مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

کی با من مخالفه؟
هر کی باشه با اینا طرفه!
mf_farmer.gif
brucelee.gif
gun2.gif
و از همه مهمتر با این
livid.gif

tee-kwon-do.gif

سلام
امید جون من یکی نوکرتم داداش با این تهدید هایی که تو کردی اصلا بیا و به جای من هم بازیکن برا تیم خودت انتخاب کن تازه کفشی چیزی هم داری بده ما واکس بزنیم خونه تکونی عیدتون رو هم مجانی انجام میدم فقط کاری به من نداشته باش.
ولی از شوخی گذشته من موافقم که امید جون اولین نفر انتخاب کنه چون هر چی باشه قهرمان دور فبله.
یا علی مدد

حالا خدا وکیلی صفحه ی 38 39 40 41 رو نگاه کنین اینجا رو هم نگاه کنین ببینین جو چقدر دوستانه شده اینجوری منم انرجی بیشتری برای ادامه ی کار پیدا میکنم

بچه ها توجه توجه
قرعه کشی برای انتقالات امشب انجام میشه و به جای دو تیمی که هنوز انتخاب نشده سفید گذاشته میشه یعنی من که با کاغذ قرعه کشی میکنم دوتا کاغذ میزارم شماره ی 1 و 2 جای دو تیمی که هنوز انتخاب نشدن بعدش که این دو تیم انتخاب شدن من امشون رو رو کاغذ مینویسم و بین این دوتیم یکی رو در میارم یکی جای شماره ی 1 خالی در جدول انتقالات و یکی شماره ی 2 یعنی مثلا به این صورت
اینتر
منچستر
میلان
.
.
.
.
تیم شماره ی 1
.
.
.
.
.
.
تیم شماره ی 2
در این قرعه کشی اقا امید با تیم اینتر در اول قرار میگره و اولین بازیکن رو اون انتخاب میکنه

فقط یه چیزیر و اینجا بگم وقتی ما برای انتقالات به تیم 16 جدول میرسیم اون تیم باید 2 تا بازیکن انتخاب کنه و از پایین به بالا میره تو دور بعد تیم اول 2 تا بازیکن بر میداره تا دوباره برسه به تیم 16 جدول و به همین ترتیب ادامه پیدا میکنه تا هر تیم 10 بازیکن برداره
اما یه مسئله وقتی مثلا نوبت تیم اول جدول میشه که دوتا بازیکن برداره اگه یکی یا هر دوتای بازیکناش بسوزه تیم دوم میتونه دوتا بازیکن برداره
در ضمن اگه کسی بازیکنی رو برداره که قبلا کسی برداشته تو اون دور بازیکنش میسوزه

اینم جدول انتقالات
اینتر
لیورپول
بایرن مونیخ
میلان
شماره ی 2
منچستر یونایتد
والنسیا
یونتوس
شماره ی 1
بارسلونا