مگه توی اول عضو شدن در اینجا ننوشتن که افراد زیر 13سالبچه ها مطالبی که تو صفحه قبل اقا دانیال راجع به تصویر اخر بازی گفته دروغ محض و یه چیزی هم هست که خیلی تابلو و هر کسی می تونه امتحانش کنه کافی رو سیستم خودتون امتحانش کنین چون چه وسط بازی خودتون بازی کنین و چه بزارین تا اخر بازی کامپیوتر بازی کنه در هر 2صورت اون تصویر با گلزن ها و زمان گل زدن هم میاد
اگه می خواهی بازیها درست دنبال بشه باید بازیهای گروه 1 دوباره انجام بشه و البته روی کامپیوتر کسی که تو گروه ما نباشه اون جوری جای هیچ شکی هم باقی نمی مونه اگه نه هم که بهتر بچه ها یه فکر دیگه ای برای بر گزاری بازیها بکنن چون این جوری مثل دوره قبل فرمالیته میشه
در ضمن شما حرفات باهم تناقض داره یه جا میگی فوتبال و هر اتفاقی ممکنه بیفته و یه جای دیگه می گی لیون با این ترکیبی که چیده غیر ممکن ارسنال رو ببره که این حرفت خیلی خنده داره چون من امتحان کردم و 2بار هم این کار رو کردم و یه بار 2-0 برده و یه بار دیگه هم 3-0
در ضمن تیمم روهم دست بالا نگرفتم دست بالا هست هر بچه ای که یه نگاه به این ترکیب و بازیکناش بندازه اینو می فهمه
حرمت خودت رو نگه دار امیر وگرنه اون کاری رو که نباید بکنم میکنم شما اصلا نمیدونی من کجا رو دارم میگم من دارم اونجایی رو میگم که وقتی داور صوت پایان رو میزنه هنوز بازیکنای تو زمین رو داره نشون میده و نتیجه رو هم با گلزنا میزنه اگر دخالتی نداشته باشی شما هم حرمت خودت رو نگه دار چیزی رو که نمیدونی نگو
به نظر میاد کامپیوتر شما هم حالش خوب نیست من حاضرم ده بار دیگه با لیون بازی انجام بدم ولی مطمنم از 10 بار شاید 2 بار اونم شاید ببازم شما هم با این ترکیب بندیت معلومه باید بگی تیمم دست بالا هست شما اسکیل تیمت رو نگاه بکن بعد بیا بگو دست بالا هست من دیگه اجازه نمیدم حرف اضافی تو این تاپیک زده بشه از این به بعد
مگه توی اول عضو شدن در اینجا ننوشتن که افراد زیر 13سال
نباید توی سایت عضو بشن یا حداقل محدود بشن!!
این بچه بازی ها چیه در میاری.اگه که برنده معلوم بود ؛چه کاری بود که بخوایم بازی
بندازیم.در ضمن فوتباله و غیر قابل پیش بینی!!
با این وجود مسابقات گرگم به هوا بندازیم بهتره!:biggrin1:
دور قبل گفتم باشه اشکالی نداره دور اول هست بچه ها هم تازه اشنا شدن اما تو این دور هرکی بخواد مسابقات رو خراب کنه یه کاری میکنم فوتبال یادش بره مگه من مسخرم عید نشتم تو خونه برای برگزاری بازیها بعد جناب عالی میای میگی شما تقلب کردی باید از اول انجام بشه نخیر باختی دوبارم باختی دوبارم مقابل من باختی هیچ شکی هم نیست ترکیب چیدن یه هنره کار هر کسی نیست من به شخصه ترکیب امید خان رو از ترکیب خودم بیشتر قبول دارم اما برای این ترکیب ضد ترکیبی هم دارم اگه قراره هرکی حذف بشه این کارا رو بکنه من اگه میخواستم تقلب کنم خیلی چیزا بلد بودم که شما اصلا فکرشو نمیکردی خلاصه مطلب اینکه هرکی ببینم داره تاپیک رو خراب میکنه با یه جمله راحت از تاپیک میکنمش بیرون