مزایا و معایب Xbox360

• Thread starter Thread starter NIK
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
در ضمن وقتی ماکروسافت پول میگیره به سرورش میرسه و کیفیت خوبی داره بطوری که حتی با خط های ضعیف ما هم میشه بازی کرد ولی با ps3 معلوم نیست بشه یا ن

دقیقا این طوره چون osos خودش تو یه تاپیک دیگه گفت کیفیت سرورهای مایکروسافت خیلی بهتر از سروهای سونی هست اخه خودش هر 2 کنسول رو داره و تست کرده!

حالا شما از کجا مطمئنی که همون بچه 5 ساله نمیتونه شکستت بده؟
ببخشید اینو میگم ولی بهتره این غرورو بزاریم کنار که اگه کسی کوچکتر از ماست تو این هر زمینه ای از ما عقبتره
کسانی هم که تا حالا بازی نکردن بازی میکنن یاد میگیرن شما اولین باری که رفتی تو لایو و بازی کردی قبلش مراحل اموزشی گذرونده موندی؟ این حرف به نظر من غلطه که با اومدن افراد بیشتر کیفیت میاد پایین به نظر من رقابت بیشتر میشه چون اگه 1000 نفر هستن که تو نفر اولشونی اون موقع 5000 نفر هستن که باید بهترینشون باشی

نه عزیز من موضوع غرور نیست شما تو همین لایو هم ادمای ناشی میبینی ولی تعدادشون کمه خود من ناشی هستم ولی میون حرفه ای ها مجبورم خودمو بکشم بالا - مشکل اصلی اینه که مثلا وقتی اینا host میشن وسط بازی یدفعه بازی رو قطع میکنن یا وقتی تو تیمت میفتن باعث باخت تیم میشن و در کل اگه تو لایو بازی کرده باشی میفهمی چی میگم وقتی ادمای ناشی زیاد بشن دیگه باید قید بازی رو بزنی
یه مشکل بزرگ دیگه هم برای سرویس ps3 هست و اونم اینه که کسانی که بازی انلاین میکنن کمن مثلا تو همین xboxlive بعضی وقتها باید یکربع دنبال شریک واسه بازی بگردی و اینو اونو دعوت کنی وای بحال ps3 که تعداد مشترک های لایو کمترن و تازه معلوم نیست چند درصد اصلا میخوان بازی کنن
ببین مثلا اگه 2 میلیون xboxlive مشترک داشته باشه همه اونا پول دادن و اومدن که بازی کنن ولی میشه به من بگی چه درصدی از کسانی که ps3 میخرن بازی لایو هم میخوان؟
راجب اون 1000 و 5000 هم اول شدن تو 1000 تا بازی باز حرفه ای سخت تره تا 5000 نفر که معلوم نیست بازیباز باشن;)

واقعا لذت ميبرم از مقايسه سيتم انلاين ps3 و xbox360 . سيستم انلاين ps3 در مقابل xbox60 يه پشمك ميمونه . سيستمانلاين ps3 مجاني چه حسابه حتي بايد سوني پولم به مردم بده تا شركت كنند .:biggrin1:
اخه سوني خودشم بكشه ديگه تو اين مورد به گرد پاي مايكرو نميتونه برسه چون يه بحث نرم افزاري و اينترنتي هست كه سوني با كدوم تجربه ميخواد بياد مبارزه كنه . اخه يه نگاه به امكانات xboxlive بندازيد اخه انصافه بياد شبكه انلاين xbox در مقابل ps3 مجاني باشه با اون محيط و عظمتش .
اخه من لذت ميبرم با اينكه شبكه ي انلاين xbox مجاني نيست ولي اين همه شركت كننده داره بيش از 5 ميليون .
ديگه نميدونم چي بگم .:-"

بعضی از دوستان تو نوشتن مزایا از دسته بیسیم و سیستم لایو نام میبرن در صورتی که تو این نسل این چیزا عادیه درسته که لایو یه محیط فوق العاده بزرگ و بینظریه و شاید به نظر خیلی ها جز مزایا باشه ولی با توجه به اینکه دوستمون در مورد اینکه کدام کنسول رو انتخاب کنه سوال کرد باید برتری هایی که نسبت به PS3 داره رو بیان کنیم در شرایط فعلی این سیستم PS3 که برتری داره و مهمترین عاملش هم اینه که مجانیه من قبول دارم با لایو میتونین خیلی کارهای دیگه هم بکنین مثل دانلود تم و عکس و......... ولی کنسول رو واسه چی خریدین ؟ واسه بازی یا دانلود تم؟ پس در واقع بازی انلاینه که حرف اول رو میزنه و چون مال PS3 فعلا مجانیه به نظر من میتونه بهتر از لایو باشه
در مورد مزایای 360 هم من میتونم بگم مهمترین مزیتی که این کنسول داره اینه که به شما حق انتخاب میده تا هر بازی با هر سلیقه ای که دوست دارید انتخاب کنید فعلا چیزی در حدود 170 بازی برای این کنسول اومده
مزیت دیگه ای که 360 داره سازگاری کامل با انواع سیستم های پرتابل هست
و در مورد معایب هم یه مساله گیج شدن افراد در خرید این کنسوله حالا مخصوصا تو ایران که طرف نمیدونه چه ورژنی بهتره کدوم درایو بهتر جواب میده و از این مشکلات و متاسفانه با توجه به اینکه هر فروشنده ای سعی میکنه فقط جنس خودشو رو بفروشه کسب اطلاعات دقیق خیلی مشکله
عیب بعدی که میشه رو این کنسول گزاشت نداشتن HDMI هست که امیدوارم زودتر برطرف شه و در آخر عدم کامل بودن کنسول در موقع خرید مثلا شما در هر صورت باید یه شارژر و یا Charge Kit رو برای دسته هاتون بخرین و تقریبا خرید یک فن ضروریه چون کنسول مخصوصا مدل های قدیمتر خیلی داغ میکنن

سلام. میتونم بپرسم که HDMI به چه دردی میخوره آخه شما فقط بگو به چه دردی میخوره!!؟؟

مقایسه دو کنسول

ولی اگه بخواهید یکی از کنسول های نسل جدید بخرید با این که ما فرض کنیم قیمت X360 و Ps3 یکیه کدوم رو انتخاب می کردید من که بودم فقط Xbox 360 چون از لحاظ گرافیک از Ps3 برتره درسته که Ps3 با پردازندهcell برتری داره ولی Xenon (پردازنده ی X360) دست کمی از Cell نداره و فقط در چند مورد Cell برتری خودشو نمایان میکنه و نکته بسیار جالب در مورد Xenos(پردازنده ی گرافیکی X360) که در اون از یکی از تکنولوژی هایی که اخیرا Ati در جدید ترین کارت گرافیک تولیدی خودش استفاده کرده در Xenos (پردازنده گرافیکی X360) استفاده کرده آن هم از عدد64 و در این مورد هم Xenos(پردازنده کرافیکی X360) برتری محسوسی داره و قابل مقایسه با Rsx ان وی دیا نیست اما یادمون نره که درایو Ps3 بلو ری (blu-ray) هست و در این مورد برتری با Ps3هست .اما در نتیجه می فهمیم که با پرداخت پول کمتری کنسولی میخریم که واقعا عالیه و در مقایسه های بالا دید که برتری با 360 هست و Ps3 خیلی گرونتر از 360 هست ولی به اندازه 360 کیفیت نداره .

اقا در این که سخت افزار ps3 قویتره هیچ شکی نیست.اما بازی سازی برایش خیلی سخته.
پس بحث را به سخت افزار نکشید که در این مورد ps3 برتره.

مزایا :
1-قیمت مناسب
2-سیستم آنلاین قوی
3-بازی های بیشتر (تا بحال)
4-قیمت مناسب بازیها (بعلت dvd)
5-دسترسی بهتر نسبت به سایر کنسولها (البته در حال حاضر)
معایب :
1-حرارت و سرو صدا
2-عدم تنوع لازم در بازیها (باریهای 360 اکثرا ورزشی و اکشن و بیشتر FPS هستند)
3-ساخت سخت افزاری ضعیف
4-عدم پشتیبانی توکار از مدایای hd
5-عدم امکان شارژ دسته با خود کنسول

اقاي amir_amd واقعا اون تيكه اخر را خيلي باحال اومدي در قسمت معايب گفتي ساخت سخت افزار ضعيف :eek: :-" اين حرفت را جاي ديگه نگي ها . ميشه بگي از ضعيف منظورت چي بود تا ما هم بفهميم .

:angry:
5-عدم امکان شارژ دسته با خود کنسول[/QUOTE]

شما يه نگاه به روي کارتون دستگاه بکن توقسمت accesores عکس شارجر دسته رو کشيده تازه در حين بازي هم شارژميشه.من خودم خريدم وخيلي راضيم با يه بار شارژ کامل در حدود 40 ساعت بازي ميکنم.بيخودي عيب رو دستگاه نذارين لطفا: :angry: :angry:

:angry:
5-عدم امکان شارژ دسته با خود کنسول

شما يه نگاه به روي کارتون دستگاه بکن توقسمت accesores عکس شارجر دسته رو کشيده تازه در حين بازي هم شارژميشه.من خودم خريدم وخيلي راضيم با يه بار شارژ کامل در حدود 40 ساعت بازي ميکنم.بيخودي عيب رو دستگاه نذارين لطفا: :angry: :angry:[/QUOTE]
منظور امیر این بود که دیگه وسیله ی اضافی نخریم واسش;)
اخه دسته های ps3 طوری هست که وقتی وصلش کنی به کنسول خود به خود شارژ میشه! یعنی در حین بازی شارژ هم میشه...

اقا در این که سخت افزار ps3 قویتره هیچ شکی نیست.اما بازی سازی برایش خیلی سخته.
پس بحث را به سخت افزار نکشید که در این مورد ps3 برتره.

دوست عزيز در مورد سخت افزار در همه موارد ps3 بر360 برتري نداره.فقط در پروسسور و فرمت Blueray برتري داره ودر مقايسه GPU , RAM ايكس باكس ميشه گفت سرتره .;)
اما بهتره بحث مقايسه سخت افزاري را همينجا تموم كنيم . اما در مورد معايب و مزايا 360 :
معايب : متآسفانه 360 داراي خط توليد استانداردي نيست و كيفيت ساخت دستگاه پايينه. همچنين
مايكروسافت كارايي رو فداي زيبايي كرده و از سيستم تهويه نامناسبي استفاده كرده همين Error
چراغهاي سمت چپ پايين و بالا كه همون Error Overheating هستش در بيشتر موارد مربوط ميشه
به از كارافتادن فن دستگاه و يا Powersupply .
مزايا : شما با صرف هزينه بسياركمتر نسبت به ps3 ميتونين از بازيهاي نسل آينده بهره ببريد.
دستگاه مايكروسافت عملكرد بسيار بهتري به عنوان مركز سرگرميهاي خانگي نسبت به ps3 داره.
بازيهاي 360 هم اكنون به فراواني يافت ميشه و با قيمتي معقول.

اقاي amir_amd واقعا اون تيكه اخر را خيلي باحال اومدي در قسمت معايب گفتي ساخت سخت افزار ضعيف :eek: :-" اين حرفت را جاي ديگه نگي ها . ميشه بگي از ضعيف منظورت چي بود تا ما هم بفهميم .
سلام . من هم با شما موافقم اصلا ps3 حریف 360 نیست فقط در بعضی موارد من یه مثال میزنم که دیگه نگید ps3 قویه اگر بازی call of duty 3 بروی 360 بازی کرده باشید حتما لذت برده اید و این بازی تقریبا حجیم هست و چون حافظه داخلی 360 بیشتر از ps3 هست بازی در نسخه 360 از گرافیکی بی نظیری نسبت به ps3 برخورداره این بخاطر وجود حافظه کم در ps3 هست که سازندگان بازی برای ps3 مجبور شدن از کیفیت بافت ها بکاهند تا بازی قابل اجرا بروی ps3 باشه و همانطور که گفتم در نسخه ps3 رنگ ها بی روح سرعت فریم نا متعادل و گیر در بازی وجود داره ولی نسخه 360 هیچ کدوم از این مشکلات وجود نداره . و برتری در زمینه کیفیت بازی ها هم با 360هست .
فــــــــــــــــــــقــــــــــــــــــــط 360
;)

XBOX 360 برتر 100%
این نمودارها رو حدود 1 سال پیش , شاید هم یه کم این ور اون ور تر , خود مایکروسافت به IGN داده بود و IGN هم بالای نمودارها درشت نوشته بود که این نظر ما نیست و مایکروسافت اینو به ما داده.پس زیاد به این نمودارها گیر ندین که سونی هم توی کنفرانسهاش برعکس این نمودارها رو زیاد نشون داده.

سلام . من هم با شما موافقم اصلا ps3 حریف 360 نیست فقط در بعضی موارد من یه مثال میزنم که دیگه نگید ps3 قویه اگر بازی call of duty 3 بروی 360 بازی کرده باشید حتما لذت برده اید و این بازی تقریبا حجیم هست و چون حافظه داخلی 360 بیشتر از ps3 هست بازی در نسخه 360 از گرافیکی بی نظیری نسبت به ps3 برخورداره این بخاطر وجود حافظه کم در ps3 هست که سازندگان بازی برای ps3 مجبور شدن از کیفیت بافت ها بکاهند تا بازی قابل اجرا بروی ps3 باشه و همانطور که گفتم در نسخه ps3 رنگ ها بی روح سرعت فریم نا متعادل و گیر در بازی وجود داره ولی نسخه 360 هیچ کدوم از این مشکلات وجود نداره . و برتری در زمینه کیفیت بازی ها هم با 360هست .
دیگه عالم و آدم میدونن که همه قدرت PS3 , X360 توی Call Of Duty 3 نیست که PS3 بخواد توی همون ماه اول توی این بازی کم بیاره. مشکل اینجا دوتاست : یکی اینکه سازنده ها قبل از PS3 با سخت افزار X360 خیلی آشنا شدن و مثلآ Call Of Duty 2 برای X360 اومد که با اینکه سازنده اش با COD3 یکی نیست ولی 100% از تجربیاتش استفاده شده و مشکل دیگه که همه میگن سختی کار با PS3 هست. اون طور که معلومه تا 2 , 3 سال دیگه نباید منتظر قدرت واقعی این کنسول باشیم.

فقط 360 هیچ حریفی نداره با این سال 2005 تولید شده هنوز هم از Ps3 ای که بهمین تازگی تولید شده برتری داره.
من که پول به این ps3 بی خاصیت نمی دم .
فقط 360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or