اقا فرشاد قرعه همونه دیگه؟عوض که نشده؟
بله عزیزم همونه.واسه چی عوض بشه!!کلی روش کار کردم.
---------- نوشته در 01:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:52 PM ارسال شده بود ----------
فرشاد جان بازي ها از امشب هست ديگه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله اقا امیر.همه ی دوستان ۲ بازی امشب و ۱ بازی فردا دارن.البته اقای (armin-ps3(mojtaba-5913 مشکل دارن و میخوان بازیهاشون در روز جمعه برگزار بشه.یکی از حریفاش که خود منم و مشکلی نیس باهاش جمعه میزنم.یه دوست دیگه که باهاش ۵شنبه بازی داره باهاش هماهنگ کنه تا ببینیم چی به چیه.بازی قرار هست ۵ شنبه باشه و هر دو طرف باید سر ساعت راضی باشن.
راستی بچه ها کل کل نمیکنید.بابا بیاید کل کل دیگه حال میده والا:d.کری خونی و .......
صفحه ی دوم هم که هفته ها رو زدم دیگه.ببینید با کیا بازی دارید.
امشب هم شروع میکنیم.با ارزوی موفقیت.
در مورد مسایل پیش اومده هم نمیدونم چی بگم.لیگ انداختیم که یه فرصتی رو با هم خوش باشیم و لذت ببریم نه اینکه شروع نشده بازی ها دلخوری و ناراحتی باشه.من واقعا ناراحت هستم.
---------- نوشته در 02:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:01 PM ارسال شده بود ----------
یک قانون مهم:یک قانون دیگه باعث جذاب موندن لیگ در هفته های اخر میشه،چون بعد این دوره که تموم شد بازم لیگ در تابستان داریم متاسفانه ۴ نفری که در پایان مسابقات در انتهای جدول باشن در دور بعد حضور نخواهند داشت و برای تنوع افراد جدیدی اضافه میکنیم.
امیدوارم که همه بازی ها رو جدی بگیرید و رقابت سنگینی داشته باشیم.