danijon_2006 کاربر سایت Feb 14, 2007 #153 مناسفانه ریبری رو اقای x omid 360 صاحب اینتر خریدن اگه این بازیکن رو میخواین باید به ایشون پیغام بزنین
مناسفانه ریبری رو اقای x omid 360 صاحب اینتر خریدن اگه این بازیکن رو میخواین باید به ایشون پیغام بزنین
x_omid_360 کاربر سایت Feb 14, 2007 #154 چرا متاسفانه :confused: (شوخی بود) منم به عنوان بازیکن مجانی آگرو از اتلتیکو رو بر می دارم
danijon_2006 کاربر سایت Feb 14, 2007 #155 اگرو بازیکن ازاد محسوب نمیشه چون باشگاه داره خودتم که میدونی بازیکن ازاد بازیکنیه که تیم باشگاهی نداشته باشه
اگرو بازیکن ازاد محسوب نمیشه چون باشگاه داره خودتم که میدونی بازیکن ازاد بازیکنیه که تیم باشگاهی نداشته باشه
x_omid_360 کاربر سایت Feb 14, 2007 #156 نوشته شده توسط danijon_2006: اگرو بازیکن ازاد محسوب نمیشه چون باشگاه داره خودتم که میدونی بازیکن ازاد بازیکنیه که تیم باشگاهی نداشته باشه بیشتر... آهان از اون نظر می گفتی آزاد
نوشته شده توسط danijon_2006: اگرو بازیکن ازاد محسوب نمیشه چون باشگاه داره خودتم که میدونی بازیکن ازاد بازیکنیه که تیم باشگاهی نداشته باشه بیشتر... آهان از اون نظر می گفتی آزاد
danijon_2006 کاربر سایت Feb 14, 2007 #160 بابا mr game تو دیگه چرا برای بازیکنایی که صاحب دارن باید به صاحب تیم اون بازیکن پیغام بدید ادریانو تو اینتره اینتر مال x omid 360 است
بابا mr game تو دیگه چرا برای بازیکنایی که صاحب دارن باید به صاحب تیم اون بازیکن پیغام بدید ادریانو تو اینتره اینتر مال x omid 360 است
x_omid_360 کاربر سایت Feb 14, 2007 #161 راستی danijon شما نمی تونید آیالا رو بخرید چون الان تو والنسیا هستش آخر فصل قراره جدا بشه
danijon_2006 کاربر سایت Feb 14, 2007 #162 نه عزیز ایالا از والنسیا جدا شده حدود 1 ماه پیش خودم چند بار تو اخبار شنیدم ولی نمیدونم تو کدوم تیم رفته ولی جز تیمهایی نرفته که بچه ها برداشتن
نه عزیز ایالا از والنسیا جدا شده حدود 1 ماه پیش خودم چند بار تو اخبار شنیدم ولی نمیدونم تو کدوم تیم رفته ولی جز تیمهایی نرفته که بچه ها برداشتن
danijon_2006 کاربر سایت Feb 14, 2007 #163 راستی بچه ها من امروز تازه adsl رو برام وصل کردن ولی از از شانس بدم گفتن امروز کابل نوری رو زدن مال کل کشور قطع شده کسی خبر داره کی وصل میشه
راستی بچه ها من امروز تازه adsl رو برام وصل کردن ولی از از شانس بدم گفتن امروز کابل نوری رو زدن مال کل کشور قطع شده کسی خبر داره کی وصل میشه
H hemat_gamer کاربر سایت Feb 14, 2007 #164 آيالا ولي منم فكر كنم آيالا تو والنسيا است. چون 2-3 هفته پيش كه بازيش رو با اتلتيكو ديدم آيالا گل اول والنسيا رو زد.
آيالا ولي منم فكر كنم آيالا تو والنسيا است. چون 2-3 هفته پيش كه بازيش رو با اتلتيكو ديدم آيالا گل اول والنسيا رو زد.
danijon_2006 کاربر سایت Feb 14, 2007 #165 اما جدیدا که من اخبار گوش دادم فکر کنم هفته ی پیش بود گفت ایالا رفته یه تیم دیگه تو اسپانیا فکر کنم یا ویارئال بود یا یکی دیگه
اما جدیدا که من اخبار گوش دادم فکر کنم هفته ی پیش بود گفت ایالا رفته یه تیم دیگه تو اسپانیا فکر کنم یا ویارئال بود یا یکی دیگه