مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

اقا همت لوگوی بارسلونارو نزدی هنوز رو اواتارت لطف کن بزن الان اکثر بچه ها زدن لوگوی تیمشون رو تو اواتارشون

اقا دانیال بخاطر من اقا همتو بیخیال شو من خودم یه طرفدار رئال هستم این کار برای هر طرفداری خیلی سخته

اقا هرکی دوست داره اسمش رو بگه چه کسایی که دوره های قبلی بودن چه کسایی که جدید اومدن برای تهیه ی گزارش از بازی لازم دارم برای گذاشتن اسم شما جای مربی تیم
قبل از هر بازی اینجا سالن مطبوعات هست و مربی دوتیم صحبت میکنن یه چیزی مثل کل کل
مسابقه ی پیش بینی هم داریم

اقا امیر گل خوش اومدی ایندفعه باشه هم برای اینکه شما گفتی هم برای اینکه اقا همت گل رئالی هست هم به افتخار قهرمانی رئال
دوستان دیگه هیچ بهونه ای پذیرفته نیست به غیر از اقا همت همه لطف کنن لوگوی تیمشون رو بزار تو اواتارشون

اقا هرکی دوست داره اسمش رو بگه چه کسایی که دوره های قبلی بودن چه کسایی که جدید اومدن برای تهیه ی گزارش از بازی لازم دارم برای گذاشتن اسم شما جای مربی تیم
قبل از هر بازی اینجا سالن مطبوعات هست و مربی دوتیم صحبت میکنن یه چیزی مثل کل کل
مسابقه ی پیش بینی هم داریم

اسم من امیر مربی رئال مادرید بازیسنتر یک الکترون از یکی از مولکولهای انگشت کوچک کاپلو:biggrin1:

اقا امیر گل خوش اومدی ایندفعه باشه هم برای اینکه شما گفتی هم برای اینکه اقا همت گل رئالی هست هم به افتخار قهرمانی رئال
دوستان دیگه هیچ بهونه ای پذیرفته نیست به غیر از اقا همت همه لطف کنن لوگوی تیمشون رو بزار تو اواتارشون

اقا دمت گرم خیلی لطف کردی:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or