مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

واقعا براي نحوه برگزاري مسابقات متاسفم.
دانيال واقعا حتي نمي دونم درباره تو چي بگم.
تنها چيزي كه ميشه گفت اينه كه از ما ايراني ها بيش از اين بر نمياد.
آخر چطور ممكن است هم عكس تركيب از دستت برود هم عكس آخر بازي و انتظار داري باور كنم تو در بازي بازي نكردي يا تركيب ها را تغيير ندادي
دقت کنید که دانیال هنوز نباخته و نباید هم ببازد

راستی دانیال یه سوتی بد داده بازی رفت آرسنال والنسیا رو گفت که در مستایا برگزار شد و لی تابلو بود که تو هایبری هست چون آرسنال سمت چپ تصویر بود:eek:

چرا من این همه کارت گرفتم؟؟؟:-"5 کارت زرد یه قرمز:confused:
راستی حسن با حقه ها آشنا شدی؟ :)
میریم برای قهرمانی ....:excited:
:groupwave: :boxing: :dancing: :shrewd: :praying:

من پیشنهاد می کنم این بازی فینال رو یکی دیگه برگزار کنه چون دانیال هر چقدر هم پسر خوبی! باشه اگه من ترکسب رو براش بفرستم می بینه بعنی باید ببینه پس ممکنه شانسی! یه ترکیب بچینه که دقیقا ضد ترکیب من باشه و ...

آرش به نظر من چرت ميگي.بازي تو هم به نظر من هيچ مشكلي نداشت.چون عكسي هم كه گذاشت حاكي از درست بودن كار دني بود.
ولي من به شخصه براي اينكه حرفي پيش نياد حاضرم فينال رو برگزار كنم.دانيال اگه موافقي بگو.

اقا ازش من قصد توهین ندارم ولی شما داری دیگه پاتو از حد خودت فراتر میگذاری من نه عکس ترکیب از دستم رفت نه نتیجه ترکیب رو که گذاشتم تو صفحه ی قبلی عکس نتیجه هم مشکلی نداره شما توقع داری با این مهرا هایی که داری قهرمان هم بشی من اینهمه بازیکن خوب در میانه دفاع و حمله دارم اونوقت تو میگی من خودم بازی کردم حیف که بازم میگم عادت ندارم برای مسائل به این بی ارزشی قسم بخورم ولی مجبورم بگم که من اگه میخواستم خودم بازی کنم الان میتونستم هم بازی رفت شما رو ببرم هم برگشت بازی رفت هم شما برای این بردی که من با بازیکنای جدیدی که گرفتم زیاد اشنا نبودم(در مورد چیدمان درستشون ) اقا امید باید بگم من هیچ سوتی ندادم من در ابتدا به اشتباه گفتم بازی رفت در مستایا هست ولی و وقتی خواستم بازی رو شروع کنم فهمیدم اشتباه کرده بودم و بازی رفت در هایبری هست

در مورد فینال باید بگم با تمام احترامی که برای اقا امید عزیز و اقا همت دارم من خودم بازی فینال رو برگزار میکنم با اقدامات متفاوت و متنوع من حاضرم برای اینکه اقا ایمد خیالش راحت بشه تا اخر امشب ترکیبم رو برای بازی فردا بزارم

من دیگه حاضر نیستم در مورد مسائل حاشیه ای در این تاپیک حرفی بزنم و توقع دارم کسی هم در این مورد تو تاپیک چیزی نگه اگه کسی حرف منطقی داره پیغام بهم بزنه من یه تاپیک تو بخش متفرقه درست میکنم و هر 10 دقیقه ای یک بار گزارش و تصاویر جدید فینال رو میگذارم چطوره

واقعا چه مدرک با ارزشی!!
مگه من گفتم که بازی 4-1 نشده؟
ولی گذشته از این حرفا
این دوره که تقریبا تموم شد
پیشنهاد می کنم برای دوره بعد یا هیچ تیمی رو انتخاب نکن(در مسابقات شرکت نکن)
یا پست برگزاری مسابقات رو به یکی دیگه بده
(راستی در مورد عکس ترکیب ها حق با توئه و من معذرت می خواهم چون ندیدم)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or