مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

دوستان لطف کنین و اپشن فایلتون رو حدید کنید تا من به مشکل برنخورم الان بعضی از روستان یه بازیکنای ازادی رو انتخاب کردن که در فصل نقل و انتقالات به باشگاهایی پیوستن که از بعضی هاش خبر دارم و بعضی هاشم نه
اقای x omid 360 من در تیم اتلیتیکو مادرید بازیکنی به نام اگرو ندیدم ولی پتروو رو برات ثبت کردم در ضمن زی روبرتو هم یه باشگاهی رفتی که اسمش یادم نیست پس با شرایط جدید زی روبرتو بازیکن ازاد حساب نمیشه
در ضمن برای راحتی هرچه بیشتر دوستان تعداد بازیکنان ازاد برای هر تیم به 2 بازیکن افزایش یافت
نقل و انتقالات هم فردا ساعت 8 شب تموم میشه
ممکنه بازی ها جمعه برگزار نشه اخه خطوط adsl کل کشور فعلا قطع منم برای گذاشتن عکس و فیلم از هر بازی از اینترنت معمولی نمیتونم استفاده کنم حالا تا جمعه خدا کریمه اگه وصل شد حتما انجام میشه

سلام
خوشم میاد سرت تو حساب کتابه.
می گردی ببینی کدوو بازیکن یه جورایی رو هواست یعنی نه معلومه باشگاهش چیه یا اصلا بازی میکنه یا دوران بازیش تموم شده یا اصلا زنده است یا مرده. دانی جون می ترسم فردا یه پست بدی بگی چون مارادونا و پله باشگاه ندارن من اونا رو هم انتخاب میکنم.(البته همه این حرفا رو به شوخی گفتم. یا علی مدد

danijon عزیز
آیالا تا پایان فصل 2006-2007 در والنسیا هست.
مدرکشم به قول hemat_gamer همان گل والنسیا به اتلتیکو است.
اگر مدرک بیشتری می خواهی برو به http://www.goal.com/en/Squadra.aspx?IdSquadra=126
و لیست بازیکنان والنسیا رو ببین.
در ضمن از بازیکنان بدون تیم من ورون را می خواهم.

بابا mr game تو دیگه چرا برای بازیکنایی که صاحب دارن باید به صاحب تیم اون بازیکن پیغام بدید ادریانو تو اینتره اینتر مال x omid 360 است

ادریانوی اینتر رو کاری ندارم مال برزیل رو میخوام
واقعی که نیست بده بریم خدا بده برکت

دنی جون کجایی امروز روز اخر نقل و انتقال بیا به داد ما برس
یکی بیاد یه بازیکن الکیشو با یکی از بازیکنای الکی ما عوض کنه تا ما بتونیم 2تا ترانسفر دیگه کنیم بلکه بتونیم این لیون پکیده رو جمع و جورش کنیم حداقل هر بازی 2تا گل بیشتر نخوریم:((

من به عنوان دومین خرید ازاد گیلز از کشور ولز رامیخوام

سلام
امیر جون اگر منظورت از گیلز همون گیگز هست یه بچه 3 ساله هم میدونه اون بالای 12 ساله که تو منچستر بازی میکنه و بدون باشگاه نیست.(البته اگر منظورت همون رایان گیگز باشه)
یا علی مدد

سلام
امیر جون اگر منظورت از گیلز همون گیگز هست یه بچه 3 ساله هم میدونه اون بالای 12 ساله که تو منچستر بازی میکنه و بدون باشگاه نیست.(البته اگر منظورت همون رایان گیگز باشه)
یا علی مدد

اگه بری توی ادیت بخش رجیستر پلیر و کلوب را انتخاب کنی بعد بری توی تیمهای ملی اونجا بازیکنای ملی که عضو هیچ باشگاهی نیستندقابلیت انتقال به باشگاهها رو دارند وقتی اونجا یه نگاه به تیم ملی ولز بندازی میبینی گیلز قابلیت انتقال به باشگاه رو داره یعنی عضو هیچ باشگاهی نیست و دقیقا هم نوشته گیلز اما اونی که تو منچستره نوشته گیگز حالا اگه اشکال از کونامی من نمی دونم :mad:

دنی جون کجایی بیا اول تکلیف این گیلزو مشخص کن بعدم یه پیغام خصوصی بزن به من یکی از بازیکناتو با من عوض کن بالاخره تو الان رییس فیفایی:cool: باید به داد تیمای ضعیف برسی
بابا وقت نقل وانتقال داره تموم میشه من هنوز بعد از تعویض بازیکن می خوام 2تا بازیکن دیگه هم بگیرم:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or