آگرو همون Aguero هستشدوستان لطف کنین و اپشن فایلتون رو حدید کنید تا من به مشکل برنخورم الان بعضی از روستان یه بازیکنای ازادی رو انتخاب کردن که در فصل نقل و انتقالات به باشگاهایی پیوستن که از بعضی هاش خبر دارم و بعضی هاشم نه
اقای x omid 360 من در تیم اتلیتیکو مادرید بازیکنی به نام اگرو ندیدم ولی پتروو رو برات ثبت کردم در ضمن زی روبرتو هم یه باشگاهی رفتی که اسمش یادم نیست پس با شرایط جدید زی روبرتو بازیکن ازاد حساب نمیشه
در ضمن برای راحتی هرچه بیشتر دوستان تعداد بازیکنان ازاد برای هر تیم به 2 بازیکن افزایش یافت
نقل و انتقالات هم فردا ساعت 8 شب تموم میشه
ممکنه بازی ها جمعه برگزار نشه اخه خطوط adsl کل کشور فعلا قطع منم برای گذاشتن عکس و فیلم از هر بازی از اینترنت معمولی نمیتونم استفاده کنم حالا تا جمعه خدا کریمه اگه وصل شد حتما انجام میشه

slow مثل اینکه اعصابت خیلی خوردهدنی جون نمیخواهی یه چیزی بگی؟:confused: :confused:
در مورد عکس های بازی.اون ها رو وقتی ADSL وصل شد UPDATE کن.
فعلا مسابقات رو برگزار کن.در مورد ترکیب تیم ها هم تو DATA MANEGMENT گزینه Save رو انتخاب کنن و ترکیبشون رو برای تو بفرستند.(توی فلدر کونامی تو MY DOCUMENTS ذخیره میشه)
در مورد پیش بینی هم یه قوانینی بزار.

آقا پس من آبیدال و سیدنی گووو را از فرانسه می خوام
با سلام.
DR_JAVAD
دیوید ویلا(البته درستش "داوید ویا" هست) در والنسیا هست و او را نمی فروشم.
گیلز هم همانطور که امید گفت همان گیگز است.
پیشنهاد می کنم دوستان این آپشن فایل را برای PES6 دانلود کنند.
تمام اسم ها درست شده اند.
بازیکنان دو تایی(مثل همین گیگز و گیلز) یکی شده اند و بازیکن اشتباه حذف شده است.
بوندس لیگا اضافه شده است.
لباس تمام تیمها(به جز بوندس لیگا و یکی دو تیم دیگر) با کیفیت نسبتا خوبی ساخته شده
و تیم های لیگ قهرمانان هم کامل هستند(مثل لفسکی صوفیه و استوا بخارست و ...)
دانلود