مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

سلام به همگی ...!
من یه معذرت خواهی به همتون ( به خصوص آرش ) بدهکارم بابت اینکه گفته بودم می خوام تو لیگتون شرکت کنم و بعدش نیومدم ... همینجا از همگی معذرت خواهی میکنم ...
یه سایت هم برای Upload هست که تا حالا ندیدم مشکلی داشته باشه ... می تونین یه نگاهی بندازین :
www.divshare.com
...
از این به بعد هم سعی میکنم که تاپیکتون رو دنبال کنم ... اگه میشه از فصل بعد با تیم یوونتوس در مسابقاتتون حاضر بشم ...

آخرین ویرایش:
یونتوس که دیگه کسی رو نداره ولی اگه بخوای تیمهای دیگه برای فصل بعدی هست چون الان یونتوس بازیکنایی کثل ندود ترزگه دل پیرو بوفون و کامورانسی رو از دست داده

اون دیگه بستگی به خودت داره میتونی نیوکاسل یا تاتنهام یا اتلتیکو مادرید رو برداری اینا تیمهایی بود که به ذهنم رسید بقیش دیگه به خودت بستگی داره

برو به لینک زیر میبینی من کی گفتم در ضمن شما هم اگه بدونی مثلا با اینتر بازی داری وقتی از ترکیب اینتر خبر نداری چه فرقی برات میکنه فکر نمیکنم کسی در بازی با تیم کم قدرت تر مثل بایرن یا والنسیا یا رم نسبت به اینتر بیاد و ریسک کنه و ترکیب رو کامل عوض کنه
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=194565&postcount=1852

من احتمالا همون نیوکاسل رو بر میدارم، ولی یوونتوس بهتره ها :cheesygri
Owen تو نیوکاسل نیست که نه ؟!
در ضمن، این لیگتون کی تموم میشه ؟!

دوستان همون طور که گفتم فردا اصلا نمیرسم بازی انجام بدم پس همه ی بازیها میوفته برای پس فردا یعنی دوشنبه که هفته ی پنجم و ششیم با در دوشنبه انجام میشه
خوب اینو که دیده بودم برای من فرق میکنه تو بازی های واقعی هم مربی از ترکیب تیم مقابل که خبر نداره پس حرفی که زدی قبول ندارم.
الکی الکی یه باخت رفت تو کارنامه تیم./:)

faza اسمت رو نمیدونم باید بگم همون طور که گفتم یونتوس تقریبا دیگه کسی رو نداره ولی انتخاب با خودته لیگ هم فکر میکنم تا اخر تیر یا شاید اواسط مرداد تموم بشه ولی دیگه تو تابستون فقط همین یه دوره هست دوره ی بعدی عید هست

بابا 3 ماه پیش ما اومدیم سایت شما ثبت نام کردیم بعدش سایت شما نیومد ولی باشه اقا دکتر جواد و اقای امید برن برای شرکت در مسابقات لیگ قهرمانان منم اونجای میام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or