مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

میدونم خدا کنه تا ساعت 10 بچه ها بیان که امشب رو عقب نیوفتیم یه چیز عجیبی هست تاحالا این موقع قطعی نداشتیم ولی شانس ماست دیگه اگه ساعت 1 شب هم بزاریم سایت قطع میشه

من نمیدونم اینا که این همه یوزر دارن چرا یه فکری به حال این سرورشون نمیکنند
هرچی هم بهشون میگی حرف خودشون رو میزنند
منم فکر کنم بیفته واسه فردا چون بچه دیر میان
ما باید خودمون یه فکری واسه این موضوع کنیم مثلا دانیال یه ایمیل یاهو بزار راحتمون کن

به این میگن برد کاپلویی(ببخشید الکترون یکی از اتمهای انگشت کوچک کاپلو):laughing: اون هم در مقابل شیاطین سرخ درصد مالکیت توپ به نفع اونها بوده ولی حرفه ای گری رونالدو کار خودشو کرده
راستی تکلیف بازی بعدی چی شد امشبه یا فردا یا پس فردا:biggrin1:
این سایت چه مشکلی داره قبلا کمتر از این اتفاقا می افتاد ولی تازگیها خیلی زیاد شده;)

دوستان همون طور که گفتم فردا اصلا نمیرسم بازی انجام بدم پس همه ی بازیها میوفته برای پس فردا یعنی دوشنبه که هفته ی پنجم و ششیم با در دوشنبه انجام میشه

دانيال آخرش تونستي داونلود كني تركيب رو يانه؟چون من قبل از برگزاري برات گذاشتم.
اگه نه من به كميته برگزاري مسابقات درخواست تكرار بازي رو ميدم.
چون من تركيبم رو تغيير دادم.
دانيال وقتي گفتي يه جا ديگه آپلود كن هر جا گشتم جايي پيدا نكردم.
حالا ميخوام اعتراض من(در مورد بازيم و تكرار اون) تو كميته انظباطي مورد بررسي قرار بگيره.:)

سلام دوستان یک مشکلی تو بخش کمیته انظباطی و محروم کردن ندود Nedved پیش اومده اینکه :
ندود تو بازی یک کارت زرد گرفت که باید کارت قرمز می گرفت که ما تبدیل کردیم به کارت قرمز و محروم کردیم یک بازی ندود را . اما اینجا یک مشکلی پیش اومده که الان ندود یک کارت زرد داره اگه یک کارت دیگه بگیره محروم می شه چون بازی به صورت لیگی انجام می شه و همه چیز توش ثبت می شه ما باید ندود را محروم نمی کردیم الان یک کارت بگیره می شه دو کارته و یک بازی محروم می شه و در واقع دو بازی محروم شده

حرف شما درسته اقا جواد ولی دیگه نمیشه کاریش کرد وقتی داور محروم نمیکنه مجبوریم خودمون محروم کنیم من خودمم دیروز تو هیمن فکر بودم ولی دیگه نمیشه کاریش کرد من بعید میدونم تو میلان دیگه بازی به ندود برسه چون یه ترکیب کاملا متحول شده رو دارم اجرا میکنم

اقا همت گل من کاری نمیتونستم بکنم چون شما یه جایی اپلود کردی که ف-ی-ل-ت-ر بود برای من منم هم برات پیغام زدم هم اینجا نوشتم اینهمه سایت معروف مثل راپید شر مطمئن باش اگه بیش تر از اون منتظر ترکیب شما میموندم بقیه اعتراض میکردن من بارها گفتم ترکیبتون رو زودتر از اخرین موعد بفرستین که در صورت مشکل وقت برای حل کردنش داشته باشین

پس بازیهای هفته ششم رو هم اعلام کن تا ترکیب رو برای هر دو بازی برات بفرستیم
در ضمن اینقدر هم ساعت برگزاری بازیها رو عوض نکن پشت سرت وویگولندزج چه قدر سست عنصر بیدی:biggrin1:این اخری شوخی بود دانیال جان:cheesygri

سلام
میگما من الان که دارم این پست رو میدم ساعت 11 شبه (همون شبی که قرار بود بازی ها ساعت 8 برگزار بشه:cheesygri)من تو این ساعت به یه نتیجه بزرگ رسیدم اونم اینه که امشب اصلا ساعت 8 نداشت یعنی ساعت به ترتیب 6 و 7 و 9 بود چون اگر ساعت 8 داشت خوب بازی برگزار می شد دیگه.:lol:
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or