saeedscorpion
کاربر سایت
نه از قصد نبوده چند دفعه بود که ادستگاه تو لایو پشت سر هم فرند ها رو پاک میکردتو یکی خیلی بچه ی عجیبی هستی دو بار ما رو از لیست فرند هات حذف کردی تا اون جایی که یادم هست کسی رو اصلا شایسته فرند بودنت نمیدیدی!
ناراحت نشی باشه!
آقا یه سوال این فیفا 12 پس میخواد؟
---------- نوشته در 10:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:12 PM ارسال شده بود ----------
اگه پسورد نمیخواد مام نت 5 شنبه میایم.
هر موقع که شما بخواهی که نمیشه بازی ها رو گذاشت!آقا یه سوال این فیفا 12 پس میخواد؟
---------- نوشته در 10:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:12 PM ارسال شده بود ----------
اگه پسورد نمیخواد مام نت 5 شنبه میایم.
هر موقع که شما بخواهی که نمیشه بازی ها رو گذاشت!
بعد هم آنلاین پس میخواد یعنی برای لایوش باید پول بدی!
you know!!!!!
یک بار برای همیشه 800 پوینت میدی.نه منظورم اینه که از 5 شنبه به بعد هر وقت بخواین میام.چون الان فعلا گلد ندارم.
بعد این پولو چجوری میدن؟ چقد هست؟ هر چند وقت یکبار باید پول بدیم.؟
رفت و برگشته حذفی نیست و با هر تیم لیگ فقط دو بار بازی میکنی!منم هستم ولی الان اومده پسوردو نیگاه کنم جا هست برا لیگ؟بعد اسمش bazicenter هست دیگه؟ فک کنم پس برداشته شده یعنی تکمیل شده؟
واقعا نامردیه که جا برا من نباشه چون دوم نفر اعلام آمادگی کردم!
-------------------------
حالا این لیگ مگه حذفی نیست؟چجوریه اگه یک بازی ببازی حذفی؟با مثل لیگ برتره؟رفتوبرگشت؟
منم پایه هستم پول بگزاریم ولی ان شاالله دوره بعد!منم هستم
sirsmrm
من یه پیش نهاد هم دارم اگه بشه یه جوری فیفا را پولی بازی کنیم بعد ماهی یکبار لیگ برگزار کنیم.
---------- نوشته در 12:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:13 PM ارسال شده بود ----------
منم اضافه کنید
sirsmrm
division:1
manchester city