king of north کاربر سایت Dec 30, 2012 #484 نوشته شده توسط artimus: جان دادن میراندا در اغوش فرمانده شپرد بیشتر... مگه مرد ؟ فکر کنم بردن بستریش کردن و زنده مونده بود ؟ اشتباه میکنم ؟
نوشته شده توسط artimus: جان دادن میراندا در اغوش فرمانده شپرد بیشتر... مگه مرد ؟ فکر کنم بردن بستریش کردن و زنده مونده بود ؟ اشتباه میکنم ؟
yonestm کاربر سایت Dec 30, 2012 #485 مرگ جان مورستون تو رد دد ردشن ... خدایی خیلی گریه کردم حیف بود .
artimus کاربر سایت Dec 30, 2012 #487 نوشته شده توسط king of north: مگه مرد ؟ فکر کنم بردن بستریش کردن و زنده مونده بود ؟ اشتباه میکنم ؟ بیشتر... اون اشلی بود که زخمی شد بعد بستری شد
نوشته شده توسط king of north: مگه مرد ؟ فکر کنم بردن بستریش کردن و زنده مونده بود ؟ اشتباه میکنم ؟ بیشتر... اون اشلی بود که زخمی شد بعد بستری شد
S saman3256 کاربر سایت Dec 30, 2012 #488 تو بازی دینو کریسیس شخصیت مرد اسمشو یادم رفت مو زرده خیلی حالم گرفته شد
S SCE کاربر سایت Dec 30, 2012 #489 مرگ جان مارستون تو red dead هم خیلی ناراحت کننده و هم خیلی غرور آمیز بود
Courier 6 کاربر سایت Dec 31, 2012 #491 مرگ جکی تو sleeping dogs و شپرد در Mass Effect و از همه بدتر مرگ Lee in Walking dead Spoiler ---------- نوشته در 11:05 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:03 AM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط king of north: مگه مرد ؟ فکر کنم بردن بستریش کردن و زنده مونده بود ؟ اشتباه میکنم ؟ بیشتر... آره بابا همونجا دخلش اومد.:d
مرگ جکی تو sleeping dogs و شپرد در Mass Effect و از همه بدتر مرگ Lee in Walking dead Spoiler ---------- نوشته در 11:05 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:03 AM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط king of north: مگه مرد ؟ فکر کنم بردن بستریش کردن و زنده مونده بود ؟ اشتباه میکنم ؟ بیشتر... آره بابا همونجا دخلش اومد.:d
Courier 6 کاربر سایت Jan 1, 2013 #495 مرگ لوکاس تو Fahrenheit یا indigo prophecy (یکی از بهترین بازی های عمرم بود. تو زمان خوذش در حد Heavy rain بود) Spoiler
مرگ لوکاس تو Fahrenheit یا indigo prophecy (یکی از بهترین بازی های عمرم بود. تو زمان خوذش در حد Heavy rain بود) Spoiler