مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

شما وقتی ترکیبت رو درست کردی دکمه ی print screen sysRQ رو رو کیبورد فشار بده از اون قسمت عکس میگیره بعد برو تو یه برنامه ای مثلا ACDSEE بعد تو صفحه ی اصلی برنامه راست کلیک کن وpaste رو بزن بعد برو تو یه سایت اپلود عکس مثلا
http://www.image.shahkey.com/
بعد اونجا گزینه ی choose کلیک کن ادرس عکس رو که میخوای اپلود کنی ازت میخواد بعد اگه عکس رو تو my documents کپی کرده باشی ادرس اونجا رو بهش میدی بعد رو گزینه ی upload image کلیک میکنی بعد سه تا ادرس بهت میده تو اخرین یعنی سومین رو کپی میکنی و لینکش رو همراه ترکیب برای من میزاری

سلام
از راهنماییهایی که کردی متشکرم دنی جون درضمن یه پیشنهاد داشتم که اگه برای خودت وبقیه اعضا مشکلی نبود برای داغتر شدن مسابقات و کل کل شرکت کننده ها بد نیست:
بعد از هرمسابقه با مربیان دو طرف هم مصاحبه ای داشته باش و نظرشونو راجع به بازی بپرس

به خدا شرمنده همتون شدم سیستم قاط زده بود بد جور دیگه داشتم به خودم ببخشید ببخشید فحش میدادم ولی درست شد بازی تا ده دقیقه ی دیگه اغاز میشه

این عکس از نتیجه ی لیون منپستر بازم 0-0 خدا چیکار کنم
image.php

اینم عکس از ترکیب این بازی
image.php

اینم عکس از ترکیب بازی رم لیورپول
image.php

در ضمن ترکیب دو تیم لیون و لیورپول مشکل داشت یعنی بازم استوک نشده سیو شده بود من بر اساس عکس از ترکیب ها ترکیب بازی رو چیدم لطفا در سیو ترکیب دقت کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or