B C کاربر سایت Oct 14, 2012 #466 Spoiler زن roman (دوست NikoBellic ) در GTA IV درست زمانی بود که از مراسم ازدواجشون از کلیسا خارج شدند. نا مردا...
Spoiler زن roman (دوست NikoBellic ) در GTA IV درست زمانی بود که از مراسم ازدواجشون از کلیسا خارج شدند. نا مردا...
pz2130033 کاربر سایت Dec 2, 2012 #469 نوشته شده توسط T - A: مرگ جان مارستون اشکم دراومد بیشتر... هیچ مرگی بدتر از این نبود انقدر ناراحت شدم بیشتر از 10-15 دفعه بازی رو از سیو آخر رفتم تا بتونم نجاتش بدم اما نشد انقدر ناراحت بودم که دیگه با پسرش بازی نکردم
نوشته شده توسط T - A: مرگ جان مارستون اشکم دراومد بیشتر... هیچ مرگی بدتر از این نبود انقدر ناراحت شدم بیشتر از 10-15 دفعه بازی رو از سیو آخر رفتم تا بتونم نجاتش بدم اما نشد انقدر ناراحت بودم که دیگه با پسرش بازی نکردم
Dr. Ariamax کاربر سایت Dec 5, 2012 #472 مرگ دزموند بیچاره باباش با دوستاش چه قد اصرار کردن وقتی داد زد از اینجا برید بعد اون کره رو لمس کرد و عذاب کشید تا دنیا رو نجات بده
مرگ دزموند بیچاره باباش با دوستاش چه قد اصرار کردن وقتی داد زد از اینجا برید بعد اون کره رو لمس کرد و عذاب کشید تا دنیا رو نجات بده
mohamadr6 کاربر سایت Dec 28, 2012 #479 لویس توی رزدنت اویل مادر الکس توی سایلنت هیل هوم کامینگ (اسم مادرش یادم نیست) جاش توی سایلنت هیل هوم کامینگ
لویس توی رزدنت اویل مادر الکس توی سایلنت هیل هوم کامینگ (اسم مادرش یادم نیست) جاش توی سایلنت هیل هوم کامینگ