حداقل از نظر من مزخرف بود و جای كار بيشتری هم داشت...نميدونم بالاخره هركی يه نظری داره اينم نظر من بودميشه بگی چرا این بازی مزخرفه؟
کی به متال گر توهین کرد؟؟؟؟؟؟؟اتفاقا متال 3 هم خیلی هم بازی مزخرفی بود
هاها!اگر بهترین بازی PS2 نباشه جزو 3 تای برتره!اتفاقا متال 3 هم خیلی هم بازی مزخرفی بود
برای اينکه احتمالاً نتونستن بازی رو تموم کنن ....... گاد آف وار بازيه که پر از معما هستش و واسه بعضی از کسانی که حوصله اين بازيهارو ندارن جذاب نيستش
من خودم يه زمانی فارنهايت رو واسه پلی 2 گرفتم ولی اصلاً ادامش ندادم و تا مدّتها پيش همه دوستام ميگفتم آشغال ترين بازی پلی 2 هستش چون ازش چيزی نفهميده بودم ولی بعد از يه مدّت از يه نفر شنيدم که اين بازی يه شاهکاره ....... چون اون طرف يه گيمر خيلی خوره بود با خودم گفتم حتماً راست ميگه برم فارنهايت رو بازی کنم ........ بعد از اينکه فارنهايت رو بازی کردم فهميدم که اين بازی واقعاً يه شاهکاره و از اون به بعد ياد گرفتم که از هيچ بازی اي نبايد نااميد شد و اگه بازی رو ادامه بديم به احتمال زياد ازش خوشمون ميآد
بی برو برگشت نسل قبلی نسل جذابی نبود البته در کنسول و اقعا نسل آماتور ها بود ولی این نسل نسل گیمر هاست
اتفاقا نسل قبلی بهترین نسل بازی بود بازییایی مثل Tekken 5/MGS/Devil May Cry/Okami/God of war/Persona/Final Fantasy X&X2&XII/GT/Black/ICO&SOC/و خیلی از بازیای دیگه اینو ثابت میکنه...نسل قبلی نسل جذابی نبود البته در کنسول و اقعا نسل آماتور ها بود ولی این نسل نسل گیمر هاست
چرا تجربیات خود رو به دیگران بسط میدید!؟البته در کنسول و اقعا نسل آماتور ها بود ولی این نسل نسل گیمر هاست
علت محبوبیت و جذابیت یه نسل،کنسول های موفق تولید شده در اون نسل هستند و محبوبیت و جذابیت کنسول رابطه مستقیمی داره با جذابیت بازی ها موجود در بازار برای اون کنسول.کم بازی مزخرف نداشت تا جایی که یادمه 200 تا بازی دارم 10 تاش را تموم کردم ولی 360 100 بازی دارم 100 تاش را تموم کردم بی برو برگشت نسل قبلی نسل جذابی نبود البته در کنسول و اقعا نسل آماتور ها بود ولی این نسل نسل گیمر هاست