مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

دنی جون بازم رفتی ومثل اینکه پیدات هم نیست
بهم خبر بده ترکیبم درست به دستت رسید یا نه
راستی من فردا تاشب ساعت 9نیستم بنابراین ازهمین الان نتیجه 3 بازی اول رو پیش بینی می کنم
بارسلنا3-رم1
ریال مادرید2-ارسنال2
چلسی0- اث میلان0
بازی خودمم که نباید پیش بینی کنم

بچه ها خوب توجه کنی من همه ی موارد رو چک کردم ئیری به میلان منتقل شده و امتیازش رو از میلان کم میکنم در ضمن amirsia من امتیازی بابت ویری که اشتباها به نام لیون ثبت شده از شما کم نکردم اگه مبالغه خریدتو جمع کنی میفهمی
بچه ها هر انتقالی که تو اپشن فایل قبلی انجام نشده بگین بعد خودتون رو بازیتون اونو انجام بدین بعد ترکیبتون رو برام بفرستید
بازی ها هم ساعت 3 ظهر فردا اغاز میشه

سلام دنی جون.
بازم که اون 3 تا بازیکن من تو آپشن فایلت نیستند.(Kallstrom+Disler+Van der vaart)
این ها رو تو Pes خودت منتقل کن.ولی من نمیدونم Disler تو آپشن فایلت کجاست(تو چه تیمی؟)
ولی اون 2 تای دیگه رو میدونم.(بگو کجاست تا منتقلش کنم.)
اینم پیش بینی من از بازیها:
Barca 2-Rome 1
Inter 3-Lion 1
Real Madrid 1-Arsenal 1
Chelsea 1-Milan 2

سلام دنی جون
لطفا بگو ترکیب من درست بدستت رسیده یا نه
بازی اینتر -لیون چه ساعتی انجام میشه چون فکر می کنم هر دو تا تیم ترکیباشونو بهت دادن
در ضمن منم شانس اوردم کلاسام تشکیل نشد برای شروع بازیها هستم.

بچه ها ببخشید به خدا شرمندم امروز باز adsl قطع بود تا الان در ضمن هنوز بازی اس رم -بازسلونا اولین بازی قرار بود باشه ولی هیچ کدوم ترکیبشون رو نفرستادن ولی بازی بعدیش که لیون -اینتر هست تا دقایقی دیگه برگزار میشه
در ضمن مشکل اپشن فایل هم حل شد مشکل از من بود بازی رو از اول نصب کردم اپشن انداختم روش دیدم اشکال از خودم بوده بعد از هفته ی اول اپشن فایل درست رو میزارم اگه خواستین بگین بعد از بازی لیون و اینتر میزارم

اینم عکس از ترکیب دو تیم لیون و اینتر
از صاحبان دو تیم تقاضا دارم ترکیب رو روی عکس چک کنن بعد من بازی رو شروع میکنم اخه یه چیزایی مشکوک میزنه منظورم اینه که شاید اشتباهش شده باشه چک کنین بعد پیام بدین تا من بازی رو شروع کنم
image.php

فقط یه تقاضا دارم از این به بعد من هروقت بگم بازی فلان تیم با فلان تیم کی شروع میشه دقیقا همون ساعت بازی برگزار میشه پس لطف کنین قبل از ساعت معین تو سایت باشین که وقتی من عکس ترکیب رو میزارم به من ok بدین تا من مطمئن باشم اشتباهی پیش نیومده و بازی رو شروع کنم

دنی جون
لطفا هر چه سریعتر آیالا را به والنسیا برگردانید.
در صفحات قبل مدارکی دال بر حضور آیالا در والنسیا نشانتان دادم
از هر که می خواهید بپرسید.
در ضمن قبل از پایان موعد نقل و انتقالات ورون را خواستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or