مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

اینم نتیجه بازم مساوی به خدا دیئئنه شدم
image.php

ویری هم به برای یک بازی مصدوم شد تحلیل به زودی بای

:eek: دنی جون بارسلونا - لیورپول که امشب ساعت 11:15 بازی دارن:biggrin1:
شوخی کردم راستی من می خوام یک بار برای همیشه خیال خودمو برای ترکیب دادن راحت کنم
ترکیبمو برات می فرستم یه عکس ازش برام پیغام بزن منم ok میکنم ودیگه احتمالا تا اخر مرحله گروهی از همین ترکیب استفاده می کنم اگه ترکیب اشکالی داشت بهم خبر بده
بار قبلی هم به همون روشی که گفته بودی فرستادم نمی دونم چه مشکلی پیش اومده بود:confused:

ببینم دنی چطوری بازیها رو تو لیگ برگزار می کنی؟
اگه لیگ باشه که نمی تونی بذاری خودشون بازی کنن! (با توجه به عکس از پایان بازی میلان ... نوشته To league menu)
پیشنهاد می کنم دور حذفی مسابقات که شروع شد بازی ها رو 15 دقیقه کن

من بازیهای دور برگشت مرحله ی گروهی رو تو world super league برگزار میکنم البته بازیهای هفته ی سوم رو هم همین جوری برگزار میکنم نمیدونم چرا همش مساوی میشه اصلا از موقعیتاشون خوب استفاده نمیکنن ولی فردا بازیهای قشنگه
بازیهای مرحله ی حذفی هم در 15 دقیقه برگزار میشه

اقای amirsia شما نه فردا بازی داری نه پس فردا پس ترکیبتو نگه دار موقعی که زمان بازیتو اعلام کردم بام بفرست اقای hemat_gamer شما هم یه ترکیب درست برام بفرست ترکیب اولیت که استوک نشده بود(راجع به استوک کردن تو صفحه ی قبلی توضیح دادم)

توی آپشن فایلت هیچ اثری از Aguero نیست ولی امتیازش رو تو پست اول از من کم کردی در ضمن پتروو رو هم تو تیمم نیاوردی
اگه ممکنه به جای دروازه بانم (اورلاندونی) پتروو رو بیار امتیاز اگرو رو هم پس بده

دنی جون این ترکیبی که امروز برات فرستادم عکسشو بفرست ببینم درست فرستادم یا نه تا من مطمئن بشم که مراحل را درست انجام دادم . اون وقت روز مسابقه هم رو چشم دوباره برات میفرستم

توجه توجه طبق توافقات با یکی از مدیران سایت به نام اقای کونامی جایزه ی نفر اول یک بازیه جدید خواهد بود که بعد از پایان مسابقات برای نفر اول فرستاده خواهد شد
بازم از این مدیر عزیز بابت زحمت هایی که تا اینجا کشیده اند تشکر مینم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or