مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

اقایون فردا بازی نیست اقا راش دفاعت هم خوبه الان نمیشه بگی کی فینالیست هست
امیدوارم دور حذفی مثل دور گروهی که تا اینجا زیبا بوده قشنگ باشه به امید خدا

بچه ها من می تونم از همین الان بگم یه پای فینال دانیال بهتر خودتون رو الاف نکنین

در ضمن من حاضرم هر کدوم از بچه ها حاضر بود ترکیبمو بهش بدم تو کامپیوتر خودش با تیم ارسنال مسابقه بده باهمون ترکیبی که دانیال برای ارسنال چیده بود ببینیم ارسنال گل می خوره یا نه

میگم اقا امیر اناگر شما خیلی تیمت رو دست بالا گرفتی این ترکیبی که شما چیدی معلومه نمیتونی باهاش ارسنال رو ببری در ضمن فوتبال هست من کی گفتم ارسنال گل نمیخوره ممکنه یه بار با لیون بازی کنه 5 تا بزنه ممکنه یه بار بازی کنه 5تا بخوره در ضمن شما دیگه نمیخواد بگی فینالیست کیه
من تا حالا نظرم رو نگفته بودم ولی با این قردت تیمها من پیش بینی میکنم تو دور نیمه نهایی ارسنال و منچستر و چلسی و اینتر حضور داشته باشند اگه به بازیکنا هم نگاه کنین میفهمین البته من بازم میگم پیش بینی من اینه به نظر منطقی هم میاد بازم میگم فوتبال هست و پیش بینیش سخته دور قبلی رم بدون مربی از گروه خودش اومد بالا که بعدش به خاطر اصرار منطقی دوستان من به جاش لیورپول رو گذاشتم

اقا امیر در ضمن اناگر نمیخوای بزاری تاپیک یکم ارامش پیدا کنه من هدفم از برگزاری این بازیها اینه که تفریح کنم من به خاطر این بازی ها حاضر شدم هر 13 روز عید تو خونه باشم اگه به جایزه باشه من میگم که اگه خودم قهرمان شدم هرچی جایزه در نظر گرفته شده برای تیم دوم هست برای من که سودی نداره به نظرت از این راه میشه سودی کسب کرد اینهمه زحمت کشیدن اینطور دستمزد دادن خوب نیست

بچه ها مطالبی که تو صفحه قبل اقا دانیال راجع به تصویر اخر بازی گفته دروغ محض و یه چیزی هم هست که خیلی تابلو و هر کسی می تونه امتحانش کنه کافی رو سیستم خودتون امتحانش کنین چون چه وسط بازی خودتون بازی کنین و چه بزارین تا اخر بازی کامپیوتر بازی کنه در هر 2صورت اون تصویر با گلزن ها و زمان گل زدن هم میاد
اگه می خواهی بازیها درست دنبال بشه باید بازیهای گروه 1 دوباره انجام بشه و البته روی کامپیوتر کسی که تو گروه ما نباشه اون جوری جای هیچ شکی هم باقی نمی مونه اگه نه هم که بهتر بچه ها یه فکر دیگه ای برای بر گزاری بازیها بکنن چون این جوری مثل دوره قبل فرمالیته میشه
در ضمن شما حرفات باهم تناقض داره یه جا میگی فوتبال و هر اتفاقی ممکنه بیفته و یه جای دیگه می گی لیون با این ترکیبی که چیده غیر ممکن ارسنال رو ببره که این حرفت خیلی خنده داره چون من امتحان کردم و 2بار هم این کار رو کردم و یه بار 2-0 برده و یه بار دیگه هم 3-0
در ضمن تیمم روهم دست بالا نگرفتم دست بالا هست هر بچه ای که یه نگاه به این ترکیب و بازیکناش بندازه اینو می فهمه

حرمت خودت رو نگه دار امیر وگرنه اون کاری رو که نباید بکنم میکنم شما اصلا نمیدونی من کجا رو دارم میگم من دارم اونجایی رو میگم که وقتی داور صوت پایان رو میزنه هنوز بازیکنای تو زمین رو داره نشون میده و نتیجه رو هم با گلزنا میزنه اگر دخالتی نداشته باشی شما هم حرمت خودت رو نگه دار چیزی رو که نمیدونی نگو
به نظر میاد کامپیوتر شما هم حالش خوب نیست من حاضرم ده بار دیگه با لیون بازی انجام بدم ولی مطمنم از 10 بار شاید 2 بار اونم شاید ببازم شما هم با این ترکیب بندیت معلومه باید بگی تیمم دست بالا هست شما اسکیل تیمت رو نگاه بکن بعد بیا بگو دست بالا هست من دیگه اجازه نمیدم حرف اضافی تو این تاپیک زده بشه از این به بعد

بچه ها مطالبی که تو صفحه قبل اقا دانیال راجع به تصویر اخر بازی گفته دروغ محض و یه چیزی هم هست که خیلی تابلو و هر کسی می تونه امتحانش کنه کافی رو سیستم خودتون امتحانش کنین چون چه وسط بازی خودتون بازی کنین و چه بزارین تا اخر بازی کامپیوتر بازی کنه در هر 2صورت اون تصویر با گلزن ها و زمان گل زدن هم میاد
اگه می خواهی بازیها درست دنبال بشه باید بازیهای گروه 1 دوباره انجام بشه و البته روی کامپیوتر کسی که تو گروه ما نباشه اون جوری جای هیچ شکی هم باقی نمی مونه اگه نه هم که بهتر بچه ها یه فکر دیگه ای برای بر گزاری بازیها بکنن چون این جوری مثل دوره قبل فرمالیته میشه
در ضمن شما حرفات باهم تناقض داره یه جا میگی فوتبال و هر اتفاقی ممکنه بیفته و یه جای دیگه می گی لیون با این ترکیبی که چیده غیر ممکن ارسنال رو ببره که این حرفت خیلی خنده داره چون من امتحان کردم و 2بار هم این کار رو کردم و یه بار 2-0 برده و یه بار دیگه هم 3-0
در ضمن تیمم روهم دست بالا نگرفتم دست بالا هست هر بچه ای که یه نگاه به این ترکیب و بازیکناش بندازه اینو می فهمه
مگه توی اول عضو شدن در اینجا ننوشتن که افراد زیر 13سال
نباید توی سایت عضو بشن یا حداقل محدود بشن!!
این بچه بازی ها چیه در میاری.اگه که برنده معلوم بود ؛چه کاری بود که بخوایم بازی
بندازیم.در ضمن فوتباله و غیر قابل پیش بینی!!
با این وجود مسابقات گرگم به هوا بندازیم بهتره!:biggrin1:

دور قبل گفتم باشه اشکالی نداره دور اول هست بچه ها هم تازه اشنا شدن اما تو این دور هرکی بخواد مسابقات رو خراب کنه یه کاری میکنم فوتبال یادش بره مگه من مسخرم عید نشتم تو خونه برای برگزاری بازیها بعد جناب عالی میای میگی شما تقلب کردی باید از اول انجام بشه نخیر باختی دوبارم باختی دوبارم مقابل من باختی هیچ شکی هم نیست ترکیب چیدن یه هنره کار هر کسی نیست من به شخصه ترکیب امید خان رو از ترکیب خودم بیشتر قبول دارم اما برای این ترکیب ضد ترکیبی هم دارم اگه قراره هرکی حذف بشه این کارا رو بکنه من اگه میخواستم تقلب کنم خیلی چیزا بلد بودم که شما اصلا فکرشو نمیکردی خلاصه مطلب اینکه هرکی ببینم داره تاپیک رو خراب میکنه با یه جمله راحت از تاپیک میکنمش بیرون

حرمت خودت رو نگه دار امیر وگرنه اون کاری رو که نباید بکنم میکنم شما اصلا نمیدونی من کجا رو دارم میگم من دارم اونجایی رو میگم که وقتی داور صوت پایان رو میزنه هنوز بازیکنای تو زمین رو داره نشون میده و نتیجه رو هم با گلزنا میزنه اگر دخالتی نداشته باشی شما هم حرمت خودت رو نگه دار چیزی رو که نمیدونی نگو
به نظر میاد کامپیوتر شما هم حالش خوب نیست من حاضرم ده بار دیگه با لیون بازی انجام بدم ولی مطمنم از 10 بار شاید 2 بار اونم شاید ببازم شما هم با این ترکیب بندیت معلومه باید بگی تیمم دست بالا هست شما اسکیل تیمت رو نگاه بکن بعد بیا بگو دست بالا هست من دیگه اجازه نمیدم حرف اضافی تو این تاپیک زده بشه از این به بعد

داداش من مگه منظورت اینجا نیست:
http://image.shahkey.com/image.php?id=608
من تا چیزی رو مطمئن نباشم نمی گم این عکسی که میبینی نصفشو من بازی کردم نصفشم کامپیو تر
اگه قرار باشه یه بچه 14-15 ساله ما رو سیاه کنه که دیگه کلاهمون پس معرکس

مگه توی اول عضو شدن در اینجا ننوشتن که افراد زیر 13سال
نباید توی سایت عضو بشن یا حداقل محدود بشن!!
این بچه بازی ها چیه در میاری.اگه که برنده معلوم بود ؛چه کاری بود که بخوایم بازی
بندازیم.در ضمن فوتباله و غیر قابل پیش بینی!!
با این وجود مسابقات گرگم به هوا بندازیم بهتره!:biggrin1:

اقا وحید رضا بهتر اینو به دانیال بگی چون تازه رفته تو 15 سالگی تو صفحات قبلم خودش گفته
در ضمن شما تو دوره قبلی مسابقات نبودی اگه یه نگاهی به صفحات قبل بندازی می فهمی این اعتراضها فقط از جانب من نبوده اقا امید - اقا ارش - اقاهمت هم همین اعتراضها رو داشتن و کاملا هم منطقی و درست بوده
من می دونم این مشکلات از کجا آب می خوره اقا دانیال تو سایت persian pes هم عضون و تو اون سایت هم مسابقاتی به همین سبک برگزار میشه اقا اونجا کاره ای نیست و تیمشم چیزی نشده اینجا می خواد عقده هاشو خالی کنه.

:cheesygri
دور قبل گفتم باشه اشکالی نداره دور اول هست بچه ها هم تازه اشنا شدن اما تو این دور هرکی بخواد مسابقات رو خراب کنه یه کاری میکنم فوتبال یادش بره مگه من مسخرم عید نشتم تو خونه برای برگزاری بازیها بعد جناب عالی میای میگی شما تقلب کردی باید از اول انجام بشه نخیر باختی دوبارم باختی دوبارم مقابل من باختی هیچ شکی هم نیست ترکیب چیدن یه هنره کار هر کسی نیست من به شخصه ترکیب امید خان رو از ترکیب خودم بیشتر قبول دارم اما برای این ترکیب ضد ترکیبی هم دارم اگه قراره هرکی حذف بشه این کارا رو بکنه من اگه میخواستم تقلب کنم خیلی چیزا بلد بودم که شما اصلا فکرشو نمیکردی خلاصه مطلب اینکه هرکی ببینم داره تاپیک رو خراب میکنه با یه جمله راحت از تاپیک میکنمش بیرون

می دونم 2بار باختم خوب خودتو لو دادی بازی رئال -لیون رو هم خودت بازی کردی بابا ای ول دیگه لازم نیست من چیزی بگم خودت همه چیزو گفتی
درضمن شما عددی نیستی که بخواهی منو از تاپیک بیرون کنی
یه چیز دیگه من به اندازه سن تو فوتبال بازی کردم چه تو بازیهای کامپیوتری چه زمین چمن چه سالن .تو اول برو یاد بگیر فوتبالو با چه تیی مینویسن بعدا یه کاری کن ما فوتبال از یادمون بره
بابا ما تو دوره قبل گفتیم نزاریم بازیا خراب بشن با اینکه تیم خودم حذف شده بود به بچه ها گفتیم بازیها رو ادامه بدن تا تموم بشه پیش خودمون گفتیم دیگه یه بار دستشو بچه ها رو کردن از این کارا نمی کنه ولی مثل اینکه هیچ چی عوض نشده حالا فرض کنیم ما رو از تاپیک بیرون کردی (که مال این حرفا نیستی) فکر می کنی بقیه بچه ها با این وضع ادامه میدن ؟:)
بهتر تا ضایع نشدی یه انتخابات بزاری و تو اون برگزاری مسابقات رو به کسانی که داوطلبن بدی تا با رای بچه ها انتخاب بشه(به اصطلاح یه استعفای ابرومندانه بدی مثل مسئولین استقلال:cheesygri

امیر فقط تنها جمله ای که میتونم بگم در موردت اینه که خیلی بی شرمی واقعا نمیدونم چی بهت بگم برو بیرون تا امروز یه کاری میکنم نتونی تو تاپیک پست بدی میبینی دوستان اگه کسی تحت تاثیر حرف ایشون قرار گرفته بهم پیغام زنه تا روشنش کنم ضمنا امیر انگار اصلا ادرس سایت پرشن پیس رو بلد نیستی بنده ی خدا من اونجام مسئول برگزاری هستم حالا کی باید بخنده در ضمن اگه شما خیلی احساس بزرگی میکنی برو یه جای دیگه من اگه سالمه به جاش به اندازه ی سال معرفت و خیلی چیزهای دیگه رو دارم که متاسفانه خیلی ها ازش بی بهره هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or