مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

زمان برگزاری بازیها (امشب)
اینتر-لیون 19:00
بارسلونا-اس رم 19:40
رئال مادرید-ارسنال 20:20
چلسی-میلان 21:00
بازیها در ساعت های اعلام شده برگزار میشود و لطف کنین 10 دقیقه قبل از هر بازی برای چک کردن عکس ترکیبتون که من اینجا میزارم حضور داشته باشین دوسنانی که ترکیباشون رو نفرستادن بعد از دانلود اپشن فایل جدید و سالم که در پست قبلی گذاشتم ترکیبشون رو ارسال کنن

بازی انجام شد به زودی نتیجه رو میزارم با عکس ها
فقط یه چیزی بگم اونم اینه که در هر بازی از هر تیم فقط یک گل گذاشته میشه چه یک گل زده باشه چه ده گل

اینم نتیجه
image.php

گزارش
اینتر 2 -لیون 1
ورزشگاه:سن سیرو
داور:کار ویت
کارت های زرد:مانیش(لیون)ترابلسی(لیون)فیگو(اینتر)
گل ها:باروش(لیون)48-ادریانو(اینتر)55-ابراهیمویچ(اینتر)
80
بازیکن برتر میدان:ادریانو با امتیاز 6.5
تحلیل
اولین بازی گروه 2 که در ورزشگاه جوزف معاتزا(سن سیرو)برگزار شد
در این بازی لیون از ابتدا فشار خود را بر روی دروازه ی اینتر اغاز کرد و بلاخره در نیمه ی دوم در دقیقه ی 48 توسط باروش به گل رسید .لیون پس اون گل موقعیت های زیادی رو از دست داد اما در یک ضد حمله ی غافلگیرانه ادریانو در وازه ی لیون را باز کرد پس از این گل لیون در لاک دفاعی فرو رفت تا در یک حرکت ابراهیمویچ از شلوغی محوطه ی جریمه استفاده کرد و دروازه کان را برای بار دوم باز کرد

از این به بعد در هر روز تا اطلاع ثانوی فقط یک بازی انجام میشه تا وضعیت adsl مشخص بشه اینجور که من سوال کردم تا دو سه روز دیگه همه چی درست میشه و میتونم در هر روز 2 بازی برگزار کنم
دوستان بازی فردا بین تیمهای اس رم و بارسلونا در ساعت 7 شب برگزار میشه از صاحبان دو تیم تقاضا دارم تا ترکیب خودشون رو هرچه سریع تر برای من بفرستن

مثل اينكه دير رسيدم كامپيوتر خراب شده بود الانم با يه كامپيوتر ديگه دارم كار مي كنم:(
تو تركيب يه اشتباه بود به جاي فابيو بايد كلايورت تو تركيب بود:(( :(( :((

منم برای همین میگم ده دقیقه قبل از هر بازی تو تاپیک باشین تا وقتی من عکس ترکیب رو میزارم شما ببینی اگه مشکلی داشت بگین
اقای sinishia شما بازیت پس فردا هست بزار ترکیبت رو اون موقع بفرست که یه وقت اگه خواستی تغغیری بدی دیگه مشکل ایجاد نشه
در ضمن درباره ی میهایلویچ من تو تیم صربستان پیداش نکردم اصلا اسمی ازش نبود چیکار کنم

هیمن جا بگم که اگه صاحبان دو تیم رم و بارسلونا تا ساعت 6 فردا ترکیبشون رو برام نفرستن حتی اگه شده هر دو تیم با ترکیب پیش فرض به زمین میرن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or