Se7en12532
کاربر سایت
ببین دوست من اگر به تاریخ عضویت من توی این سایت توجه میکردی میفهمیدی که همواره پیگیر دنیای اخبار بازی های کامپیوتری بودم پس هیچ وقت از روی عکس هیچ بازی نمیخریدم و نخواهم خرید چون من با 3 نسل قبل تر یعنی سگا و نینتندو بیشتر حال میکردم تا نسل ps2به احتمال زياد نسل قبل شما پيگير اخبار نبودی و مثل خيليا بازی رو تو مغازه ميديدی با عکس جلدش حال ميکردی ميخريدی چون بر عکس بود بازيهای نسل قبل خيلی جذاب تر بودن تا الان
خوب اینها چندتا شد 11 تا بازی شد دلیل بر خوب بودن یک نسل من همه این بازی ها را کردم و میگم خوب بود ولی کافی نبود اون موقع هنوز این هیجانی که این نسل تونسته ایجاد کنه وجود نداشتاتفاقا نسل قبلی بهترین نسل بازی بود بازییایی مثل Tekken 5/MGS/Devil May Cry/Okami/God of war/Persona/Final Fantasy X&X2&XII/GT/Black/ICO&SOC/و خیلی از بازیای دیگه اینو ثابت میکنه...
lanaty man dashtam ps3 ro vaseh gow3 mikharidamageh dastany keh gofteh bashy dorost basheh gaya vo cyclops ha ham hichi un shamshir kratos naneh mordarobe dastat mibandam bad ruheto migiram vaz dareh miparam paiin ta enghad gondeh besham ke zir paham lehet konam!!!(shukhy bud)valyIGN واسه خودش نوشته من خوشم نمیاد:biggrin1:
بعدش به من میگن Big warrior کریتوس کیه.اصلا حالا که اینطور شد می خوام داستان نسخه ی 3 رو کامل براتون بگم و بگم چطور تموم میشه(دیگه راهی نذاشتین:biggrin1:
کریتوس همه رو میکشه و حتی Zeus رو هم میکشه و در آخر فرشته ی مرگ یعنی من(Big warrior)که غول آخره باهاش میجنگه و در آخر کریتوس میمیره و من روحش رو میبرم جهنم می سوزونمش:biggrin1:
IGN واسه خودش نوشته من خوشم نمیاد:biggrin1:
بعدش به من میگن Big warrior کریتوس کیه.اصلا حالا که اینطور شد می خوام داستان نسخه ی 3 رو کامل براتون بگم و بگم چطور تموم میشه(دیگه راهی نذاشتین:biggrin1:
کریتوس همه رو میکشه و حتی Zeus رو هم میکشه و در آخر فرشته ی مرگ یعنی من(Big warrior)که غول آخره باهاش میجنگه و در آخر کریتوس میمیره و من روحش رو میبرم جهنم می سوزونمش:biggrin1:
بازی مستربین؟؟؟ :dمستر بین چرت و پرت ترین بازی هستش که تا به عمرم دیدم این بازی مستر بین از بازی های میکرو واتاری چرت تره گرافیکش هم-99999999