مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

بچه ها من یه نظری دارم به نظر من بازی های فردا امتحانی بدین صورت برگزار بشه البته بازم میگم امتحانی
من ترکیب های تیمها رو طبق معمول میگیرم و در بازی قرار میدم ولی با این تفاوت در نیمه ی اول من خودم برای تیم میزبان بازی میکنم و در نیمه ی دوم برای تیم میهمان بازیهای تیم خودم هم کامپیوتر انجام میده بازیمم اینقدر خوب هست که بتونم تو حالت تاپ پلیر تیمی مثل اینتر یا رئال یا والنسیا یا هر تیم دیگه رو شکست بدم البته بازم میگم من هر نیمه برای یه تیم بازی میکنم و بازیمم عادلانه خواهد بود هرکی موافقه فردا بازیها اینجوری انجام بشه بگه

در مورد بازی تیم من هم به نظر من ما با تیم قوی از نظر مهره طرف بودیم و نتیجه خوبی گرفتیم بازیکنها تونستن کارهایی رو که بهشون محول کرده بودیم به خوبی اجرا کنن و همینجا از جوانهای تیم تشکر می کنم که بیشتر بار روی دوش اونها بود و اونها هم خودشونو خوب نشون دادن تا جایی که مخیا به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شده
راستی اقا دانیال ترکیب من که درست به دستت رسیده بود؟ مارکینگ ها رو هم اعمال کردی؟

اره اقا امیر اعمال کردم تیم شما هم خوب بازی کرد ولی بازم اولیور کان روی یه صحنه زیبا در اواخر بازی باعث شد تیم شما به گل نرسه نظرت رو راجع به بازیهای فردا و نحوه ی جدید برگزاری نگفتی اقا امیر؟

واقعا به بازیکنانم افتخار می کنم که فقط دو گل خوردند.
آقا امیر تمی من با ترکیب دیفالت بازی کرد و باید نتیجه بهتری می گرفتی.
این ترکیب دیفالت من:
(کانیزارس)(مارچه نا-آلبیول-میگل-دل اورنو)(آلبلدا-باراخا-آنگولو-سیلوا)(ویا-آریسمندی)
واقعا خجالت داره.
راستی برادرم هم با ترکیب دیفالت با اینتر مساوی کرده.
در این ترکیب هم بازیکنانی چون اوتل-مایرهوفر-سانتاکروز و ... بازی کردند.

من خودم هم تعجب کردم چون روی یه گل حساب کرده بودم ;)

اره اقا امیر اعمال کردم تیم شما هم خوب بازی کرد ولی بازم اولیور کان روی یه صحنه زیبا در اواخر بازی باعث شد تیم شما به گل نرسه نظرت رو راجع به بازیهای فردا و نحوه ی جدید برگزاری نگفتی اقا امیر؟

اقا دانیال من نظرم ممتنع هست هر جور خودت صلاح میدونی
راستی من روی گل دقیقا تو همون دقایق اخر حساب کرده بودم که با زکاوت دروازبانی به نام الیور کان میسر نشد همون چیزی که قبل از بازی بهش اشاره کرده بودم
اگه وقت کردی اقا دانیال یه امار از لیگ بزار

راستی اقا دانیال اگه میشه یه توضیح راجع به بازی من بده تیم من بیشتر تیم حریفوبسته بود و روی ضد حمله ها عمل میکرد یا اینکه بازی خودشو میکرد و زمین رو در اختیار داشتن

حریف شما کارش زمینی بود به نظر من مخیا عالی کار کرد تو دوتا صحنه 3 تا از مدافع های بایرن رو قشنگ دیریبل داد و توپ رو تو صحنه ی دوم رسوند به اینزاگی جلوی دروازه اینزاگی هم ضربشو زد ولی موندم کان چجوری توپ رو گرفت

حریف شما کارش زمینی بود به نظر من مخیا عالی کار کرد تو دوتا صحنه 3 تا از مدافع های بایرن رو قشنگ دیریبل داد و توپ رو تو صحنه ی دوم رسوند به اینزاگی جلوی دروازه اینزاگی هم ضربشو زد ولی موندم کان چجوری توپ رو گرفت

مخیا و دریبل زنی:eek::biggrin1:
خوب البته تعجب هم نداره وقتی حتی یکی از الکترونهای یکی از مولکولهای انگشت کوچک کاپلو هم مربی باشه بازیکنهای جوون و بازیکنهای مرده رو دوباره زنده میکنه و روح تازه در اونها شکل میگیره:biggrin1:از خودم تعریف کردم الان همه اینجوری میشن:sick::biggrin1:

بچه ها من یه نظری دارم به نظر من بازی های فردا امتحانی بدین صورت برگزار بشه البته بازم میگم امتحانی
من ترکیب های تیمها رو طبق معمول میگیرم و در بازی قرار میدم ولی با این تفاوت در نیمه ی اول من خودم برای تیم میزبان بازی میکنم و در نیمه ی دوم برای تیم میهمان بازیهای تیم خودم هم کامپیوتر انجام میده بازیمم اینقدر خوب هست که بتونم تو حالت تاپ پلیر تیمی مثل اینتر یا رئال یا والنسیا یا هر تیم دیگه رو شکست بدم البته بازم میگم من هر نیمه برای یه تیم بازی میکنم و بازیمم عادلانه خواهد بود هرکی موافقه فردا بازیها اینجوری انجام بشه بگه
کامپیوتر انجام بده بهتره نمیگم بازیت بده ها ولی آدمه دیگه یه پشه ای چیزی میات میشنه روت هواست پرت میشه ممکنه یک موقعیت گل را از دست بدی

بازیهای فردا
ارسنال - لیورپول
اث میلان - منچستر یونایتد
رئال مادرید - اس رم
چلسی - بارسلونا
اینتر - والنسیا
بازی های فردا ساعت 3 شروع میشه تا ربع ساعت قبل از بازی برای ارسال ترکیب فرصت دارین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or