه ی مسابقات اعلام میشه
از اقا همت گیمر(جواد)از بابت اینکه در این مدت به من کمک شایانی کردن تشکر میکنم امیدوارم دیگه وقفه ای بلند در مسابقات پیش نیاد

خب مثل اینکه نقل و انتقالات داره تموم میشه و من بیکارم!
از تیم من گروسو و هر کدوم از دروازبانام که بخواهید و کامبیاسو و داکور و کوردوبا فروشی هستن.
راستی اگه میشه اجازه بدید من این آواتار رو بردارم خیلی رو اعصابم راه میره!;)

بچه ها بهتره هر کسی همه انتقالاتی رو که انجام داده یک جا همینجا تو یک پست بده تا کار دانیال برای اپشن فایل جدید آسون بشه 0 این از انتقالات من:
ورودی ها:
Flamini-Diaby-Djourou-hanry:از ارسنال
مسی -xavi-ترزگه:از بارسلونا
sissoko:از لیورپول
داویدز - یانکلوسکی:از اث میلان
بکهام - ریبری-شوان اشتایگر-دایسلر-کولر:از بایرن مونیخ
سیلوستره: از منچستر یونایتد
خروجی ها:
گاگو -هیگوایین-دلارد-ریوالدو - اینزاگی:به ارسنال
داف-رونالدو:بارسلونا
روبینیو:اث میلان
سالگادو:لیورپول
کاناوارو:بایرن مونیخ
الیویرا-اورتگا:منچستر یونایتد
سقف تیم من هم از 32 بازیکن فراتر رفته بنابراین برای نیم فصل دوم فعلا مینامبرس از تیم اخراج شود تا تیم رئال مادرید با 32 بازیکن بسته شود:biggrin1:
دانیال جان اگه خواستی بگو تا اسم 32 بازیکن تیم رو برات بزارم تا کارت اسونتر بشه

خوب انتقالات هم تموم شد لیست بالا هم یکی دو تا تغییر کوچولو پیدا کرد:
خروجی ها:
امرسون:به اث میلان
مسی :به بارسلونا
نیازی به اخراج مینامبرس هم نیست چون تیم به حد نصاب رسیده اصلا من از اول هم از این بازیکنهای بارسایی خوشم نمی اومد اون مسی رو که صاحبش ازمون پس گرفت xaviرو هم هر کاری کردیم به یکی بفروشیمش نشد به هر حال همین مینامبرس رئال برای من از مسی بهتره:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or