amirsia کاربر سایت Jun 18, 2007 #1,654 نوشته شده توسط danijon_2006: اینم یه فایل که انتقالات رو توش نوشتم بیشتر... ای ول به این سلیقه این انتقالات میلیونی اون هم از نوع پوند خیلی با حال بود:cheesygri
نوشته شده توسط danijon_2006: اینم یه فایل که انتقالات رو توش نوشتم بیشتر... ای ول به این سلیقه این انتقالات میلیونی اون هم از نوع پوند خیلی با حال بود:cheesygri
momkhbpsp کاربر سایت Jun 18, 2007 #1,655 بازم میگم من مهاجم خوب خریدارم تا دو ساعت دیگه پی ام بدید راستی آقا دنی مهاجم خوب اگه مونده بگو من میخرم و اینکه بازیا رفت و برگشت یا نه؟
بازم میگم من مهاجم خوب خریدارم تا دو ساعت دیگه پی ام بدید راستی آقا دنی مهاجم خوب اگه مونده بگو من میخرم و اینکه بازیا رفت و برگشت یا نه؟
danijon_2006 کاربر سایت Jun 18, 2007 #1,658 اقا ارش میشه بپرسم روسیچکی مال کیه اقا لمپارد اگه میشه اسمت رو بگو بعدشم بازیکنی به نام ژیولی نمشناسم
اقا ارش میشه بپرسم روسیچکی مال کیه اقا لمپارد اگه میشه اسمت رو بگو بعدشم بازیکنی به نام ژیولی نمشناسم
danijon_2006 کاربر سایت Jun 18, 2007 #1,659 momkhbpsp اگه میشه اسمت رو بگو کارلوس توز از وستهام و نیکولا انلکا از بولتون مونده مهاجماییه خوبی هستن
momkhbpsp اگه میشه اسمت رو بگو کارلوس توز از وستهام و نیکولا انلکا از بولتون مونده مهاجماییه خوبی هستن
danijon_2006 کاربر سایت Jun 18, 2007 #1,664 اقا همیت اول برای تعویض اواتارت تشکر میکنم بعدش شما ژولی رو با ترزگه عوض کردی؟اگه اره بگو تا ثبتش کنم
اقا همیت اول برای تعویض اواتارت تشکر میکنم بعدش شما ژولی رو با ترزگه عوض کردی؟اگه اره بگو تا ثبتش کنم
Amir_Lampard کاربر سایت Jun 18, 2007 #1,665 ژیولی همون ژولی(Giuly). برای بکهام هم ممنون اسمم هم به طور تابلویی امیر هست البته کاملش امیر حسین ولی همه امیر صدا می کنند.
ژیولی همون ژولی(Giuly). برای بکهام هم ممنون اسمم هم به طور تابلویی امیر هست البته کاملش امیر حسین ولی همه امیر صدا می کنند.