مراسم The Game Awards 2019

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
114755_.png

زمان مراسم: جمعه ۲۲ آذر ساعت ۵ صبح
The Game Awards مراسم سالانه اهدای جوایز و استقبال از دستاورد صنعت بازیهای ویدئویی است. این مراسم میزبان پیش نمایش بازی های جدید، محتوای آینده و نگاهی عمیق به عناوینی که قبلا معرفی شده اند می باشد، نمایش ها توسط ژورنالیست حرفه ای کانادایی جف کیلی که سابقه 10 سال فعالیت در Spike Video Game دارد تولید و اجرا می شود.
h515157_.png
این مراسم در تاریخ ۲۲ آذر ماه باری دیگر در Microsoft Theater لس آنجلس برگزار خواهد شد، جف کیلی قصد دارد امسال هم صحنه را به توسعه‌دهندگان واگذار کند تا بتوانند پروژه‌های خود را به اشتراک بگذارند. سال گذشته شاهد رقابتی دیدنی بین دو غول بازی سازی، استودیوی پرافتخار سانتامونیکا و راکستار بودیم؛ عنوان God of War توانست لقب بهترین بازی سال 2018 را از آن خود کند.
سال 2019 تا این لحظه سالی جنجالی و هیجان انگیز همانند سال 2018 برای بازیکنان نبوده، بیشترین دلیل آن تمرکز توسعه دهندگان برای 2020 و همچنین عرضه کنسولهای نسل 9 می باشد، سونی به صورت رسمی عرضه PS5 را در تعطیلات سال 2020 با مشخصات آن اعلام کرد، با این حال بازیهایی مانند Resident Evil 2 Remake، Sekiro Shadows Die Twice و A Plague Tale: Innocence توانستند خوش بدرخشند، یکی از بازی های مهم امسال که بازیکنان مدتهاست انتظار آن را می کشند، بازی Death Stranding است که توسط خالق افسانه ای متال گیر، هیدئو کوجیما ساخته شده و در تاریخ 17 آبان ماه امسال بصورت انحصاری برای PS4 منتشر خواهد شد.
امیدواریم امسال هم با همراهی شما عزیزان، در این مراسم شاهد معرفی عناوینی باشیم که مدتهاست در سکوت خبری به سر می برند.

*****با ما همراه باشید*****​
بهترین بازی های سال TGA
  • سال 2014: Dragon Age: Inquisition
  • سال 2015: The Witcher 3: Wild Hunt
  • سال 2016: Overwatch
  • سال 2017: The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  • سال 2018: God of War
  • سال 2019: ؟

آخرین ویرایش:
[/QUOTE]
این تریلر هلبلاد چی بود؟ :| 10 باره دیدم عمرم همچین تریلر حماسی ندیدم یعنی هر چی پشم روم بود رو ریخت:| همین امشب باید نسخه یکش رو بریزم برم:|
نسخه اولش ناموسه لامصب
منم از صبح 20 باری بیشتر هل بلید دیدم اصلا اعتیاد پیدا کردم بهش
تریلر گوست هم خیلی عالی بود خدایی دم ساکر گرم چیز خوفی ساخته

• Like
Reactions: Abyss Watchers
اینجا اکثرا بازیای کنسولی رو اورجینال میگیرن. کسی هم اگه شریکی بازی کنه بازم قانونیه. خود سونی اجازه داده و هیچ مشکلی پیش نمیاد.
من اصلا اشارهی به کنسول یا سونی نکردم
اصلا منظور من کلیت داستان بود
فقط تو حرف حمایت نکنیم اگه از بازی یا سازندهی خوشمون میاد تو عمل ازش حمایت کنیم
همین

اولین نگاه به گیمپلی و گرافیک کنسول های نسل بعدی با بازی Godfall

این شینوبی هنوز زنده هستش . =)) خدایش فکر کردم بعد اون خبر های که اول های نسل میداد دیگه کلا بوسیده گزاشته کنار .:D
چند صفحه پیش آریا Gif گزاشته بود .:-"

• Like
Reactions: Arima Kishou
با توجه به این که مایکروسافت پیش دستی کرد تو معرفی، الان ابتکار عمل دست سونیه یا مایکرو؟
به مرور مشخص میشه. البته مایکرو نسل قبل با قیمت بیشترش نسبت به PS4، آنلاین بودن دستگاه حتی برای بازی آفلاین و ... یکم از سونی جا موند. که همون هم به نظرم کافی بود که PS4 بهتر استارت بزنه و از عقیده من برنده نسل باشه. هر چند بعداً مایکرو ایرادات رو اصلاح کرد ولی دیگه دیر بود

• Like
Reactions: pbgame
با توجه به این که مایکروسافت پیش دستی کرد تو معرفی، الان ابتکار عمل دست سونیه یا مایکرو؟
چه پیش دستی ؟ کدوم معرفی هیچ کدام به هیچ کدام برتری از نظر معرفی ندارن هر دوتا دارن اون یکی ماساژ میدن . :D
اگه دقت کنی هیچ چیزی معرفی نشده . :-" بزار این جوری بریم جلو:

ماکروسافت E3 سال قبل گفت داره روی کنسول اسکارلت کار میکنه بدون هیچ بحثی سونی هیچ حرفی نزد امدیم وسط های سال سونی با یک مقاله یکم جزئیات داد که همون هم مشخص نیست چند چنده بعد چند وقت دوباره مقاله داد گفت اسم کنسول PS5 و SSD داره بعدش ماکروسافت گفت برای منم SSD داره و ری تریس داره و جزئیات الکی که سطح هیچ کدام مشخص نیست بعدش سونی عکس از Dev kit داد که مخشصه کار خودش برای هایپ کردن ملت بعدش کلا لال شد ماکروسافت امد گفت یادتونه پروژه داشتم اسکارلت اسمش سری اکس هستش و شکلش اینه .

اگه شما به اینها میگی معرفی من میگم بازار گرمی هنوز هیچ کدام مشخص نیست سطح سخت افزاریشون چیه چقدر رم داره SSD که بحث وجود داره چیه CPU و GPU چقدر قدرت خام دارن قیمت چقدر روز عرضه کی هستش بعدش هم این بحث چند چند ترافلاپس یکم چند وقتی هستش که کم رنگ شده بیشتر باید ببینی چه خروجی میده قدرت خام به تنهایی ملاک سخت افزاری نیست برای مثال نسل قبل با وجود اینکه هی میگفتن سخت فازار قوی ... CPU ها گلوگاه کنسول ها بودن الان مشخص نیست هیچ چیزی که هر کدام چی هستن چی نیستن .

هر وقت مثل بچه ادم امدن گفتن قیمت اینه سخت افزار این هستش و روز عرضه این روز هستش با این بازی ها به عنوان لانچ تایتل اون وقت یک چیزی وگرنه الان فقط بازار گرمی هستش .

این 12 TFlops که میگید تایید شده ؟ منبع میدی لطفا ... پیدا نکردم !
بفرما نیما جان : البته گفته میشه قدرت خام خودت بهتر میدونی قدرت خام نمیتونه ملاک خوبی برای مقایسه باشه.
Xbox Series X Specs: Twice As Powerful As Xbox One X

آخرین ویرایش:
به این قسمت توجه کردید، بنظر به 3 قسمت رفرنس داده می شه، وقتی شروع میشه خونه اول پره، خونه دوم پر میشه بعد تیزرو نشون میده و خونه سوم خالی میمونه. هر چی فکر کردم دیدم بی منظور و بیخود نزاشتنش.

v190636_.png

آخرین ویرایش:
این تریلر هلبلاد چی بود؟ :| 10 باره دیدم عمرم همچین تریلر حماسی ندیدم یعنی هر چی پشم روم بود رو ریخت:| همین امشب باید نسخه یکش رو بریزم برم:|
هلبلید البته :دی حتما هم با هدفون بازیش کن .....

به این قسمت توجه کردید، بنظر به 3 قسمت رفرنس داده می شه، وقتی شروع میشه خونه اول پره، خونه دوم پر میشه بعد تیزرو نشون میده و خونه سوم خالی میمونه. هر چی فکر کردم دیدم بی منظور و بیخود نزاشتنش.

v190636_.png

شایدم منظورش اینه بعد از بلیدینگ ادج و هل بلید بازی سومی هم درکاره؟
#فانتزی

• Wow
Reactions: Cj_sa

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or