دوستان لیگمون رسما با بازیه من و علی به پایان رسید.(alexacm1990 vs mhfifa).این از نتیجه:
و این هم از جدول نهایی لیگ:
خوب حالا که لیگ تموم شده وقت بررسی امار و ارقام هست که ببینیم چه کردیم در این مسابقات:
قهرمان:mhfifa
نایب قهرمان:
بیشترین گل زده(بهترین خط حمله):alexacm1990===58
بیشترین گل خورده(بدترین خط دفاع):amirNI--mojtaba-5913--amir-locker===49
کمترین گل زده(بدترین خط حمله):mojtaba-5913===16
کمترین گل خورده(بهترین خط دفاع):mhfifa===18
بیشترین برد:mhfifa===17
بیشترین تساوی:amin-scorpion===10
بیشترین باخت:amirNI--mojtaba-5913--amir-locker===15
کمترین برد:amir-locker===3
کمترین تساوی:mhfifa===2
کمترین باخت:alexacm1990--mhfifa===3
اما الان که نتایج رو میبینم میگم من هم میتونستم قهرمان بشم ها!!!چون دور برگشت با nicepop انصراف دادم و اصلا بازی نکردم.بازی با حمید هم به حمید گفتم بیا لیگ رو بزنیم گفت باشه و من بردم.فرداش بهونه اورد که نه تو نگفتی و... و ما زدیم که دیگه به 3-3 رضایت دادیم.:d
اما اینا بهونست.به هر حال علی(mhfifa)قهرمان شدو من هم بهش تبریک میگم.این مسایل چیزی از ارزش بازیه ایشون کم نمیکنه و بازیه خوبش رو زیر سوال نمیبره.
اما من هم با این تیم زپرتیم واقعا خوب نتیجه گرفتم:d.به هر حال راضیم دیگه.....چه کنیم.
عزیزان این دوره تموم شد.امیدوارم ازش لذت برده باشید.اگر بدخلقی چیزی بود بر من ببخشید.همچنین امیدوارم از نحوه ی مدیریت بنده نیز رضایت داشته باشین.
**ممکنه در اینده بازدیدکننده هایی بیان و این تاپیک رو ببینن.عزیزان لیگ تموم شده و دیگه نگید من هم شرکت بدین:d.ته دیگشم دادیم علی خورد:d
یا علی
alexacm1990 ====> stevejobs
و این هم از جدول نهایی لیگ:
خوب حالا که لیگ تموم شده وقت بررسی امار و ارقام هست که ببینیم چه کردیم در این مسابقات:
قهرمان:mhfifa
نایب قهرمان:
بیشترین گل زده(بهترین خط حمله):alexacm1990===58
بیشترین گل خورده(بدترین خط دفاع):amirNI--mojtaba-5913--amir-locker===49
کمترین گل زده(بدترین خط حمله):mojtaba-5913===16
کمترین گل خورده(بهترین خط دفاع):mhfifa===18
بیشترین برد:mhfifa===17
بیشترین تساوی:amin-scorpion===10
بیشترین باخت:amirNI--mojtaba-5913--amir-locker===15
کمترین برد:amir-locker===3
کمترین تساوی:mhfifa===2
کمترین باخت:alexacm1990--mhfifa===3
اما الان که نتایج رو میبینم میگم من هم میتونستم قهرمان بشم ها!!!چون دور برگشت با nicepop انصراف دادم و اصلا بازی نکردم.بازی با حمید هم به حمید گفتم بیا لیگ رو بزنیم گفت باشه و من بردم.فرداش بهونه اورد که نه تو نگفتی و... و ما زدیم که دیگه به 3-3 رضایت دادیم.:d
اما اینا بهونست.به هر حال علی(mhfifa)قهرمان شدو من هم بهش تبریک میگم.این مسایل چیزی از ارزش بازیه ایشون کم نمیکنه و بازیه خوبش رو زیر سوال نمیبره.
اما من هم با این تیم زپرتیم واقعا خوب نتیجه گرفتم:d.به هر حال راضیم دیگه.....چه کنیم.
عزیزان این دوره تموم شد.امیدوارم ازش لذت برده باشید.اگر بدخلقی چیزی بود بر من ببخشید.همچنین امیدوارم از نحوه ی مدیریت بنده نیز رضایت داشته باشین.
**ممکنه در اینده بازدیدکننده هایی بیان و این تاپیک رو ببینن.عزیزان لیگ تموم شده و دیگه نگید من هم شرکت بدین:d.ته دیگشم دادیم علی خورد:d
یا علی
alexacm1990 ====> stevejobs