مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

بچه ها بازیهای هفته 7 تموم.
بایرن 1-رم 0
گل زن:دایسلر
بهترین بازیکن:دایسلر
موقعیت گل رم 4 و بایرن 1 بود.
گل دایسلر بسیار دیدنی بود.
بکام دونده ترین بازیکن زمین
اینم گل زیبای دایسلر
http://rapidshare.com/files/41146691/KONAMI-WIN32PES6310.html
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
منچستر 0-اینتر 0
http://rapidshare.com/files/41147050/8.jpg.html
بهترین بازیکن:فریدناند
موقعیت گل منچستر 4 و اینتر 1 بود.
ابراهیمویچ دونده ترین بازیکن.
نکته جالب اینکه دروازه بان منچستر در نیمه اول بازی اصلا دیده نشد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم عکس بازی رئال-چلسی
http://rapidshare.com/files/41147412/7.jpg.html
امیر حدودا موقعیت های تو توان 2 جواده.(چلسی)

سلام
بچه ها یه چیزی رو دقت کردین که منچستر از همون بازی اولش تا حالا یع بازی هم نشده که از لحاظ موقعیت گل و درصد مالکیت توپ از حریف عقب تر باشه تو همه بازی ها از حریف سر بوده فقط مشکل اینه که گلزن نداره تا موقعیت هاش به ثمر بشینه .ایشالا تو نقل و انتقالات بین فصل یه فوروارد مشتی دست و پا میکنم اونوقت منچستر واقعی رو به همه نشون میدم.
یا علی مدد

آقا حسن به نظر من باید ترکیبت رو عوض کنی.:blushing:
مهاجم هم ساها رو بزار تو.مهاجم خوبیه.
میخوای برای هفته بعد برات یه ترکیب بچینم؟:-"
البته اگه دوست داشتی.
میگم تو که نتیجه نمیگیری بزار ما هم یه امتحانی بکنیم.:blushing::blushing::blushing:
البته شما استاده مایی.:love::biggrin1:

آقا حسن به نظر من باید ترکیبت رو عوض کنی.:blushing:
مهاجم هم ساها رو بزار تو.مهاجم خوبیه.
میخوای برای هفته بعد برات یه ترکیب بچینم؟:-"
البته اگه دوست داشتی.
میگم تو که نتیجه نمیگیری بزار ما هم یه امتحانی بکنیم.:blushing::blushing::blushing:
البته شما استاده مایی.:love::biggrin1:

سلام
همت جون (ببخشید اسمتون رو نمی دونم ) من تا دیروز امتحان داشتم و برا همین اصلا وقت نکردم رو تیم کار کنم مگه ساها تو ترکیب نیست(باورت نمیشه اگر بگم ترکیب رو خودم نمی دونم ) اگر میشه ترکیب منو برام بفرست تا ببینم اصلا چی به چیه ؟من تا حالا فکر می کردم تر کیب پیش فرض میره تو زمین (این امتحان ها هوش و حواس برام نذاشته) :blushing:ایشالا از مسابقه بعدی تیم رو درست میکنم.
یا علی مدد

برنامه هفته هشتم رو اعلام کنید ببینیم کی به کیه؟
راستی انتقالات بین فصل از هفته چندم شروع میشه؟
یه سوال دیگه اون انتقالات فقط بین تیمهای حاضر هست یا از هر تیمی می تونیم بازیکن بگیریم؟
در ضمن به اقا جواد و اقا دانیال برای برگزاری خوب بازیها تا اینجا خسته نباشید میگم

انتقالات از هفته ی دهم تا چهاردهم هست و انتقالت فقط بین تیمهای حاضر هست
منم از اقا جواد(همت)بابت اینکه تا اینجا منو یاری کردن تشکر میکنم
از شنبه مسابقات رو به دست میگیرم البته ممکنه از اقا جواد(همت)هم برای برگزاری مسابقات به احتمال زیاد کمک بگیرم چون فکر میکنم علاقه داره به برگزاری البته من یه چیزی تو دلم مونده بود باید بگم
من پس از 3 دوره برگزاری متوجه شدم مسابقات لیگ خیلی کسل کننده هست و بهتره مسابقات به صورت لیگ قهرمانان برگزار بشه چون هیجانش بیشتره اگه موافق باشین یه دوره ی دیگه هم بعد از این به صورت لیگ قهرمانان بزاریم البته باید یه تیم اضافه کنیم که بشه 4 گروه 3 تیمی

انتقالات از هفته ی دهم تا چهاردهم هست و انتقالت فقط بین تیمهای حاضر هست
منم از اقا جواد(همت)بابت اینکه تا اینجا منو یاری کردن تشکر میکنم
از شنبه مسابقات رو به دست میگیرم البته ممکنه از اقا جواد(همت)هم برای برگزاری مسابقات به احتمال زیاد کمک بگیرم چون فکر میکنم علاقه داره به برگزاری البته من یه چیزی تو دلم مونده بود باید بگم
من پس از 3 دوره برگزاری متوجه شدم مسابقات لیگ خیلی کسل کننده هست و بهتره مسابقات به صورت لیگ قهرمانان برگزار بشه چون هیجانش بیشتره اگه موافق باشین یه دوره ی دیگه هم بعد از این به صورت لیگ قهرمانان بزاریم البته باید یه تیم اضافه کنیم که بشه 4 گروه 3 تیمی
به نظر من برای انتقال 3 روز مسابقات رو تعطیل کنیم.:-"
خواهش میکنم:cool:
آره به نظر منم اونجوری بهتره.
بازیهای هفته 8:
آرسنال-منچستر
میلان-بایرن
رئال-اینتر
چلسی-لیورپول
بارسا-والنسیا
راستی دانیال به نظر من بزار از این به بعد که قراره لیگ قهرمانان شه بزار این دوره حداقل کامل باشه و بهت پیشنهاد میکنم که یه جام حذفی در کنار این لیگ راه بنداز که کامل شه و مثل واقعیت جلوه کنه.:-":biggrin1:
به هر حال تصمیم با خودته./:)

کاملا موافقم اقا یه فکری شما بعضی وقتا لیگ برگزار کن بعضی وقتا حذفی بعضی وقتا من حذفی برگزار میکنم شما لیگ جام حذفی امشب قرعه کشی میشه که یه تیم استراحت میخوره

اینم قرعه کشی شرمنده یه جای 1 تیم 4 تیم استراحت خوردن
bc3c6_1553.jpg

خوب ما که استراحت خوردیم :cheesygri ببینیم بعد چی میشه
ترکیب برای بازی لیگ هفته هشتم رو کی و برای کی بفرستیم؟
در ضمن ایده جام حذفی ایده جالبی بود هر چی داریم جلو میریم به تجربه ها اضافه میشه و مسابقات هم جذابتر میشه

دیگه نگران نباش اقا امیر دیگه سرم خلوت شده من روزهای فرد میرفتم کلاس فوتسال همش 3 جلسه رفتم ولی شاید دیگه نرم چون هم ادم بعدش که میاد باید بخوابه تا ساعت 4 بعد شب خوابش نمیبره 3یا 4 شب بود ساعت 5 صبح میخوابیدم ولی دیگه احتمالا نمیرم سالن فوتسال هم بتونم به سمابقات برسم هم فرصت داشته باشم بازیهای جدید رو بازی کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or