مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

دنییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی کجایییییییییییییییییییییییی.....:confused:
دنییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی کجایییییییییییییییییییییییی

دوستان لطف کنین و اپشن فایلتون رو حدید کنید تا من به مشکل برنخورم الان بعضی از روستان یه بازیکنای ازادی رو انتخاب کردن که در فصل نقل و انتقالات به باشگاهایی پیوستن که از بعضی هاش خبر دارم و بعضی هاشم نه
اقای x omid 360 من در تیم اتلیتیکو مادرید بازیکنی به نام اگرو ندیدم ولی پتروو رو برات ثبت کردم در ضمن زی روبرتو هم یه باشگاهی رفتی که اسمش یادم نیست پس با شرایط جدید زی روبرتو بازیکن ازاد حساب نمیشه
در ضمن برای راحتی هرچه بیشتر دوستان تعداد بازیکنان ازاد برای هر تیم به 2 بازیکن افزایش یافت
نقل و انتقالات هم فردا ساعت 8 شب تموم میشه
ممکنه بازی ها جمعه برگزار نشه اخه خطوط adsl کل کشور فعلا قطع منم برای گذاشتن عکس و فیلم از هر بازی از اینترنت معمولی نمیتونم استفاده کنم حالا تا جمعه خدا کریمه اگه وصل شد حتما انجام میشه
آگرو همون Aguero هستش:-"
در ضمن زی روبرتو توی یکی از تیمهای خز برزیل فکر کنم بازی می کنه پس بازیکن آزاد هستش:)

لطفا این بحث های الکی و چرند رو تموم کنید چون چیزی به جز دعوا آخرش نمی مونه:mad:
گیلز همون گیگز هستش که همیشه توی Pes در تیم ولز غلط نوشته میشه اگه نگاه کنی تمام قابلیت هاش هم یکی است
آدریانوی برزیل همون آدریانوی اینتر هستش .الکی نیست که بدیم در راه خدا
یه درخواست هم دارم اینکه بازیکن های قدیمی رو نکشیم وسط چون تمام بازی ها خراب میشه از جمله هیرو و مارادونا یا هر کس دیگه

دنی جون نمیخواهی یه چیزی بگی؟:confused: :confused:
در مورد عکس های بازی.اون ها رو وقتی ADSL وصل شد UPDATE کن.
فعلا مسابقات رو برگزار کن.در مورد ترکیب تیم ها هم تو DATA MANEGMENT گزینه Save رو انتخاب کنن و ترکیبشون رو برای تو بفرستند.(توی فلدر کونامی تو MY DOCUMENTS ذخیره میشه)
در مورد پیش بینی هم یه قوانینی بزار.

دنی جون نمیخواهی یه چیزی بگی؟:confused: :confused:
در مورد عکس های بازی.اون ها رو وقتی ADSL وصل شد UPDATE کن.
فعلا مسابقات رو برگزار کن.در مورد ترکیب تیم ها هم تو DATA MANEGMENT گزینه Save رو انتخاب کنن و ترکیبشون رو برای تو بفرستند.(توی فلدر کونامی تو MY DOCUMENTS ذخیره میشه)
در مورد پیش بینی هم یه قوانینی بزار.
slow مثل اینکه اعصابت خیلی خورده :mad::p
پیش بینش صفحه ی پیش قوانینش اعلام شد
احتمالا مدت نقل و انتقالت تا وقتی که دنی آنلاین بشه تمدید میشه

با سلام.
DR_JAVAD
دیوید ویلا(البته درستش "داوید ویا" هست) در والنسیا هست و او را نمی فروشم.
گیلز هم همانطور که امید گفت همان گیگز است.
پیشنهاد می کنم دوستان این آپشن فایل را برای PES6 دانلود کنند.
تمام اسم ها درست شده اند.
بازیکنان دو تایی(مثل همین گیگز و گیلز) یکی شده اند و بازیکن اشتباه حذف شده است.
بوندس لیگا اضافه شده است.
لباس تمام تیمها(به جز بوندس لیگا و یکی دو تیم دیگر) با کیفیت نسبتا خوبی ساخته شده
و تیم های لیگ قهرمانان هم کامل هستند(مثل لفسکی صوفیه و استوا بخارست و ...)
دانلود

سلام به همه دوستان.
دو تا پیشنهاد:
1-برای ارسال ترکیبتون به دنی جون(که مثل اینکه نمیخواد به هیچ پست و پیغامی جواب بده)
مراحل زیر را انجام دهید:
1-به بخش edit رفته
2-Edit Team را انتخاب کرده.
3-تیم خود را انتخاب کنید.
4-گزینه SET Formation را انتخاب کنید.
5-به قسمت Manual settings رفته.
6-ارنج تیم خود را درست کنید.
7-وارد Data anagement شده.
8-گزینه SAVE STOCK DATA را انتخاب کنید.
9-ارنج خود را Save کنید.
10-به فلدر کونامی در My Documents رفته و وارد پوشه ای شوید که ترکیب تان را در آن Save کرده اید.(به طور پیش فرض 1)
11-دو شماره سمت چپ از سه شماره سمت راست فایلی که ارنج تیم خود را در آن ذخیره کرده اید 1 شماره از خانه ی ارنج شما کمتر است.
12-حجم فایل بسیار پایین است(حدود 10 KB) و شما میتوانید به راحتی آن را برای دنی جون بفرستید.

2-در بخش پیش بینی هر کس در یک پست و فقط یک بار نتایج را پیش بینی کنید و از پیش بینی دوباره بپرهیزد.
و حالا 3 تذکر:
1-جای Crew از لیون با باروش از آستون ویلا عوض شده.(قابل توجه amirsia)
2-این تاپیک داره خراب میشه.چون دنی جون بهش نمیرسه.
3-من با امید موافقم که بازیکن های قدیمی رو نیاریم(مثل هیرو و مارادونا)و بازیکن آزاد بازیکنی باشه که الان بازی کنه ولی باشگاهش تو pes6 نباشه و فقط تو تیم ملی باشه.با این حساب زیدان هم نمیتونه بیاد.وگرنه من بازیکن هایی میشناسم که قدیمی اند و هر کدومشون برای قهرمانی یه تیم کافین.

در ضمن جواد جون فرصت نقل و انتقال تموم شده.

آخرین ویرایش:
دوستان خیلی خیلی خیلی شرمندم کردین به خدا برای همین adslخیلی اعصابم خورد شد الانم تازه ویندوز عوض کردم خوب بلاخره adsl هم وصل شدم و بازیها فردا انجام میشه پس لطفا ترکیبهاتون رو بفرستید

در مورد بازیکنای قدیمی با همتون موافقم بهتره نباشن اما زیدان که مله منم نیست تا جام جهانی تو فرانسه بازی میکرد پس اونو میشه حساب کرد ولی هیرو که ماله خودمه رو حذف میکنم
بازم معذرت میخوام از همهی دوستان الانم 12 تا پیغام خصوصی دارم

دنی جون مثل اینکه بازم غیبت زد
به نظر من اگه بچه ها موافقن بازی هارو به فردا شب موکول کنیم وتا ساعت 12 ظهر هم مهلت نقل وانتقال تمدید بشه تا همه انتقالاشونو انجام بدن بعد لیست کامل بازیکنای هرتیمو بده تا بچه ها ترکیباشونو برات بفرستن در ضمن یه توضیحی بده که وقتی ترکیبو از توی سیوهای مای داکیومنت پیدا کردیم اونو چطوری برات بفرستیم میشه فقط اونو کپی کرد بعد تو پیغام خصوصی پیست کنیم

با سلام.
DR_JAVAD
دیوید ویلا(البته درستش "داوید ویا" هست) در والنسیا هست و او را نمی فروشم.
گیلز هم همانطور که امید گفت همان گیگز است.
پیشنهاد می کنم دوستان این آپشن فایل را برای PES6 دانلود کنند.
تمام اسم ها درست شده اند.
بازیکنان دو تایی(مثل همین گیگز و گیلز) یکی شده اند و بازیکن اشتباه حذف شده است.
بوندس لیگا اضافه شده است.
لباس تمام تیمها(به جز بوندس لیگا و یکی دو تیم دیگر) با کیفیت نسبتا خوبی ساخته شده
و تیم های لیگ قهرمانان هم کامل هستند(مثل لفسکی صوفیه و استوا بخارست و ...)
دانلود

اگه میشه بگو وقتی وارد این سایت شدیم دقیقا چیکار کنیم تا اخر یعنی حتی چطوری بیاریمش تو اپشن فایل خودمون:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or