مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

اقا امید گل حالا من به نظرت چیکار کنم حرف شما قبول سزار رو فروختی ولی هم الان تاریخ انتقالات تموم شده و من تیمها رو گذاشتم تو لیگ به نظرت چیکار کنم؟
خب دیدی که خودش گفت زیاد مهم نیست اگه JJ راضی باشه ثبت نکن:cool:

هدف ما جلب رضایت مشتری هست:biggrin1:
دوستان تا فردا ساعت 12:45 دقیقه حداکثر برای ارسال کامل و بدون مشکل ترکیبشون بهمراه عکس از ترکیبشون فرصت دارن تاکید میکنم که ترکیب بدون عکس یعنی ترکیب ناقص و در این صورت تیم با ترکیب پیش فرض به زمین میره

دانی جان من ترکیبمو برات فرستادم. در مورد آواتورم ممنونم ،فایل اصلیشو براتون پیوست کردم هر کی خواست یادگاری برا خودش نگه داره:

در مورد جایزه این دوره چی میدی ؟ دوره های قبلی رو دادی یا گذاشتی با این دوره یدفه بدی؟;)

Attachments

• arsenal logo 20.JPG
    arsenal logo 20.JPG
    11.6 KB · مشاهده: 16
تصمیمی که گرفتیم اینه که جایزه ندیم و بیشتر جنبه ی تفریح داشته باشه تا اینجوری هم حس اعتماد به همدیگه بیشتر بشه هم اخر سر دردسر نداشته باشیم اما تو این دوره یه کاری میکنم که از جایزه هم بهتر باشه طوری برگزار میکنم که با لیگ واقعی اشتباه بگیرین

درود بر همه
دانیال جان من ترکیبمو همراه با عکس برات فرستادم و تا فردا ساعت 11ظهر خونه نیستم وقتی اومدم چک می کنم ببینم رسیده یا نه

بازی من یعنی لیورپول با میلان تکرار فینال لیگ قهرمانان
من که با یه ترکیب منطقی به بازی میام و
امیدوارم بترکونمت منظورم تیمت بود
میلان :sniper::gunner:

ترکیب تیمهای رئال و بارسلونا هم رسید تا حالا 5 تا ترکیب رسیده یه نی تیمهای اینتر رئال ارسنال لیورپول بارسلونا بقیه هم هرچه زودتر بفرستند فقط ترکیب رئال عکسش مشکل داشت که به اقا امیر گل هم گفتم
اما صحبت های مربی میلان
با اینکه برای مربی لیورپول احترام خاصی قائلم اما باید بگم نباید فراموش کنیم امسال میلان مهره های خوبی در پست سه پست به خدمت گرفته که مطمئنا خیلی به این تیم کمک میکنن همچنین نباید از این غافل شد که ما با شیوه ی 4 4 2 بازی میکنیم و لیورپول با شیوه ی 3 5 2

3 5 2 ترکیب اصلی من نیست چون من با خرید کرسپو آنلکا مورینتس می خوام مثلث
خط حمله ام رو ایجاد کنم
اما دراین بازی قصد امتحان بازیکنام رو دارم و احتمالا در بازی های بعد با ترکیب حجومی تری به بازی
میام
پیش بینی من از نتیجه بازی 2-1 به نفع لیورپول هست
البته بازم میگم من زیاد از لیورپول خوشم نمیاد چون بارسا رو حذف کرد اما تو ایجا طرفداریش رو میکنم
تازه یادت باشه لیورپول تیم نیمه ی دوم هاست

در این جا اعلام می کنم مربی بادانش و فهیم اینتر و به قول حسن حقه باز:) از هر گونه کل کل بعد از بازی اول دست می کشه چون اصلا نمیاد اینترنت ولی الان باید جنگ روانی رو از بایرن ببرم!
آخه بایرن! آخه تیمی که تو لیگ قهرمانان تو ورزشگاه خودش جلو میلان له شد! حرفت چیه؟ من به عنوان یه میلانی می خوام به تیم رقیب کمک کنم تو اونا هم به یه نون و نوایی برسن و مطمئن باش اولین گام برای قهرمانی اینتر از روی بایرن رد می شه اونم با نتیجه 3 بر 1:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or