مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

من هم از نتيجه اي که تيمم گرفت خوشحالم به هر حال بازي اول رو بردن روحيه خوبي به تيم ميده حالا با اين بازي يه سري چيزا مشخص شد و اينزاگي جواب اعتماد منو با بازي خوبي که ارائه کرد داد
اين بازي بازيه سختي بود از دو جهت يکي اينکه تيم حريف در حد تيم ما بود و اين يه کم کارو سخت ميکنه چون در مقابل تيمي که از خودت قويتره مي دوني بايد چيکار کني (دفاع بسته)و در مقابل تيمي هم که از خودت ضعيفتره بازم ميدوني چيکار کني( حمله) ولي تيمي که درحد خودت باشه کارو از نظر تاکتيکي سخت ميکنه من با توجه به اين مسائل سعي کردم ميانه ميدان رو از حريف بگيرم و دل به گلزني اينزاگي ببندم که البته نتيجه هم داد اميد وارم بقيه بازيها هم همينطور پيش بره

و اما در مورد بازی بعد بازی با بایرن تیمی که اینتر رو متوقف کرده سخت خواهد بود مخصوصا با بودن الیور کان به هر حال ما باید تاکتیک مخصوص این بازیو بکار ببریم و منتظر باشیم ببینیم بازیکنها توی اون تاکتیک جواب میدن یا نه؟چیزی که فردا مشخص خواهد شد
راستی اقا دانیال یه توضیحی راجع به بازی من بده تا ببینم اوضاع بازیکنام به چه صورت بوده

سلام
متاسفانه تیم من امروز بازی رو واگذار کرد البته چون من هم امتحان داشتم نتونستم حواسم رو روی تیمم معطوف کنکم و تیمم با همون ترتیب پیش فرض به زمین مسابقه رفت .البته تیم حریف هم خیلی قدر بود و بازی هم تو نیو کمپ بود . ایشالا تو بازی بعدی تیمم رو با یه تر کیب منطقی به زمین می فرستم و همگان شاهد خواهند بود که شیاطین سرخ دوباره بپا خواهند خواست:-"
یا علی مدد

خوب تیم منم برد و بعد از لیورپول در رده دومه.:biggrin1:
بازی من و آقا حسن قشنگ ترین بازی مسابقات بود.:blushing:
اگه تو بازی فردا لیورپول رو ببرم میرم صدر.:cool:
دانیال همون ترکیب این بازی رو تو زمین بچین.
راستی با توجه به این که فلش بازیکنها متغیره من به دانیال اجازه میدم که با توجه به فلش ها قبل از بازی ترکیب من رو به بهترین نحو ممکن بچینه.:)
​

دوستان سعی کنین ترکیب هاتون رو اگه جدید میخواین بفرستین تادیر نشده بفرستین ممکنه ساعت 12 فردا یه وقت باز سایت در دسترس نباشه یا برای خودتون کار پیش بیاد

راستی با توجه به این که فلش بازیکنها متغیره من به دانیال اجازه میدم که با توجه به فلش ها قبل از بازی ترکیب من رو به بهترین نحو ممکن بچینه.:)
​

راستی تیم رئال چندمه ما بازیو 2-0 بردیم

ببخشید اقایون ار تاخیرم من دیروز هی میومدم تو سایت میدیدم باز نمیشد ولی بعد فهمیدم اشکال از مودم بوده حالا درست شد دانیال جون ترکیب بازی بعدیم را تا قبل بازی برات میفرستم
راستی میبینم تیمم مساوی کرده حیف شد :((
ترکیبو میفرستم ببینم چی میشه;)

​
مثل اینکه باز تو اشتباه کردی!:mad:
تو الان سومی اول رئال بعد لیورپول بعد تو !:laughing:
نبینم تکرار بشه !:evil:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or