مزایا و معایب Xbox360

• Thread starter Thread starter NIK
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
مزایا :
1-قیمت مناسب
2-سیستم آنلاین قوی
3-بازی های بیشتر (تا بحال)
4-قیمت مناسب بازیها (بعلت dvd)
5-دسترسی بهتر نسبت به سایر کنسولها (البته در حال حاضر)
معایب :
1-حرارت و سرو صدا
2-عدم تنوع لازم در بازیها (باریهای 360 اکثرا ورزشی و اکشن و بیشتر FPS هستند)
3-ساخت سخت افزاری ضعیف
4-عدم پشتیبانی توکار از مدایای hd
5-عدم امکان شارژ دسته با خود کنسول
قیمت بازی های PS3 با X360 یکی هست و ربطی به روی BD بودن یا DVD-9 نداره..همشون وقتی برای فروش میان یه قیمت دارن.
من نمیدونم معیار شما چیه ولی شما همچین میگی ضعیف که انگار داری کمودور 64 رو با PS3 مقایسه میکنی. چیزی که معلومه اینه X360 به همه قول هایی که داده تا حد امکان عمل کرده و مثل سونی کجوراست وعده و قول های چپو راست نداده ( البته این خاله زنک بازی ها حرفه کوتاراگیه) و نصفشم عمل نکرده! اینکه هنوز PS3 کامل از پتنسیالش استفاده نشده و جا برای بهتر شدن داره شکی توش نیست و صد در صد تا اخر 2007 خیلی feature های مهم بهش اضافه میشه (همونطور که توش dashboard update ها به X360 اضافه شد) ولی در اخر انچنان فرقی نیست که باعث شه X360 ضعیف جلوه کنه

از نظر HD support هم نمیدونم منظور شما دقیق چیه ولی X360 یک Digital Media Hub کامل هست که همه فرمت های HD مثل VC1/WMVHD/MPEG4AVC/MPEG2 رو ساپورت میکنه و یک Media Center Extender بینظیر حساب میشه ( و IPTV فراموش نشه). نداشتن درایو HDDVDهم به نظرم بیشتر مزیته چون فرداروزی اگه HDDVD به سرنوشت Betamax دچار شد ضربه ای به X360 نمیزنه. تنها نکته اینه که کنسولی به این خوش ساختی و قابلیت های زیاد HDMI نداره که ای کاش داشت (این نظر شخصیه)

PS: خوش ساخت به معنی کیفیت ساخت بالا توی جمله بالا نیست بلکه زیبایی مد نطر هست. X360 با اینکه کیفیت خوبی داره اما به نظر من PS3 کیفیت ساخت بهتری داره (کم صدایی PS3 هم نسبت به X360 خیلی محسوسه)

آخرین ویرایش:
درود
دوستان لطف کنن قبل از اینکه چیزی بنویسن ، اسم تاپیک رو چند بار و خیلی خوب بخونن و هیجی کنن. تاپیک مخصوص نکات + و - کنسول Xbox360 هست نه مقایسه اون با .....
Gartall = فرخ ) عزیز از شما دیگه بعیده داداش.
جناب mohammd007 پست شما چه ربطی داشت . تا حالا بن نشدی برو خدات رو شکر کن .
اين حرفت را جاي ديگه نگي ها . ميشه بگي از ضعيف منظورت چي بود تا ما هم بفهميم .
خوب امدی فرخ . امیر جون منتظر توضیح منطقی هستیم :weightlift:
منظور امیر این بود که دیگه وسیله ی اضافی نخریم واسش
امین جون . بده چند انتخاب برات گذاشتن . اتفاق خیلی خوبه .
اخه دسته های ps3 طوری هست که وقتی وصلش کنی به کنسول خود به خود شارژ میشه! یعنی در حین بازی شارژ هم میشه...
در تاپیک مربوط به ان کنسول مفصل برات توضیح میدم .
مزایا
1. تعداد زیاد عنوان های بازی.
2. دادشتن هر سبک بازی ، برای تمام صلیقه ای .
3. سرور بی نهایت قوی برای LIVE بازی کردن .
4. امکانتات منحصر به فرد داشبورد .
5. دسته ایزومترک بینهایت خوش دست . ( بهترین انتخاب برای بازی های FPS ) .
6. لیست انتظار = Comingup ( بازی های منتشر نشده ) فوق العاده .
7. استیل زیبا و دوست داشتنی .
8. قیمت مناسب و منصفانه برای تمام بازیبازان .
9. داشتن عنوانهای انحصاری که رو به افزایش هست .

معایب

1. داشتن ایراد در تهویه هوای داخل کنسول .
2. استفاده کردن از مواد اولیه نسبتا نا مرغوب در ساخت DVD r و سیلیکون خنک کننده .

فريدون جان از پستهاي تو واقعا لذت ميبرم هميشه .هر بار پست ميدي از حرفهات گل ميباره .
دقيقا معايب xbox360 همون دو موردي هست كه تو گفتي و علاوه بر اون دو مورد نداشتن پورت hdmi كه من يكي اگه مايكرو نتونه در كنسولهاي فعلي اين مشكل را حل كنه خيلي شاكي ميشم وگرنه مجبورم كنسولم را بفروشم و ورژن جديد را بخرم .
و مزيا هم كه هرچي خواستم بگم شما گفتين هميشه زحمت منو كم كردي در پستها دقيقا حرفهاي منو ميزني .

1- يكي از مزايا در xbox360 هم اينكه كه هميشه منتظر اين هستيم كه مايكروسافت از لحاظ نرم افزاري xbox360 را قويتر كنه درسته كه سوني هم ميتونه اينكار را بكنه ولي نه در سطح مايكرو چون مايكروسافت غول نرم افزار تشريف دارن همين طوري كه الان هم داريم مشاهده ميكنيم .

وگرنه مجبورم كنسولم را بفروشم و ورژن جديد را بخرم .
ببینم شما انقدر گیر دادی به این hdmi تو خونتون hdtv که ورودی hdmi داشته باشه و 1080p باشه دارین؟

یکم صبر میکردید من جواب بدم بعد دادگاه تشکیل میدادید و جکم اعدام صادر میکردید میگرفتید :)

اقاي amir_amd واقعا اون تيكه اخر را خيلي باحال اومدي در قسمت معايب گفتي ساخت سخت افزار ضعيف اين حرفت را جاي ديگه نگي ها . ميشه بگي از ضعيف منظورت چي بود تا ما هم بفهميم .
شاید من انشا جملم رو بد نوشتم منظور از ساخت سخت افزاری ضعیف ساختار ضعیف یا ضعف قدرت سخت افزار اون نیست منظور من کیفیت ساخت قطعات 360 هست خصوصا درایو dvd که برای خیلی ها از جمله خود من و یکی از دوستان بسیار نزدیکم دردسر شد. خود مایکر عزیز هم اینو میدونه و همونطور که میبینید داره درایوهای جدید رو جایگزین میکنه.

قیمت بازی های PS3 با X360 یکی هست و ربطی به روی BD بودن یا DVD-9 نداره
شما فکر کنم ونکوور زندگی میکنید و براتون dvd-9 و یا BD فرقی نداره ولی ما بدبخت بیچاره های ایرانی که بازی کپی میگیریم خب مدیا بازی کپی فرق داره .

2. دادشتن هر سبک بازی ، برای تمام صلیقه ای .
خب من اینو فعلا قبول ندارم . چون بازی 360 نداره که نزاره من برم با psp و بازی metar gear ops رو بازی کنم. بازی نداره که با اومدن gow 2 نرم و ps2 رو تا انتهای بازی روشن نگه دارم.
ولی امیدوارم که بازیهای این سبک هم براش زیاد بشه اگر چه تو لیست انتظار بازیهاش هم بازی نیست که من به DMC4 ترجیهش بدم البته این صلیقه منه ولی همین یه نفر هم نقض نظر شماست
تمام صلیقه ای

خب من اینو فعلا قبول ندارم . چون بازی 360 نداره که نزاره من برم با psp و بازی metar gear ops رو بازی کنم. بازی نداره که با اومدن gow 2 نرم و ps2 رو تا انتهای بازی روشن نگه دارم.
ولی امیدوارم که بازیهای این سبک هم براش زیاد بشه اگر چه تو لیست انتظار بازیهاش هم بازی نیست که من به DMC4 ترجیهش بدم البته این صلیقه منه ولی همین یه نفر هم نقض نظر شماست

خب دلیل نمیشه که همه ی بازی ها رو داشته منظور فریدون اینه که تو هر سبک به اندازه ی کافی بازی داره;)

از لحاظ سخت افزاری مهمترین عیبش همین مادربوردش هست که خیلی مبتدیانه طراحی شده و بیشترین خرابی ایکس باکس واسه همین مادربوردش بوده!:(

از لحاظ سخت افزاری مهمترین عیبش همین مادربوردش هست که خیلی مبتدیانه طراحی شده و بیشترین خرابی ایکس باکس واسه همین مادربوردش بوده!:(

میشه در مورد عیب مادربورد کنسول بیشتر و روشن تر توضیح بدی :-" :-"

والا من تا حالا که بیشتر از 1 ساله 360 اومده ندیدم کسی مشکل از مادربورد داشته باشه;)

میشه در مورد عیب مادربورد کنسول بیشتر و روشن تر توضیح بدی :-" :-"

والا من تا حالا که بیشتر از 1 ساله 360 اومده ندیدم کسی مشکل از مادربورد داشته باشه;)

خسته نباشید کنسول دارها! ارور 0102 که شایعترین ایراد سخت افزاری هستش معمولا واسه مین هستش،کنسول من که خازنش ترکیده!;)

تو هر سبک به اندازه ی کافی بازی داره

همین دیگه به اندازه کافی نداره چند تا بازی اکشن سوم شخص مثل dmc یا god of war داره؟

ولی تا دلت بخواد بازی FPS داره تا دلت بخواد :p

ببینم شما انقدر گیر دادی به این hdmi تو خونتون hdtv که ورودی hdmi داشته باشه و 1080p باشه دارین؟

دستتون درد نكنه اشكان جان . فكر كنم تا حالا 5 بار اين مطلب را گفتم كه ما در خونمون HDTV با خروجي HDMI داريم كه نصف پولش را هم من دادم و نصف ديگه مامانم . دو سال پسنداز كرده بودم كه همش هپلو هپو شد . ولي اجازه از خونه صادر نميشه كه كنسول را وصل اين تلويزيون بكنم ولي الان دارم پولامو دوباره جمع ميكنم تا يكي در اندازه كوچيك براي خودم بخرم البته با پول تو جيبي پسنداز نميكنم خودم بيرون كار ميكنم و شاغل هستم . الان ببينيد حق دارم گير بدم به اين مسئله يا نه .:-"

ببخشید که یک دفعه می پرم وسط حرف هاتون!
بررسی نکات مثبت و منفی ، اگر منظورتون باری انتخاب و استفاده از کنسوله ، کار کاملا احمقانه ای هست! هر کس باید ببینه از چه بازی هایی خوشش میاد بعد بره کنسولش رو انتخاب کنه! من یکی که GoW و HALO3 رو پای هیچ بازیه دیگه ای حتی MGS4 نمی ذارم! اگر هم از بازی های هر دوتا کنسول برین هر دو رو بخرین! با این حال یکی دیگه از نکات مثبت 360 نسبت به PS3 وجود عناوین انحصاری بیشتره!

در ضمن بعضی ها پورت HDMI رو بهونه کردن که باز هم کار احمقانه ای کردن! حالا HDMI یا Component !! چه فرقی می کنه! و من کاملا با جناب Lich King موافقم! اکثر ما حتی تلویزیون HD نداریم اونوقت از نداشتن پورت HDMI صحبت می کنیم! باید توجه داشت که این یک ایراد نسبی هست! نسبت به PS3 ! و گرنه تا قبل از اینکه مشخص بشه PS3 با HDMI میاد کی از این جور چیز ها ایراد می گرفت!

مطلب بعد اینه که در حال حاضر 360 داره بخاطر راحتی در برنامه نویسی قویتر عمل میکنه! و این حالت تا مدت ها حاکمه ! مدت ها منظور بالای 2-3 ساله! پس نگران نباشید!

ببخشید اگه بعضی جاها یکم تند حرف زدم!

دستتون درد نكنه اشكان جان . فكر كنم تا حالا 5 بار اين مطلب را گفتم كه ما در خونمون HDTV با خروجي HDMI داريم كه نصف پولش را هم من دادم و نصف ديگه مامانم . دو سال پسنداز كرده بودم كه همش هپلو هپو شد . ولي اجازه از خونه صادر نميشه كه كنسول را وصل اين تلويزيون بكنم ولي الان دارم پولامو دوباره جمع ميكنم تا يكي در اندازه كوچيك براي خودم بخرم البته با پول تو جيبي پسنداز نميكنم خودم بيرون كار ميكنم و شاغل هستم . الان ببينيد حق دارم گير بدم به اين مسئله يا نه .:-"

عزیز من میدونیم hdtv داری ولی نگفتی 1080p ساپورت میکنه یا نه؟و اگه بخوای یه lcd کوچیکتر از 32 بخری 1080p اصلا هیچ تاثیری نداره و همون 720p بهتره;)
ببین دوست من اگه تلوزیونت 1080p نداشته باشه هیچ فایده ای نداره که کنسولت 1080p رو ساپورت کنه یا hdmi داشته باشه
الان 90درصد مردم که hdtv دارن حداکثر تا 1080i رو میتونن ببینن و ماکروسافت هم اونارو مدنظر داشته ولی وقتی دید که سونی خیلی داره رو 1080p مانور میده واسه روکم کنی هم 1080p رو به کنسول اضافه کرد و هم اینکه گفته در اینده کابل hdmi برای همین کنسولهای قدیمی میده ;)
که تازه اونموقع اگه hdtv 1080p داشتی باید بری این کابل رو بخری وگرنه بازم بدردت نمیخوره
به قول بهزاد حله؟!

همينطور كه دوستان گفتند متآسفانه كيفيت ساخت 360 مثل خط توليد پژو 405 هستش و ميشه گفت تنها ايراد اين كنسول هم همين مساله هست. يعني ميشه گفت تقريبا شانسيه كه چه دستگاهي گيرت مياد:biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or