مسابقات حذفی فیفا 2012

روز انجام مسابقه و تعداد باز های که در آن روز برگزار شود

• 2 بازی چهارشنبه 20-24

رای‌ها: 0 0.0%
  • 3 بازی چهارشنبه 20-24

رای‌ها: 2 16.7%
  • 2 بازی پنج شنبه 20-24

رای‌ها: 1 8.3%
  • 3 بازی پنج شنبه 20-24

رای‌ها: 3 25.0%
  • 2 بازی جمعه 20-24

رای‌ها: 0 0.0%
  • 3 بازی جمعه 20-24

رای‌ها: 6 50.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    12
اسم لیگ؟بعد الان من حوین شم چجوری با شما بازی کنم؟
بعد یک قانونو نزاشتی اگه یکی دقیقه 45 dc شد چی؟
هر موقع از بازی خارج بشی سه هیچ بازنده محسوب میشی!
در قسمت standing نام بازی کن ها نمایش داده میشه اون جا با هر کسی که آنلاین هست invite game leage بده بهش و بعد با هم بازی میکنین!

وای من بیام همتون رو لوله میکنم من 26 خرداد میام تو دو روزه مجانی با 18 تا از فرندام بازی کردم یکیش 1 1 بقیه رو بردم از اقا erfan90 بپرسید

رفت و برگشته حذفی نیست و با هر تیم لیگ فقط دو بار بازی میکنی!
در پایان لیگ رتبه بندی و نتایج اعلم میشه!
پس رو هم برات فرستادم!

---------- نوشته در 02:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:18 PM ارسال شده بود ----------

منم پایه هستم پول بگزاریم ولی ان شاالله دوره بعد!
تو این دوره فقط silent city بازیش خیلی خوبه بقیه چندان قوی نیستند!(تحریک دوستان)
با این حرفت من که silent city هستم تحریک شدم:d

با عرض شرمندگی لیگ ریست شد و تمام بازی های انجام شده پرید!پس هر تیمی این هفته باید سه بازی انجام بده!!
تمام نتایج بازی های انجام شده هم پرید!

من یک نظر دارم.این اینجوری بده هرکی dc میشه 3-0 میبازه .اصلا اینجوری لیگ قانون نداره.من میگم جدول و زمان مسابقات رو همینجا بزاریم بازی های رو تو قسمت custom game به صورت معمولی انجام بدیم و بیایم نتیجه ها رو اینجا اعلام کنیم.اگه کسی هم Dc بشه دو طرف ادامه بایزیو از اون دقیقه که dc شده ادامه میدن.لیگ هم قانون داره هرکس میدونه کی و با کی بازی داره .

اقا محسن اقلا دیشب بعد بازی میومدی یه دوستانه میزدیم ببینم بازیمنون در چه حدیه دوستان شبها من ساعت 10 به بعد هستم تا حدودای 1 و 2 شب پس دوستانه هم در خدمتتون هستیم
بببینم چیکاره هستیم؟!!

من یک نظر دارم.این اینجوری بده هرکی dc میشه 3-0 میبازه .اصلا اینجوری لیگ قانون نداره.من میگم جدول و زمان مسابقات رو همینجا بزاریم بازی های رو تو قسمت custom game به صورت معمولی انجام بدیم و بیایم نتیجه ها رو اینجا اعلام کنیم.اگه کسی هم Dc بشه دو طرف ادامه بایزیو از اون دقیقه که dc شده ادامه میدن.لیگ هم قانون داره هرکس میدونه کی و با کی بازی داره .
من به خاطر شما لیگ رو ریست کردم چون سه هیچ باخت براتون ثبت شد و در حقتون نامردی شد!
نظر شما رو قبول دارم ولی کی کارش رو بر عهده بگیره کی بچه ها رو هماهنگ کنه!خود شما میتونید کاراش رو انجام بدین!
این حرفی که شما میزنید انجامش در حد لیگ خیلی سخته!

---------- نوشته در 06:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:39 PM ارسال شده بود ----------

اقا محسن اقلا دیشب بعد بازی میومدی یه دوستانه میزدیم ببینم بازیمنون در چه حدیه دوستان شبها من ساعت 10 به بعد هستم تا حدودای 1 و 2 شب پس دوستانه هم در خدمتتون هستیم
بببینم چیکاره هستیم؟!!
خوب من یک بازی با دوستان دیگه انجام دادم بعد هم خوابیدم ان شاالله بعدا!
راستی من با معضل گل نزدن مواجهم خیلی حمله میکنم موقعیت هم زیاد دارم ولی گل نمیتونم بزنم به نظرت چکار کنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or