مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

سلام دنی جون
منظورت از استوک نشده سیو شده بود چیه در ضمن مگه قرار نبود اول از طرفین ok بگیری بعد بازیو شروع کنی با این ترکیب شانس اوردم دوباره نباختم یه نگاهی به دفاع اخرمن بنداز اونو کج گذاشتی من به همون روشی برات ترکیبو فرستادم که همیشه می فرستادم

ببخشید ولی من دیگه ترکیب سیوی نداشتم و وقتی یکی ترکیب میده عکسش رو هم به من میده دیگه وقت بازی لازم نیست ترکیب رو بزارم منم گفتم که بر اساس عکس ترکیب رو چیدم
استوک کردن یعنی وقتی شما ترکیب رو میچینی همون جا که میری ترکیب رو سیو کنی یعنی
data management وقتی وارد اینجا شدی گزینه ی اول یعنی copy formation میری داخل این بعد در سمت چپ صفحه پایین میبینی چندتا شماره هست از یک تا ده بالا اولین چیزی که در بالا میبینی یه ارم از تیمته با اسم تیمت یعنی بالای این شماره ها میری روی این ارم حتما باید بری روی ارم اولی یه اینتر میزنی بعد میای پایین روی یکی از شماره ها از یک تا ده یه اینتر دیگه میزنی اینجوری استوک میبندی بعد میای از copy formation بیرون میری روی save stock data بعد اینجا ترکیبت رو سیو میکنی بعد این ترکیبو برام میفرستی
قابل توجه همه ی دوستان

danijon
در صفحه نهم بازیکنان خریدنی در PES-Shop ورون هست.
در آخرین آپشن فایلی که گذاشتی.
اگر هم Veron نبود احتمالا با اسم اشتباه "Vueton" آمده است.
او را با پول بخر و به والنسیا منتقل کن.
ممنون.

منم با امیر سیا موافقم.
مگه قرار نبود بپرسی؟
البته الان که عکس میدیم کمتر نیازه.ولی وقتی ترکیب ما مشکل داشت یه خبری میدادی تا دوباره بچینیم و برات بفرستیم.

اقای ارش ویا چشم ورون رو به والنسیا منتقل میکنم شما هم ترکیبتو برای بازی امشب با میلان در ساعت 19:45 برام بفرست
اقای حسن 110 میگی چیکار کنم کامپیوتره دیگه به نظر من چون بازیها دوستانه هست یعنی من به صورت دوستانه برگزارشون میکنم و بعد نتایج رو به صورت گروهی حساب میکنم اینجوریه یعنی به نظر من تیما هم بی انگیزه بازی میکنند .از مرحله ی حذفی که به صورت کاپ برگزار میشه دیگه این مشکل رو نخواهیم داشت
اقای همت گیمر من دیر رسیدم و اگه میخواستم منتظر بمونم تا هر دو تیم ok بدن ساعت از 9 شب هم رد میشد همون عکسی که شما میزارین کافیه از این به بعد اگه ترکیب کسی مشکل داشت بهش خبر میدم

اینم ترکیب دو تیم ارسنال -یونتوس (ساعت6)
image.php

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or